Şimdi Ara

Yazıcı Tip ve Seçimi İçin Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendi iş yerimizi açmaya karar verdik. İş yerinde bizim için gerekli olan tüm eşya ve ekipmanları satın aldık sayılır. Tek sorunumuz yazıcı konusunda. Yazıcılar konusunda yeteri kadar bilgi ve tecrübemiz yok. Konu hakkında nette araştırma yaparkenhttp://www.avansas.com/campaign/yazici-rehberi.html şöyle bir rehbere denk geldim. Bu rehber doğrultusunda lazer bize daha cazip geldi. Yazıcılar hakkında ayrıca şu yazıda da bilgi verilmiş:http://www.tech-worm.com/yazici-tavsiyesi-hangi-yaziciyi-almaliyim/ Sizce mürekkep püskürtmeli olanlardan mı yoksa lazer yazıcımı almalıyız?

    Çok fonksiyonlu olanlara (fotokopi ve baskı) ihtiyacımız var. Bütçemiz 600 TL ile sınırlı ve günlük çıktı sayımız 10-15 civarında olacak. Sizin şuan kullanmakta olduğunuz ve memnun kaldığınız renkli yazıcılar varsa markalarını, modellerini yazar mısınız? Bütçemize uygunsa değerlendirmek isterim.

    Cevaplarınızı mutlaka dikkate alacağım.







  • Arkadaşlar kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız yazıcı önerilerini bekliyorum. Dediğim gibi bütçem 600 TL ve yazıcı arayışım devam ediyor.
  • sanırım siz sadece belge çıktıgısı alacaksınız yani sadece fotokopi ve pc cıktısı bende 1 haftadır arastırıyorum. Fotoğraf çıktısı sizin için çok önem arz etmiyorsa ve tahminimce auto dublex baskı da önemlidir. mürekkep püskürtmeli istiyorsanız bunu lazer yazıcı istiyorsanız şayetlazer yazıcı bunu önerebilirim ancak samsungun bu yazıcısında oto dublex baskı yok yani arkalı önlü bişi çekmek istediğinizde kendiniz manuel yapıyorsunuz.




  • Merhaba.

    Ağırlıklı olarak belge çıktısı alacağız. Canon bu iki seçenek arasında daha iyi bir seçenek olarak görünüyor. Canon yazıcı için kartuşlar ortalama ne kadar süre dayanıyor ve ücretleri hakkında bilginiz var mı? İlk mesajımda belirttiğim gibi günlük 10-15 arası çıktı olacak.
  • Valla onun hakkı da bir bilgim yok malesef ama yorumlara baktığımda 3 haftada 800 sayfa renkli çıkardım diyen olmuş
  • Samsung daha makul gibi duruyor. Cevap ve bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • Son habere göre samsung printer leri hp satın aldı bilginize. Haberi okumusken haber vereyim dedim. Ona göre alım yapmanızı tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.