Şimdi Ara

Kolay dolan kartuşlu yazıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler forum ahalisi. 2 sene evvel Canon Pixma MX395 yazıcım vardı. Bir süre kullandıktan sonra kartuşlarım bitti. Sonradan bitmeyen kartuş sistemini gördüm, bitmeyenkartus.com'dan Siyah tankı büyük olan modelden aldım. Geldi bağlantısını yaptım, renkli çıktılarda sorun olsada siyah'ını sorunsuz kullandım. Ev taşırken mürekkepler yazıcının içine akmış, yeni tank aldım kurdum ama hiç kullanamadım. Anlaşılan yazıcı çöp oldu.

    2 gündür yazıcı araştırıyorum, bir çok kişi mürekkepten bıktığı için lazerli yazıcıya geçmiş. Lazerli yazıcınında toneri bi yazıcı parası kadar.

    En sonunda kolay dolan kartuş diye birşeye rastladım. Stabil çalışıyorsa çok mükemmel bir sisteme benziyor. Aradığım yazıcı all in one tipi olacak. Tarayıcı fotokopi faks wifi olsun istiyorum. Almayı düşündüğüm model Brother MFC J200.

    www.bitmeyenkartus.com.tr/Brother-MFC-J200-A4-Yazici-ve-KOLAY-DOLAN-KARTUS-SISTEMI-1-Sayfa-Renkli-Baski-002-TL,PR-18801.html
    http://www.sarfet.com/brother-mfc-j200-a4-bitmeyen-kartus-setli-ocp-murekkepli-yazici

    Sizin bu konuda tavsiyeniz nedir? Bu sistemde sorun yaşarmıyım? Bu mürekkepti vs artık bıktım usandım. Yardımcı olursanız sevinirim..











  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.