Bildirim
GTX 1060 MODEL TAVSİYESİ BUGÜN ALINACAK !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zotac alma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kralorti70
Zotac alma.
2009 daki yorumları hatırlattı..
ama bir dayanakla birlikte söylemelisiniz.neden almasın. hepsi aynı çomak sonuçta çok detayına girmeyip rahatta edebilir.
benim gibi ne alcağını şaşırıp 15dkda 1 sistemi komple değiştirebilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Alioreh
quote:
Zotac alma.
2009 daki yorumları hatırlattı..
ama bir dayanakla birlikte söylemelisiniz.neden almasın. hepsi aynı çomak sonuçta çok detayına girmeyip rahatta edebilir.
benim gibi ne alcağını şaşırıp 15dkda 1 sistemi komple değiştirebilir
Zotac ın garantisini veren şirket batmış yani sıkıntı olabilir.
Olan bir sürü insanda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 17 Eylül 2016; 10:42:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zotac kaliteli bir marka donanım dan anlayan birinin her zaman tercih edebileceği bir marka. Ben tasarıma önem verdiğimden almıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI 👍🏻
Ben en mantıklı seçim olarak gördüğüm evga sc aldım. Beklediğimden sessiz ve iyi boostluyor. F/P oranı en iyi kart şu anda. Ama ışıklı felan birşey istiyorsan karar senin. Asus dışında herhangi bir şey alabilirsiniz. Ama overclockta bile 40-50 mhz den fazla fark olmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Msi ve Evga
2 sinden 1 ini tercih et.
Gaming X tavsiye ediyorum.
Evga 1. Tercihim olabilirdi ama tek fan beni korkuttu açıkçası. Saat 15:00 gibi msi gaming x modelini alacağım arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz daha detay verebilir misiniz? Mesela batanın adı ne ve işler nasıl yürüyecek gibi? Bir de bu bilgiye nereden ulaştınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo
Biraz daha detay verebilir misiniz? Mesela batanın adı ne ve işler nasıl yürüyecek gibi? Bir de bu bilgiye nereden ulaştınız?
Forumda konusu vardı ayrıntılı bilgiye oradan ulaşabilirsiniz
Link bu https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105390373&p=1&anchorToGo=105390373#105390373
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 17 Eylül 2016; 13:45:45 >
Bu konunun tarihi eski. Gecen ay Zotac Gtx 1060 mini aldık. Hatirladigim kadariyla dağıtımcısı endeks bilisimdi. Yani kartlarin garantisi yok diye bir sey yok. Ki boyle olsa ulkede satamazlar. Endeks de batmadigina göre sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 17 Eylül 2016; 15:14:30 >
quote:
Bu konunun tarihi eski. Gecen ay Zotac Gtx 1060 mini aldık. Hatirladigim kadariyla dağıtımcısı endeks bilisimdi. Yani kartlarin garantisi yok diye bir sey yok. Ki boyle olsa ulkede satamazlar. Endeks de batmadigina göre sıkıntı yok.
Garantisi var ama garanti hizmetini veren firma işini hakkıyla yapmıuormuş.
quote:
quote:
Türkiye'de işini hakkıyla yapan şirket sayısı çok az olduğundan Zotac alma demek sadece bir önyargıdan ibaret. Teknoloji şans işi, MSI - Asus'ta alsa sorun yaşayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
quote:
quote:
Türkiye'de işini hakkıyla yapan şirket sayısı çok az olduğundan Zotac alma demek sadece bir önyargıdan ibaret. Teknoloji şans işi, MSI - Asus'ta alsa sorun yaşayabilir.
Katılıyorum ama konuda daha farklı bir olay var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Msi gaming x tavsiye ederim. -
-
Msi ekran kartında iyi
Asus strix 1200 tl ye alınmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- intel arc b580 alınır mı
- ekran kartı tamiri
- ssao nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- rtx 5090 fiyat
- rtx 5060 fiyat
- fsr 4
- nvidia h100
- dlaa nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X