Şimdi Ara

150 cm boya göre şehir bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 yaşımdayım 150 cm boyundayım arkadaşlarımla şehirde kendimizce turlar yapıyoruz bisiklet alıcam şehir bisikleti ama modeli konusunda bir kararım yok önerilerinizi bekliyorum bakiyem 1200 ama şu anlık 1000 tl yi geçmeyen öneriler istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yokmu bir öneri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer yol bisikleti alıcaksan kadro boyunu 48 ile 51 cm olan bir bisiklet tercih etmelisin. eğer turlarını şehir içi yapıyosan sıcak fırsatta şehiriçi bisiklet 220 tl civarı vardı bi bak istersen eğer kampanya devam ediyorsa. gideceğin mesafe uzun yol ise yol bisikletlerine bakabilirsin son zamanlarda popüler olan btwin triban 500 yol bisikleti bunlardan biri. internetten fiyatlarına bakabilirsin.
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    74 cm iç bacak boyu ile 28' 48 kadro boyu bisiklet kullanıyorum ve 2 parmak boşluk kalıyor. Bu genç arkadaş 48 cm kadroda ani bir frende kadroya oturur ve geleceği kararır. Google a kadro boyu hesaplama yazarak uygun kadro boyunu belirleyebilirsin. Önerim ise Carraro 224, kadro boyu denk geldiği sürece. Sezon sona erdiği için liste fiyatı üzerinden en azından %20 indirim talep edin. Tek başınıza giderseniz kazıklamaya çalışabilirler, bir büyükle gidin. Performansa dayalı turlar yapmıyorsanız katlanabilir bisiklet de uygun olur. Carraro 103 (2016) bütçenize çok uygun ve göbekten vites. 14,6 kg ağırlık belirtilmiş bazı sitelerde. Boyunuzun uzamasından da fazla etkilenmez bisiklet ve alu kadro + göbekten vites ile uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir.

    Sedona ve Btwin kullanıcısıyım ama Carraro yu fiyat/performans (kağıt üstündeki performans) olarak beğeniyorum. Ama yine de kullanıcı yorumlarını okuyunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SALIGIA kullanıcısına yanıt
    mtb kullancak olan kişi 35cm kadro seçer ama ben orda yol bisikleti için konuştum ben 78 cm bacakla 18 inç 46cm mtb kullanıyorum yazdıklarımı dikkatli okusaydın keşke.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.