Şimdi Ara

RIEKERINK İYİ BİR TEKNİK DİREKTÖRDÜR. YEDİRMEYİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2-0'dan durum 2-2'e geldi diye hemen algı operasyonu başladı beraberliği altın tepside verdi diye ama bu adamın elinde sihirli bir değnek yok. O sihirli değnek olmadığından bireysel hatalara ne yazık ki çözüm bulamıyoruz. Bugün Yasin, Josue veya Sneijder o golü atsa, Chedjou 2 hata yapmasa, Sabri 2. golde uzaklaştırması gereken topu kafası ile kendi kalemize doğru yöneltmese bunları konuşuyor olmazdık.

    Kusurları tabi var. Özellikle herkesin hemfikir olduğu oyuna futbolcu değiştirme adına müdahale etme durumu. Belki gol öncesi değişikler olsaydı goller gelmeyebilirdi. Ama öbür pencereden baktığımızda değişikliklere rağmen yine bireysel hatalar yine durumu beraberliğe getirebilirdi.

    Şimdi bu adamın takıma yaptığı pozitif etkiyi sahada görebiliyoruz. Bir kere rakibi iyi incelemiş. Yavaş orta sahasını ilk yarı çok rahat geçtik. Bunun yanında Caner, Olcay, Quaresma gibi anında sinirlenen adamların üstüne oynayarak performanslarına direk etki ettik. Quaresma bir ara Sabri'den hallice ortalar yapıyordu. Olcay zaten sahada yoktu, Caner desen kart görmeden nasıl maç bitirebildi hayret. En önemlisi takım yere basarak oynuyor. Eren'den ve Tolga'dan çok iyi verim alınıyor. Bruma keza öyle son tercihleri dışında gayet iyi işler çıkarıyor. Hamza gibi bir teknik direktör olsa ( teknik direktör demeye elim varmıyor ) Bruma'ya ırkçılık yapıp, futbolcuyu sattırır, Umut ile idare eder Eren'i aldırmaz, üvey evladı Jem'i aldırır Tolga'nın yüzüne bakmazdı. Bu yönden bile Riekerink saygıyı hakediyor. Çünkü Umut, Olcan vs vs gibi elebaşlarından bizi kurtardı. Sırada Sabri ve Selçuk var.

    Sezon sonunda başarılı olur veya olmaz bilemem ama eğer sakatlıktan dönen Podolski ve De jong formda bir şekilde döner. Yasin ve Selçuk gibilerinden de kurtulursak bence bu güzel futbolu daha iyi bir şekilde güzelleştirebiliriz.

    O yüzden sonuna kadar yanındayız.

    Riekerink Bey diyeceksiniz!







  • Aynen yedirmeyiz . Riekehsbagsh Bey diyeceksiniz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce değişiklik yapmayı öğrensin o zaman bakarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu değişikliği yapmayıda öğrenecektir !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen seneki Galatasarayla bu seneki Galatasarayı yan yana koyarım ve bu adama saygı duyarım.
  • Ulan size dede lazım. Mustafa Denizli yi hakediyorsunuz. 75milyon ülkemin 50milyonu teknik direktör

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol güneş oyuna yanlış kadro ile başladı. Kimse bişey demiyor.



    Rielerink bey tam anlamıyla fiyat performans asalet dengesidir. Ne hocalar geldi rezil etti gitti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli daha kötü diye riekerink elestirilmeyecek anlamına gelmiyor. Hemen eleştiri olunca denizli muhabbetni yapmayın. Ben hocadan çok memnunum taktik felan geçtim su çöpleri göndermesi benim için en büyük şeydir. Bu eleştirenler yine seviyor hocayi ama bu maçta gerçekten hamle yapmaması acemilikti. Sabrının olduğu taraf çok sıkıntılıydı bunu görmeyip ordan 2gol yedirdi. Sonra taktik değişsen ne fayda?

    Bu eleştiriler hocayi sevmiyoruz anlamına gelmiyor. Futbol eleştiriye aciktir her zaman. Kız gibi futbol izlenmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 25 Eylül 2016; 0:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Kardeş cavanda daha kendine gelemedi. İlk yarıdaki tempoda oynasa arka adale atar 20 de çıkardı bu bir.

    İkincisi herif hamle yaptı fakat josue nin bu kadar çöp çıkacağını hocanın kendisi dahil kimse bilemezdi bu da iki. İlerde top tutamadık faul alamadık.

    Diğer konu klübe poldi sigthorson king kong bi iyileşsin o zaman tartışalım bu hocayı veya oynattığı futbolu. Sakat adamlarımız asıl ilk 11 i zorlayacak adamlar.


    Yoksa dakika 70 de gol yiyeceğimizi ben maçın başında gol atınca biliyordum. Akhisar'la oynamıyoruz BJK ile oynuyoruz biraz mantıklı yorum yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riekerink iyi bir teknik direktör değildir. İyi meziyetleri olan, oyuncuyu tanıma ve futbolu bilme gibi, ve kendini geliştirebileceğini düşündüğümüz bir teknik direktördür. Riekerink'i şuan Galatasaray'da tutan şey de budur. Kimse bu adamı iyi teknik direktör diye getirmedi veya desteklemiyor. Yönetim Riekerink'i getirdi çünkü rezalet bir sezonu en azından kupayla kapadı ve -bana kalırsa- o maliyete riske girmeye değecek birini bulamadılar. Taraftar destekliyor çünkü yine ilk sebep rezalet sezonu en azından bir kupayla kapadı ve açtı, herkesin gitmesi için adaklar adadığı kişilerin bir çoğuna kapıyı gösterdi ve forma adaletini sağladığına inandırdı taraftarı. Eğer Riekerink Galatasaray'da kalmak istiyorsa kendini geliştirmeli, aksi takdirde bir sene, maksimum bir buçuk sene kalır bu koltukta.
  • oyuna hamle yapma yönünü geliştirsin sorun kalmaz.

    Podolski, de jong, cavanda da gelince iyice eli rahatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mantıklı yorum diyorsun ama sen olayı çarpıtmışsın. önce denizliden giriyorsun şimdi de kadro derinliğinden giriyorsun.

    Benim eleştirim oyunculara veya bir başkasına değil. Zaten sabri çıksın cavanda da girsin demedim. dk 60 70de Yasini oyundan alıp Sinanı oyuna sürecekti. Bruma solda Sinanda sağ açıkta olacaktı. Ve sinan çok ileriye gitmeyecekti sağda Q7nin olduğu kanatta açık vermemek için. Yani demek istediğim sağ açığı geriye çekecekti. İlerde bruma ve eren olacaktı.

    Rakip takım kolay gibi bir şey çıkmadı ağzımdan ama sen önlemini almadan rakip takım zordu diye bahaneler uyduramazsın. Karşı tarafta tek etkili olan q7 idi. onu da bu şekilde cok rahat durdururdu.

    Riekerink gerçekten çağ atlattı takıma ama yine sahada müdahalere önem vermesi lazım. Şenol hoca çok iyi hamleler yaparak maçı kurtardı mesela. Biz değişikliklere tepki vermedik. Versek daha kolay olurdu.

    Dejong-Poldi gelse zaten 2 kat daha iyi olacağımız kesin.. Poldi defansa daha çok geliyor. Bekleri biraz daha rahatlatır.




  • adam ilk kez takım yönetiyor sanırım ve yönettiği takımda büyük bir takım kolay bi iş değil.onun üzerindede baskı var bide medyanın üzerine oynadığının farkında kendisine sorulan sorulardan sonra.

    oyunu okuma sorununu hala çözebilir bence zaman tanınmalı.taraftarın dilinden bence çok iyi anlıyor sezon başı taraftarın istemediği çöpleri birer birer yolladı onunda zamanı gelecektir.
  • Benim anlamadığım yardımcıları da mı uyarmıyor hocam takım düşüyor değişiklik yapalım diye.
  • Podolski , N. De jong , S.aziz , Cavanda , Sigurdsson gibi oyuncular gelecek, o zaman elinde daha geniş bir kadro olacak. Bence hemen harcamayın adamı.
  • Kadroda olması gereken 4 FUTBOLCU SAKAT. Elindeki ile bu çıkıyor ortaya. Daha iyi hamleler ve daha iyi bir motivasyon sağlayabilirdi. Ama bu demek değil ki kötüydü. Kimse kusura bakmasın, De Jong olsa 2. yarıda oyundan düşmezdik. Ciğerci de bir yere kadar, adam her yere yetişemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-0 öndeyken devre arası oyuncu mu değiştirseydi? Maç dönünce değişiklik yaptı zaten adam ama giren oyuncular hiç fark yaratamadı.

    Yalnız bence Eren çıkıp Sinan girmeliydi, Bruma forvete geçmeliydi. Kontra arardık. Son dakikalarda duran top düşündü heralde.
  • bence iyi gidiyor her sene her yıl hoca değiştirmek pek mantıklı değil zaten sadece lig var şuan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zissou

    Benim anlamadığım yardımcıları da mı uyarmıyor hocam takım düşüyor değişiklik yapalım diye.

    yardımcıları ayhan akman-orhan atik ikilisi. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.