Şimdi Ara

Apple iPhone 7 / iPhone 7 Plus [ANA KONU] (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55.871
Cevap
383
Favori
2.348.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @44 plaka iTunes ile iPhone'a fotograf/video/dosya transferi nineden kalma bir yontemdir. iTunes ile telefona neredeyse hicbir sey atmiyoruz artik. Bilgisayar ve iPhone ayni WiFi aginda iken tarayici uzerinden kablosuz olarak surukle birak basitliginde yolluyoruz. Ozellikle fotoğraf aktarmak için Simple Transfer, Photo Transfer App vb. uygulamaları kullanabilirsin. Kullanımı basit ve kayıpsız transfer için en iyi seçenek bunlar. Bilgisayar ve iPhone aynı ağa bağlıyken, tarayıcıdan 192.168.0.X adresinden iPhone'a bağlanıp dogrudan aktarabiliyorsun. Bu yontem fotoğrafları/videolari doğrudan Film Rulosu'na kaydeder. Ücretli/ücretsiz uygulamalar var. Ornegin Simple Transfer'i deneyebilirsin.

    Bu arada, PC dedigin icin yukaridakileri yazdim. Mac bilgisayar kullaniyorsan ve cihazin destekliyorsa zaten fotograflari AirDrop ile de iPhone'a yollayabilirsin. Bu daha da kolay bir yontemdir. Ben iPhone 7 Plus'a gectigimde, kapasite 128GB olunca eski arsivlerimi de aktardim ve yaklasik 4000 fotografi/videoyu bu iki yontemle aktardim. iTunes uzerinden klasor esitlemek falan artik cok ilkel bir yontem ve hic verimli degil. Uzak dur derim.

    iPhone ya da iPad'e film/dizi gondermek istediginde de ayni yontemi VLC, Infuse vb. uygulamalar ile yapabilirsin. Tarayici uzerinden surukle-birak ve kablosuz olarak kopyala. Sonra da ac izle. Bu tur media player uygulamalari PC'deki tum video formatlarini sorunsuz oynatir. Videolari donusturmek, recoding yapmak vs. ile ugrasmazsin. Hatta 4-5GB boyutunda bir film varsa, onu USB/WiFi uzerinden iTunes araciligiyla dogrudan ilgili uygulamayi secip dosya paylasimi seklinde de atabilirsin. iTunes'u ac, iPhone'u sec, Uygulamalar'a tikla, sayfanin altina dogru in ve Dosya Paylasimi bolumunden VLC/Infuse ya da benzeri destekleyen uygulamayi secip Ekle tusuna tikla. Dosyayi sec ve transfer baslasin.

    @armynel sndeep.info sitesine girip seri no yazarak sorgula (Ayarlar-Genel-Hakkinda bolumunde mevcut). Uretim haftani gorursun ama uretim haftasi ile yasanan sorunlar arasinda hicbir baglanti yok. Ama sorgula ve merakini gider.

    @NİHATCSRPNR Ahizedeki ses muhtemelen coil whine denen cizirtidan kaynaklaniyordur. Cihazini randevu alip Apple Store'a goturebilir ya da tum Turkiye'deki anlasmali servislerden birine birakabilirsin. Muhtemelen cihaz degistirilir. Sana en yakin anlasmali servis merkezi icin:https://locate.apple.com/tr/tr/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jetblack için nasıl bir kılıf kullanmalıyız ? Önerebileceğiniz bir model var mıdır ? Şuan kılıfsız çok titiz bir şekilde kullanıyorum ama kılıf şart.
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, dediğiniz uygulama Android deki airdroid uygulamasına benziyor, iphone um yok ama şimdiye kadar almama sebeplerinden biri de bu dosya transferiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutudan çıkan şarj adaptörü yerine eski telefonumun Quick Charge 3.0 şarj adaptörüyle şarj ediyorum. 2 saatte şarjı doluyor. Apple hız konusunda kısıtlama yapmamış. Sizce bu hızlı şarjın cihaza zarar verme durumu nedir? Herhangi bir arızada garanti bunu bahane edip yapmamazlık edebilir mi?
  • Arkadaşlar iPhone 7 ile kablosuz kulaklık kullanan var mı?
    Fiyatı uygun, ses kalitesi yeterli gece yatarken kulağı rahatsız etmeyecek, dışarı fazla ses vermeyecek bir kulaklık önerebilirmisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armynel

    Hocam yeni gelen telefon swap cihaz mı yoksa direk kutulu normal telefon mu?Bendede senin yazdıgın videoda cızirti problemi var ama bir sorun teskil etmediği için değişmiyorum

    Hocam sıfır kapalı kutu şekilde geldi applede o konuda sıkıntı olmuyor.
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Al şu iphoneyi artık direnmeeee
  • Arkadaşlar iphone almayı düşünüyorum 7 plus. Kur yükseldiğinden dolayı zam hemen gelir mi şimdi almak doğru zaman mı?
  • Glonass kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem hepsiburada, n11 gibi sitelerden alman.
    Dün birçok mağazayı gezdim 7 plus var mı diye hiçbirinde yok.
    Kur zammını uygulamak için ellerinde bekletiyorlar.
    300₺ zam gelecek tahmini ocaktan itibaren

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim dediğiniz gibi ilginç şekilde piyasada bulunmuyor zamlı olarak satmak için.
  • iPhone 7 32 gb silver alarak aranıza katıldım,herkes kazasız belasız kullanır umarım. 5S ten geçtim,ilk izlenim güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazinin hangi kosullarda kapali kutu cihazla degistirildigini yazarsan, kafa karisikliginin onune gecmis oluruz. Sen Apple Online Store'dan aldigin cihazi, kosulsuz musteri memnuniyeti kapsaminda degistirdin. Sana tabii ki kapali kutu sifir cihaz gonderirler. Ama bu durum sadece Apple Store ile Apple Online Store'dan (ve diger internet magazalarindan) yapilan alisverislerde ve ilk 14 gun icin gecerli (yilbasi doneminde Apple'da sure daha uzun). Ilk 14 gun disinda ise cizirtidan cihazini en fazla servise yollarsin veya Apple Store'a goturursun ve swap cihaz verilir. Sifir kapali kutu cihaz degil.

    Ayrica senin orneginde de goruldugu gibi, cizirti sorunu tum cihazlarda var. Cihazi degistirsen de var, satip baska yerden alsan da var. 36. hafta cihazinda da var, 44. hafta cihazinda da var. Sadece cizirtinin seviyesi degisiyor. O sorun sozde premium cihazin board'unda ucuz bobin kullanilmasindan kaynaklaniyor. Eger Cin'deki fabrikanin imalat prosesine ve tedarik sureclerine cok yuk olmayacaksa ilerleyen partilerde duzeltilir. Ya da en kotu ihtimalle seneye iPhone 7S/8 ciktiginda duzeltilir. Nasil ki iPhone 6 kasasindaki bukulme sorunu once siddetle reddedilip, 6S'de 7000 serisi AL alasim kullanilarak cozulduyse, bu da muhtemelen oyle olacak. Cizirti/parazit sesi hepimizde var ama su anda degisim talep etmenin hic anlami yok. Video cekerken, ses kaydi yaparken, Facetime gorusmesi yaparken o sesi duymuyormus gibi yapmak zorundayiz...

    Bu arada, iPhone 7'nin Turkiye swap cihazlarini online satan saticilar bile mevcut. Adam gayet rahat gostere gostere satiyor. Ulkede hukuk olmayinca boyle oluyor tabii. Hukuk olan ulkelerde degil swap, demo cihazi bile kimse satamaz. Adamin alnini karislarlar. iPhone 7 Plus 128GB demo cihaz(3949 TL):http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-7-plus-128gb-cep-telefonu-sifir-swap-P142594453

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

    Eylul 2014'den beri iOS'in bir ozelligi olan Reachability'yi kesfetmissin. Home tusuna iki kez dokundugunda (basma degil dokunma) ekran ustten asagiya iner. Ekranin uzak koselerine tek elle erisebilmen icin dusunulmustur. Ayarlar > Erisebilirlik'ten acip kapatabilirsin. Sahsen Plus kullanmama ragmen kapali tutuyorum.

    Bu ve benzeri ozellikler siklikla kesfedilip baslikta soruluyor. Ilk kez iOS kullaniyorsan,www.apple.com/tr/ios sayfasini incelemeni ve iOS tips&tricks YouTube videolarini izlemeni tavsiye ederim. Cok ise yarar ozellikler kesfedersin. Boyle yuzlerce detay var iOS'de.

    Mesela 3D Touch ile yapabilecegin seylerle ilgili 30 farkli ipucu icin bu videoyu izle:https://youtu.be/twOW41IbxDk


    Hocam paylaştığınız videodaki sembole basılı tutma olayı hiçbir şekilde olmuyor bende. Basılı tuttuğum anda uygulamaları silmek için semboller titremeye başlıyor. Bunun nedeni nedir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertburak312

    Al şu iphoneyi artık direnmeeee

    Vay hocam naber? Sende hangi iphone modeli vardı? Ben s7 edge den htc 10 a geçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KeizerSoze kullanıcısına yanıt
    3D Touch dedigimiz ozellik iPhone 6S ve daha yeni cihazlarda mevcut. Hangi cihazi kullaniyorsun? Parmagini simgelerin ustunde bekletme, ekrana kuvvet uygulayarak bas. Yani ekrana dokunma degil basma yapacaksin. Parmaginla ekranda sanki tus varmis gibi bastir. iPhone 7 kullaniyorsan ve 3D Touch ayarlardan kapatilmis falan degilse calisir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus 128gb almayı dusnuyorum. 2000 lirasını nakit verip gerisini taksit yaptırmayı düşünüyorum. Turkcell falan yapıyor ancak taksitte çok fazla faiz alıyor. En uygun nereden alınır fikri olan var mı acaba ?
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum
  • herkese merhaba eski üyeliğimi unutmuşum yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve siz değerli donanım haber forumdaşlarıma soracak bir iki sorum var cevaplarsanız çok memnun olurum

    iphone 7 alma imkanım var fakat cızırtı ve sarı ekran problemi kafamı kurcalıyor danaya girer gibi para verdikten sonra insan psikolojik olarak bu tarz şeylere takılabiliyor ki kendim çok pimpirikli adamımdır böyle şeylere çok takarım bu sorunlar geçti mi yeni üretimlerde?

    iphone 7 ve s7 arasında tercih yaptıysanız iphone seçme nedeniniz neydi ve apple biliyoruz ki artık bir din gibi muamele görüyor fakat teknolojik olarak s7 daha deli dolu nasıl bir karar vermem gerekiyor sizce?

    lütfen fanlık yapmadan objektif cevaplarsanız çok sevinirim.

    not:plus veya edge cihaz alınmayacaktır boyut farkından dolayı.

    teşekkür ederim




  • Portrait Mode. Detaylar oldukça iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 3 Aralık 2016; 16:25:16 >
  • 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.