Şimdi Ara

Samsung'dan Galaxy Note 7'lere %60 şarj sınırlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'dan Galaxy Note 7'lere %60 şarj sınırlaması
    Samsung pilden kaynaklanan aşırı ısınma nedeniyle tutuşma tehlikesi olan 2.5 milyon Galaxy Note 7 marka akıllı telefonu kapsayan küresel geri çağırma programını açıklayalı neredeyse iki hafta oldu. Yalnızca ABD'de 70'i aşkın vaka yaşanmasının ardından Samsung özür temalı reklamlar yayınlamaya başlatmak niyetinde. YonhapNews kaynaklı habere göre Samsung, Galaxy Note 7 ile ilgili devam eden küresel geri çağırma için basın kanalıyla özür reklamlarına başlayacak.
     
    Habere göre Samsung'un reklamları "Müşterilerimize rahatsızlık ve endişe verdiğimiz için özür dileriz. Tüm Samsung çalışanları olarak sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde bir bir ifade içerecek. Şirketin bu reklamları ne zaman yayınlamaya başlayacağı ise henüz bilinmiyor. Öte yandan Samsung Kanada, tüketici güvenliğinden sorumlu devlet kurumu Health Canada işbirliği ile ülkede satılan Galaxy Note 7 cihazları değiştirmeye başlamış durumda.
     

    Samsung, Galaxy Note 7 cihazların pil şarjını %60'la sınırlayabilir

     
    Raporda ayrıca Samsung'un bir OTA güncellemesi ile Galaxy Note 7 akıllı telefonların şarj kapasitesini %60'la kısıtlayabileceğinden bahsediliyor. Bu tedbirle birlikte Note 7'ler değiştirilene kadar meydana gelebilecek muhtemel sıkıntıların önüne geçilmesi hedeflenirken telefonların ısınma ve alev alma problemleri önlenebilecek.
     
    Samsung ayrıca kullanıcıların Galaxy Note 7 IMEI numarasıyla kendi cihazlarının da etkilenen akıllı telefonlar listesinde olup olmadığını kontrol edebilecekleri yeni bir web sayfası kullanıma sundu. Kullanıcılara sunulacak yeni ve güvenli Galaxy Note 7'ler beyaz daire içerisinde mavi renkli S harfinin yer aldığı bir kutu içerisinde gelecek.
     







  • En azından malının arkasında duruyorlar , anteni çekmeyen telefonu satıp sonrada telefonu yanlış tutuyorsun diye müşteriyi azarlamıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu muhteşem telefona yazık oluyor. Android in zirvesidir note 7. Dünyada Toplam 30 adet vaka ancak var ama rakiplerinde gazıyla çok büyüdü iş. Samsung un yine de işi sıkı tutup çoğu telefonu geri çağırması güzel. Bu da iyi bir ders olur hiç olmazsa.. Note 7 şu haliyle bile diğer amiral gemilerinde çok satacak. Bu da en güzel kapaktır.

    Note 7 ye haksızlıklar yapılırken Apple iPhone 7 için kılıfla kullanın yoksa çizilir demiş muhteşem (!) telefonu için.. Kalite farkı..

    http://s01.shiftdelete.net/img/content/16-09/08/screenshot-at-eyl-08-01-39-15.png


    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 13 Eylül 2016; 22:49:32 >




  • Samsung kapitalist batsin diye ağlayanlar şimdi Samsung 3500 liraya sattığı telefonun arkasında duruyor diye alkış tutuyor ilginç .bırakın mecburlar daha fazlasını bile yapmak zorundalar

  • Gelmiş geçmiş en büyük telefon skandalı bu oldu sanırım. Çok büyük çapta ve çok pahalıya mal olacak bir olay ki geri çağırma-değişimden daha zor kısmı millette oluşan algıyı değiştirmek olacak.

  • Farkindamisin bilmiyorum da telefonlar alev alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 yi düzlüğe çıkarayım derken ikinizin de verdiği örnekler insan canına ve malına zarar vermemiş durumlar arada ince bir çizgi var ve 6 yamuluyor diye bir ara hep beraber o konulara şahit olmuş aynı zamanda eleştir,apple markası dalga konusu olmuştu şimdi roller değişti ancak samsung hatasının büyüklüğü nedeniyle biraz daha pahalı ödüyor sonucunu hepsi bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Note 7 özür reklamı ; Küllerinden doğuyor :)))

  • Batsın ülkem insanına 2. sınıf vatandaş muamelesi yapan çakma firma... Adamlar alenen tüketici kanunu hiçe sayıyorlardı, ahım tuttu...
  • Hâlâ anten çekmeme durumu ile batarya yanması durumunu kıyaslayanlar var

  • Aslında Samsung u marka olarak pek sevdigim söylenemez (S 6 ve S 7 ve Note 7 ye kadar Bu serileri gerçektende çok begendim kullandıgım marka LG G3 eğer bütcem olsaydı note 7 alırdım bu batarya sorunu çözülebilen bir sorundur Elbette çözülecektir böyle muhtesem bir cihazı özellik ve tasarım olarak İphone da anca 3. 4. sene sonra görülebilir Adamlar teknolojiyi geriden takip ediyorlar bide müsterisiyle alay ediyorlar telefonu böyle tutacaksın diye Samsung gercekten de dürüst bir marka oldugunu gosterdi müsterisini magdur etmedi düşünsene iphone da böyle bir sorun oldugunu hemen derlerdi şarj cihazını evinizin elektrik hattına uyumlu degil ama sorun yok bizde sizin evinizin elektrik hatına uyumlu sarj cihazı var fiyat 299 $ ...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lumiafanx920

    En azından malının arkasında duruyorlar , anteni çekmeyen telefonu satıp sonrada telefonu yanlış tutuyorsun diye müşteriyi azarlamıyorlar.

    Malınıın arkasında durmama gibi bir lüksü var mı sence ? Sanki patlarsa patlasın banane deme gibi bir şansı var da Samsung olsun biz yine de düzeltelim diyor
    Çekmeyen antenle patlayan telefonu kıyaslamak da ayrı bir saçmalık
    Sen ve artılayan 17 kişi = 3500 tl verip kendini avutanlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forever58

    Samsung kapitalist batsin diye ağlayanlar şimdi Samsung 3500 liraya sattığı telefonun arkasında duruyor diye alkış tutuyor ilginç .bırakın mecburlar daha fazlasını bile yapmak zorundalar

    Belirsiz bir grubu suçlamayın lütfen. Kimden bahsediyorsanız (isim isim) yazın, kimden bahsettiğinizi bilmiyorsanız hiç yazmayın. Hafiyelik, jurnalcilik işim değil diyorsanız zaten yazmamalısınız.
  • bunlar elektronik cihazların hepsinde olabilir burada önemli olan arkasında durmaları....

  • Amerkada arabada patlayan note 7 haberini hatirlayan varmi birkac gun once note7 degilmis


    http://www.phonearena.com/news/The-Samsung-phone-that-exploded-in-the-hands-of-a-6-year-old-wasnt-a-Note-7---it-was-a-Galaxy-Core_id85389

  • Beter olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında Note 7 alanlara bomba imha malzemeleri hediye edecekler.

  • Malının arkasında isterse durmasaydı bakalım neler gelecekti başına! iPhone çekmeme sorununda o da arkasında durmalıydı. Ama bu olay ciddi yaralanmalara, mal kayıplarına neden olabiliyor. Tabii olayın büyüklüğünü görüp görmemek herkesin kendi bileceği iş. Note 7 sorunsuz üretimi çıkarsa alacak ilk kişilerden biri de benim ama fanatik değilim. Tekrar sorunlu olursa gider başka marka ya da aynı markanın farklı modelini alırım. iPhone'cular, Samsung'cular olmanın bir manası yok! Babamın malı olsa tanımam işimi görmüyorsa!

  • büyük firma işte özür bile diliyor derler fanboylar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Şu muhteşem telefona yazık oluyor. Android in zirvesidir note 7. Dünyada Toplam 30 adet vaka ancak var ama rakiplerinde gazıyla çok büyüdü iş. Samsung un yine de işi sıkı tutup çoğu telefonu geri çağırması güzel. Bu da iyi bir ders olur hiç olmazsa.. Note 7 şu haliyle bile diğer amiral gemilerinde çok satacak. Bu da en güzel kapaktır.

    Note 7 ye haksızlıklar yapılırken Apple iPhone 7 için kılıfla kullanın yoksa çizilir demiş muhteşem (!) telefonu için.. Kalite farkı..

    http://s01.shiftdelete.net/img/content/16-09/08/screenshot-at-eyl-08-01-39-15.png


    .

    nerden biliyorsun 30 vakayla sınırlı olduğunu toplamasa kaça çıkardı kim bilir bu kadar belli etmeyin fanboy olduğunuzu




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.