Şimdi Ara

TR Serverında plata çıkmak için illa adc mi oynamak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her oyun bottan mı gider ya. Bütün oyunları hep adcler taşıyor. Oyundaki en avantajlı ve en güçlü lane heralde bot lanesidir. Plata çıkmak isteyen adc alması yeterli heralde. Karşınıza illa adc alan velet gelir.



  • Tanklar metadayken tank oynayarak çıkmıştım tank oynamayı severim ve ne yapmam gerektiğini bilirim sen en iyi ne oynuyosan ve en sevdiğin rol neyse onu oyna low eloda en iyi taşıyan jungledır elise al luden protobelt rylai al taşı veya toplane'e trundle al karşına gelen rivenların kıçını ısır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 27 Ağustos 2016; 20:40:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

    Tanklar metadayken tank oynayarak çıkmıştım tank oynamayı severim ve ne yapmam gerektiğini bilirim sen en iyi ne oynuyosan ve en sevdiğin rol neyse onu oyna low eloda en iyi taşıyan jungledır elise al luden protobelt rylai al taşı veya toplane'e trundle al karşına gelen rivenların kıçını ısır

    Off tank malp demeyi unutmuşsun
  • adc dediğinin tam tersi TR de taşıyamaz.İlla bi damage dealer lazım
  • adc mainim bence tam tersi ben botta kasıyorum adam midde feedlenmiş bana geliyor 0.5 saniyede teq atıyor kastığımın anlamı kalmıyor.
  • Önemli olan late game zaten.
  • 2. maçında yanına koşup koşup ölen bir support gelince soloq da adc oynamanın ne kadar yersiz bir iş olduğunu anlarsın .
  • Koridor kazanmak oyun kazanmak anlamina gelmez. Bazi karsilasmalarda koridoru kazanmak imkansiza yakindir şampiyon farkindan. Tflerde iyi pozisyon alan adc taşır lane kazanan değil. Tabi lane kaybetmekten kastım 10 kere ölmek değil laneden farm dışında avantajsiz çıkmak. Bu tüm koridorlar için geçerlidir o yüzden bot lane e bağlamak mantıksız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence büyük olasılıkla adcye bağlı oyunu kazanmak. Çünkü eğer koridorda özellikle iyi olursan, rakip takımdan direkt 2 kişiyi oyundan düşürürsünüz. Ama yukarıda arkadaşın da dediği gibi rakip mid öküz gibi kasmışsa da bu sefer 0,5 sn'de mefta olursunuz. Bunu düşünerekten ben genelde Twitch alırım. Lane'de üstünsem mide gank atarım, bizim midi kastırırım. Eğer rakip mid kasmışsa TFlere görünmez başlayıp, olayın ortalarına doğru ulti açıp killeri toplarım.

    Tabi herkesin kendine has taktikleri var. Ben sadece fikir verebilirim. Oyun tarzına göre sen seninkini belirle.
  • Adc dediğin ayaklı kule koruyun o vurur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc taşımaz mid ve jung taşır
  • Sadece support oynarak bile diamonda ciktim. Bence bi alakasi yok . Herhangi bir rolde gerekeni yapman lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

    Tanklar metadayken tank oynayarak çıkmıştım tank oynamayı severim ve ne yapmam gerektiğini bilirim sen en iyi ne oynuyosan ve en sevdiğin rol neyse onu oyna low eloda en iyi taşıyan jungledır elise al luden protobelt rylai al taşı veya toplane'e trundle al karşına gelen rivenların kıçını ısır

    Tanklar her zaman metada. 3 oyundan birinde late game adc döşüyor kazanıyorsa 2 oyunda tanklar konuşuyor. Özellikle support koruması olmayan gold/ plat eloda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ORANGEandLEMON kullanıcısına yanıt
    Tahm Kench Malphite Ekko Maokai Yasuo Fizz metasından bahsediyorum. Eskiden hasarları daha fazlaydı ve daha tanklardı. Sunfire'a armor nerfü ve Iceborn'un sheen kısmına gelen nerf tankları triforce gibi hasar itemları almaya zorladı bkz. Ekko. Low eloda meta yok aslında şampiyonum güçlerini ve sınırlarını biliyorsan kazanırsın. Soloqda genellikle maçlar uzamadığı için ve koridorda kill alabilme potansiyeliniz olduğu için tanklar hala oynanabilir haklısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi olduğun heroyla hakettiğin lig'in bir üstüne kadar çıkarsın. sadece en iy iolduğun heroyu al support git, mid git, top git farketmez. Support rengar oynayarak millet diamond oluyor.
  • Bir oyunun kazanılmasına etki eden çok faktör var. Takım kompozisyonundan tut, solodaki elemanın TP alıp almamasına kadar her şey etki eder galibiyete. Hele ki late'de bir kişinin yakalanması oyunu bitirebilir. Çıkan ej-derlerin bile etkisi vardır. 2 tane cloud drake almış Irelia'lı yada Nasus'lu bir takımı durdurmak çok zordur. Yada diğer karakterlerin farklı ej-derlerle uyum yakalaması karşıyı zorlar. Supportların totem koyma, temizleme işini ne kadar iyi yaptıkları da pusu yeyip yemeyeceğinize etki eder. Eğer oyun erken biticek gibi ise, erken oyunda alınan, verilen killer ve kasılan gold önemlidir ama late'e gittikçe iş takım kompozisyonuna kalır, yeteneğe kalır ve diğer ufak faktörlere kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Stand Resolute -- 28 Ağustos 2016; 7:12:25 >
  • valla alakası yok malesef. her oyun bambaşka bir olay. bota geçersin mid feedler mid alırsın ormancın mal çıkar. bunun sonu yok. istediğin rolü oyna diğerlerinin hatasını kapatacak kadar iyi olman şart. bu da her rolde olabiliyor. hep yazıyorum herkes hakettiği ligdedir diye. bottan oyun gidiyorsa oraya ağırlık vereceksin. adc oyundan düştüyse skorları ona bırakacaksın. mid düştüyse midi camplıyacaksın. sonuçta oyun takım oyunu ne kadar takım olursan o kadar win alırsın. özellikle trde 15-20 skor farklardan maçlar dönüyor. nexus düşene kadar mücadeleye devam. boş konuşmak-moral bozmak yok sadece oyunu kazanmak için uğraşacaksın. chati bilgilendirme dışında kullanma bi tane de duo bul.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I Stand Resolute

    Bir oyunun kazanılmasına etki eden çok faktör var. Takım kompozisyonundan tut, solodaki elemanın TP alıp almamasına kadar her şey etki eder galibiyete. Hele ki late'de bir kişinin yakalanması oyunu bitirebilir. Çıkan ej-derlerin bile etkisi vardır. 2 tane cloud drake almış Irelia'lı yada Nasus'lu bir takımı durdurmak çok zordur. Yada diğer karakterlerin farklı ej-derlerle uyum yakalaması karşıyı zorlar. Supportların totem koyma, temizleme işini ne kadar iyi yaptıkları da pusu yeyip yemeyeceğinize etki eder. Eğer oyun erken biticek gibi ise, erken oyunda alınan, verilen killer ve kasılan gold önemlidir ama late'e gittikçe iş takım kompozisyonuna kalır, yeteneğe kalır ve diğer ufak faktörlere kalır.

    Niye ej-der hocam?
  • Red Vox kullanıcısına yanıt
    Normal şekilde yazdığımda ***** şeklinde çıkıyordu kelime o yüzden.
  • Tr'de plata çıkmak için oynamak yeterli lane öbemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.