Şimdi Ara

Üst segment klavye kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar üst segment klavye ve kulaklık bakıyorum ancak pek anlamıyorum bu işlerden ve işin icinden cıkamadım. ısıklandırmalı istiyorum klavyeyi. razer blackwidow x chroma, logitech g910 orion spark ve steelseries apex m800 arasında kaldım klavyede. kulaklıkta ise steelseries siberia v3 prism ve siberia 350 arasında. şunu al diyeceginiz ve / veya bunların da tamamen dışında benim bilmedigim varsa onerebilirseniz harika olur. şimdiden tesekkurler.



  • Ben blackwidow 2016 siparisi verdim hocam. Sizin icin neler onemli once bunu belirtirseniz daha iyi yardimci olabilirim. Razer klavyenin switchlerini kailhe yaptiriyor fakat tamamen kendi patenti oldugu icin kalite olarak kailhle alakasi yok. Forumda kullanan bir arkadas da vardi cok da memnundu. Hatta 2016 versiyonunda kailh uretmiyordu galiba.

    Bunu disinda oyun icin cogu kisi k70 veya k95 corsair oneriliyor bunlar cherry mx red switch kullanan klavyeler. Geri donus hissi ve klik sesi yoktur ama oyun icin bicilmis kaftandir.

    G710+ ise cherry mx brown switch kullanmakta bu switch geri donus hissini veriyor fakat klik sesi yoktur. Klik sesinden demek iatedigim

    Cherry mx blue switchler turkiyede yok nerdeyse ben bulamadim bu klavyeler klik sesi veriyor. Razer blackwidow 2013 bu switchleri kullaniyor interbetten seslerine yazim tarzina bakabilirsiniz. En keyifli yaziyi bu switchler yapar.

    Az once bahsettigim razer blackwidow 2016 kendi green switchlerini kullaniyor, yapi olarak blue switchle cok yakin bir mantiga sahip ikisi de klik sesini verir. Blue switch daha fazla ses cikariyor green switche gore

    G910 ise kendi rommer-g anahtarlarini kullaniyor. Kullanim olarak cherry mx rede benziyor ne geri donusu ne de klik sesi vardir. Benim hosuma da gitmedi basim hissiyati.

    Mekanik klavyelerin ozelligi basim hissiyati ve az kuvvet ile erken bir algilamadir. Cogu insan blue switchleri daha cok beğenir. Nedeni o kadar para verildikten sonra normal klavyeden cok cok farkli olmasini ister. 400 liralik klavyenin hakkini verdigini dusunur. G910 ve mx red ve blackler bu hissiyati vermedigi icin benim hosuma gitmedi sanki 10 liralik klavyede yaziyorum gibi bir his verdi. Bu da benim gorusum.

    Chroma sizin icin cok onemli degilse hic gerek yok razer blackwidow ultimate 2016 internette 420 lira. Corsair k70 de 400 lira. İkisinden birini almanizi oneririm. Corsairin malzeme kalitesi metal oldugundan dolayi razerden daha iyi. Tus hissiyatini razer cok cok iyi veriyor. Ama oyunda corsair sadece oyun icin kullanilan mx redleri barindirdigi icin oyunda biraz daha onde olacaktir. Tazi yazmak razerda daha keyiflidir.

    Sizin icin klavye hissiyati ne kadar onemlidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya gorsellik ve hissiyat cok onemli teshir de chroma yı denedim cidden asık oldum resmen klavyeye corsair yoktu bakamadım switchlerden falan pek anlamam dediklerin yabancı dil gibi geldi resmen :) ısıklı olsun goruntu hissiyat geri donus harika olsun istiyorum razer chroma dusunuyorum suan, oyunda bi tık one goturur sizi derken nasıl oluyor ?
  • GuestOfGod G kullanıcısına yanıt
    Yapisi geregi red switch sadece oyun icin tasarlanmis ama razer her ikisi icin. Aldim razer blackwidow 2016yi chroma degil fakat isiklandirmayi yapmis adamlar. Yazi yazmak cok cok keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis bilgi olmasin k70 490 lira ayrica rgb de degil sanirsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.