Şimdi Ara

MEZUNA TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu sene mezuna kaldim ve cok zor geciyor. Kendime guzel bir program yaptim, aralika kadar ygs bitirip denemeyle ve lys ile devam etmeyi dusunuyordum. Ama ilk haftadan fire verdim, konulara calisamiyorum gecen seneden bildigim icin. Yani pc, tel yuzunden degil, insan acaip bir sıkılıyor bos bos dolaniyorum ve zamanim bosa gidiyor. Matematikte eksigim var ve calismam lazim ama tarih ve cografya altyapili. Ben de deneme cozup eksik konularimi belirleyip onlara calismak istiyorum. Onun disinda turkce sb cozup ygs mat calismak istiyorum. Sizin bana tavsiyeleriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende mezunum kardesim.
    Sürekli ders ders olmuyor onu soyleyeyim. Yazdan beridir kütüphanedeyim. 3 arkadas gidiyoruz ve cidden onlar olmasa evde oturup duracagim butun gun. Calisiyoruz, gezip egleniyoruz. Zevkli geciyor. Bu benim daha cok calismami sagliyor. Onerebilecegim sey bu. Eglenebilecegin seyler bul. Calistiktan sonra git kafani dağıt :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Hocam peki sen 0 dan mi basladin konulara ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stranger1453 kullanıcısına yanıt
    Hayir. O bakimdan avantajliyim temelim iyi. Sen 0 dan mi basladin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dersane yoksa eğer gerçekten insan bi zaman sonra boşluyor . Sınav sonucu açıklanır açıklanmaz çalışmalarıma başladım ve yazı verimli geçiremedim açıkçası . Bir kere ev ortamında olmuyor çünkü uğraşabileceğin çok şey var . Kütüphanede çalışsan daha iyi olur . Arada bir arkadaşlarınla konuşsan iyi olur onlar napıyor ne ediyor birbirinizi motive edersiniz hem .
  • AceİsBack A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben esitagirligim, tarih ve cografyam altyapili o yuzden derse oturunca calisasim gelmiyor. 0 dan baslamak istedim ama olmuyor. Ben de denemedeki yanlislarimdan yola cikarak calisicam. Turkcede bol soru ve dil bilgisi ile devam edicem. Matematigim zayif, gecen sene problemlerde iyidim ama bu sene problemler az olacakmis o yuzden diger konulara yonelmem lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nartive kullanıcısına yanıt
    Hocam dersaneye gerek duymadim. Gercekten evde olunca illa ugrasacak birseyler bulunuyor, kutuphane benim de aklima yatiyor. Biraz daha denicem evde, olmazsa kutuphane yolu gorunucek gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.