Şimdi Ara

Marshall ve Rawbine Men Cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.lolespor.com/articles/kural-ihlali-marshall-ve-rawbin-iv

    Oyuncular: Yiğit "Marshall" Kırdök, Robin "Rawbin IV" Eggenberger

    Karar Tarihi: 1 Eylül 2016

    Karar: Men cezası



    İlgili Açıklama ve karar

    HWA Gaming bünyesinde bulunan Yiğit "Kırdök" Marshall ve ÇİLEKLER takımının sözleşmeli oyuncusu olan Robin "Rawbin IV" Eggenberger, dereceli oyunlar sırasında sergiledikleri davranışlarla, bağlı bulundukları Şampiyonluk Ligi'nin kurallarını ihlal etmiştir.

    Şampiyonluk Ligi olarak, profesyonel oyuncuların hem oyun içinde hem de oyun dışında örnek davranışlarda bulunmasını beklemekteyiz. Bu sebeple, aşırı derecede sportmenliğe aykırı tutumlar sergileyen iki oyuncunun, Riot Games tarafından düzenlenen tüm resmi espor organizasyonlarından belirli bir süre men edilmesine karar verilmiştir.



    Konuyla Alakalı Kurallar

    Aşırı derecede sportmenliğe aykırı tutum: Aşırı derecede uygun olmayan davranışın bir kere sergilenmesi. Örneğin: Muteber ölüm tehditleri, fiziksel şiddet, aşırı derecede fanatiklik veya kişi/bir grup kişiye karşı kötü niyetli söylemde bulunmak.

    Espor Küresel Ceza Listesi için buraya tıklayabilirsiniz.



    Uygulanmasına Karar Verilen Ceza: Marshall

    Yiğit "Marshall" Kırdök, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 30 Haziran 2017 tarihine kadar hiçbir espor takımının resmi üyesi (oyuncu, koç, menajer, takım sahibi vb.) olamaz ve Riot Games tarafından düzenlenen hiçbir resmi espor organizasyonuna takım üyesi olarak katılamaz.

    Uygulanmasına Karar Verilen Ceza: Rawbin IV

    Robin "Rawbin IV" Eggenberger, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 31 Mart 2017 tarihine kadar hiçbir espor takımının resmi üyesi (oyuncu, koç, menajer, takım sahibi vb.) olamaz ve Riot Games tarafından düzenlenen hiçbir resmi espor organizasyonuna takım üyesi olarak katılamaz.



    SORU & CEVAP



    Uygulanan disiplin işlemleri neden bu kadar uzun?

    Her iki oyuncu da dereceli oyunlar sırasında yaptığı sportmenliğe aykırı tutumlar ile kabul edilemez davranışlar sergilemiştir. Konu çerçevesinde elimize ulaşan kanıtlar, Marshall ve Rawbin IV’in toplumsal olarak kabul edilmeyen konulara atıfta bulunduklarını işaret ediyor. Bu sebeple cezaları belirlerken Espor Küresel Ceza Listesi’ni baz aldık ve en düşük 3 ay, en yüksek 10 ay süre sınırı bulunan “Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Tutum” maddesi üzerinden cezaları kararlaştırdık.

    Neden Marshall ve Rawbin IV’ün ceza süreleri farklı?

    Aşırı Derecede Sportmenliğe Aykırı Tutum, kendi içerisinde alt kırılımları olan bir ceza maddesi. Oyuncular sportmenliğe aykırı tutum sergilediğinde ilk olarak gelen kanıtlar ışığında bunun ne kadar ağır olduğunu araştırıyor, ardından da cezanın 3 ay ila 10 ay arasında ne kadarlık bir süreyi kapsayacağını kararlaştırıyoruz.

    Bu alt kırılımlar “Muteber ölüm tehditleri, fiziksel şiddet, aşırı derecede fanatiklik veya bir grup kişiye karşı kötü niyetli söylemde bulunmak” olarak nitelendiriliyor. Marshall ve Rawbin IV, bu ceza maddesinin kapsamında olan ancak farklı kırılımlara giren davranışlar sergilediği için ceza süreleri de farklılık göstermekte.







  • Marshall ı sevmiyordum iyi olmuş.Rawbine üzüldüm.
  • Adamlar ne toxic oyuncuymuş haberimiz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Marshall ve Rawbine Men Cezası

    Yazık oldu
  • marshall topta baya iyidi rawbinin daha önce ban yemesi lazımdı ağır toxic
  • Ruve'ye yaptığı şeylerden uyarı verip, Rawbin ile Marshall'a ceza vermek. Neyin kafası bu ? Demek Ruve gibi ona buna küfürler edip, Rito çalışanlarının arkasından konuşur ve sapıklık yaparsan uyarı alırsın. Ama sadece toxiclik yaparsan cez alırsın.
  • Marshall geç yedi bence westte oyununa gelip kötü oynayan türklerin dinine,şehidine vatannına ne varsa sövüyordu.Rawbinin de aşırı ırkçılık yaptığı ssler var.Hakettiler yani 1 sene gidip garsonluk yaparlar asgari ücrete
  • Rawbin'i harcamışlar matmazel
  • Ohhh icimin yağları eridi.Rawbin kadar toxic biri daha görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toxic olan tespit ediliyor eloboost yapan tespit edilemiyor ilginç sistem . Marshall'a yazık oldu .
  • Bir yerde duydum emin değilim ama:
    Marshall Rawbin'in sevgilisine küfür ediyor. Rawbin'de doğal olarak karşılık veriyor. Olay çok büyümeden kapatılıyor. Bu yüzden Marshall'a 10, Rawbin' 6 ay men cezası veriliyor.
    Dediğim gibi bir kişiden duydum, kaynak vs. yok.
  • Ligimde avel istemiyom bro diyip vermişler küsküyü
  • Rogu report allaha sövüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss var mı bununla ilgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawbine iyi olmuşta marshall'ın öyle biri olduğunu bilmiyodum. yiyolarsa vardır bi sebebi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.