Şimdi Ara

punto evo multijet 1.3 dynamic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu anda bu arabayı almanın arefesindeyim de bilenlere bir iki sorum olacak;


    aracın plakasını detay yazıp 5664 e gönderdiğimde gelen mesaj şu;


    fiat-punto evo 5k dynamic 1.3 multijet(75) markalı araca ait detay bilgileri: trafğe çıkış tarihi 1.1.2011. son sahip: şahıs, son sahiplik süresi: 5 yıl 6 ay. kasko: var, kaskolu toplam süre: 2 yıl 5 ay, kaskosuz toplam süre: 3 yıl 3 ay, araç türü değişimi: yok, plaka Il değişimi: yok, plaka değişimi: var.

    yarın şasi numarasını alıp ona göre de sorgulama yapacağım ama öncesinde sizlere bir iki sorum var:


    -ilanda aracın 95 beygir olduğu yazıyor. bu parantez içindeki 75 aracın beygir değerini mi gösteriyor? yani araç 75 beygir mi? yanıltıyor mu adam beni?

    -adam aracı 0 aldığını söylüyor. ilk sahibiymiş yani. trafiğe çıkış tarihi 1.1.2011 yazıyor ve son sahibin toplam sahiplik süresi 5 yıl 6 ay. yani arada bi 3 ay var. adam yalan mı söylüyor? ilanda araçta pek sık alınmayan donanımlar olduğu için 3 ay siparişin gelmesini beklediğin yazıyor (ki donanım olarak öyle hakikaten. ekstradan navigasyon vs. ekletmiş, döşeme renkleri normal evolardan farklı vs.) bu 3 ay o 3 ay mı? yoksa adam arabanın 3. ayında satın mı almış?

    -son olarak plaka il değişimi yok diyor ama plaka değişimi var diyor. sıfır alınan araçta plaka değişimi nasıl olabilir? benim bilmediğim bir şey mi var?


    ilk kez kendi başıma araç alıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.