Şimdi Ara

Güzel Maçtı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an içim içimi yiyor söyleyecek çok şey var ama her şeyden önce kabul etmek gerek uzun zamandır böyle bir derbi izlememiştik. Son dakikaya kadar hop oturup hop kalktım. Böyle güzel maçlar olsun canımı yesinler. İlk yarı Gs ikinci yarı Bjk oynadı. 2-0'dan nefret eden biri olarak Bjk 2.yarı 2-0 skoruyla baş etmeyi iyi bildi. Bizde oyuncu değişiklikleri geç geldi. Söylenecek çok şey var tabii ama benim uzun süreler hatırlayacağım bir maç oldu. İki takıma da tebrikler.



  • Güzel maçtı aynen ama Gs hak etti. Sorunlar şu ki en başta çok ağırdan aldılar bu da oyuncuları ve taraftarı kızdırır.. bu kızışta fena gaza gelmeye kadar gider. Biliyorsunuz ki türk takımları gazla çalışır hele ki bjk ev sahibi daha zorlaşır bizim için.. ve öyle de oldu soğutmak yerine taraftarı ateşlediler farkında değiller.

    Rikerin de çok geç hamleler yaptı şu kanatları önceden değiştirseydi yemeyebilirdik. Ayrıca sabri de çok kötüydü maç başından beri Quaresma yalama yaptı Sabriyi. Hocadan da tekbir hamle gelmedi. Sonuç olarak hak ettik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren,Chedjou,Sabri dışında herkes görevini yaptı.

    Eren tabiri caizse beleş bir gol attı golün dışında da bir şey yaptığını göremedik.
    Q7 Sabriyi zaten rezil etti.
    Chedjou'nun hatasından da 2 gol yedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.