Şimdi Ara

lnb tipi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba iki tane hometech 1200se ve 1050se var sinyal 40% gösteriyor kalite 0 lnb tipi Ku band ayarlı ve görüntü var...
    lakin neden kalite göstermiyor diye az bi kurcalamak istedim ve lnb tipi C band veya kullanıcı geçersem sinyal 37% kalite 95% bu seferde göründü yok? neden acaba? ayarları resim attım..
    teşekkür ederim yardımlarınız için
     lnb tipi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boolat kullanıcısına yanıt
    Tüm kanallar sorunsuz bir şekilde gösteriyorsa sinyal kalitesine takılmayın eğer kanallarda takılma oluyorsa ve iki cihazda da sinyal kalitesi sıfırsa çanaktan kaynaklı bir sorun olabilir ama yinede eğer elinizde başka uydu cihazı varsa çanak antene dokunmadan o uydu cihazıyla yayınları bir kontrol edin eğer başka uydu cihazınız yoksa ve eğer cihaza yazılım atmayı biliyorsanız cihazınızın/cihazlarıynızın yazılımını güncelleyin güncelleme yapamıyorsanız bir uyducuya cihazı götürün ve durumu izah edin uyducu cihazı kontrol etsin eğer uyducudada sinyal kalitesi 0 ise kesinlikle cihazın yazılımsal bir sorunu var demektir hazır uyducudayken yazılım attırın derim yanılmıyorsam 15-30 tl arası bir şey olmalı fiyatı yok eğer sinyal kalitesi cihazın hiçbir ayarıyla oynamadan otomatik olarak yükseliyorsa o zaman sizin çanakta sorun vardır

    ama dediğim gibi eğer yayınlarda bir sorun yoksa takılma donma veya açılmama sorunları yoksa hiçbir müdahalede bulunmayın derim..

    Not: Bazı cihazlarda sinyal kalitesi düşük olur bu bir sorundur ama cihazın tuner'yından kaynaklanan bir sorundur eğer cihazın tuner'ı modüler tuner değilse yani takıp çıkarılmıyorsa (vu+ uno cihazının tuner'ı değiştirilebilir) kesinlikle ellemeyin cihazı kullanılmaz hale getirebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Özkoç -- 19 Eylül 2016; 16:00:14 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.