Şimdi Ara

Isparta Sütçüler'de Üniversite ? Güncellenecek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Isparta Sütçüler Myo'na başlayacağım kısmetse. Hiç beklemiyordum, sürpriz oldu bana da. Nüfusuna baktık 2600 nüfusu var. Şok oldum bir anda. Kalacak yer bulabilecek miyiz ondan bile şüpheliyim. Şimdilik KYK'dan sonucu bekliyoruz. Çıkacağını pek sanmıyoruz ama bekliyoruz. Acaba buralarda yaşayan eden, bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi ? Nasıl yerdir, insanları nasıl, gezilecek yerleri, en önemlisi KYK dışında nerede kalabiliriz ? Bu arada Avcılık Ve Yaban Hayatı bölümünü okuyacağım. Doğayı severim, Sütçüler bu yönden çok iyi gibi görünüyor...

    01.09.2016
    Arkadaşlar özelden mesaj atanlar olmuş. Şuan sadece KYK'dan sonuçları bekliyorum. Eğer çıkmaz ise bir şekilde kalacak yer bulmamız gerekiyor. Normalde güncellemek gibi niyetim yoktu ama isteyenler olduğu için yapıyorum. İlerleyen zamanlarda çok güzel paylaşımlar sizi bekleyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SameShits -- 1 Eylül 2016; 23:11:45 >







  • baya iyi
  • Valla ben sdü işletme okuyorum sadece merkezi ile ilgili konuşabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Tabiki dinlerim. Arada merkeze de gideriz illa ki işimiz düşer.
  • kanyon vardı orada ortam güzel piknik falan havası iyi bol bol doğayı gezersin haftasonuda Antalya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim mahalleden arkadaşım 1. senesini bitirdi orada sana kısaca özet geçeyim.


    Sıkıldığında ormana yürümeye gitmişler 1 tane park varmış orda kola çekirdek vb vakit geçirmeye çalışmışlar, orada gidebileceğin en lüks mekan kahve bildiğin okey oynayabileceğin oralet içebileceğin bir yer vakit geçirilecek tek yer orası. Okulda sınıf geçme puanı 35 olarak çok düşük not konusunda çok rahat edersin fakat orada çok sıkılırsın okumaya gidiyorum ben gezmekle işim yok dersen eyvallah ama hem okuyup hem gezicem dersen orda bi duracaksın :)

    Hayırlı olsun :)
  • Allah kurtasın dağın başı ısparta merkeze 2 saat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SameShits S kullanıcısına yanıt
    Valla şehir küçük ama yoğun. Dolaşayim desen 10 dk sürmez gezmesi. Burası öğrenci şehri olduğundan öğrenci adama göre şekil almış. Bu 3. Yılım olacak ve 2 yılda acayip cafe açıldı heryere. Burada genelde insanlar ya evlerinde takılır ya da cafelere gider. İnsanları ise çok para göz. 5 lira için herşeyi yaparlar. Mesela ilk yılımda ev bakıyorduk hacı dede ile ev konusunda anlaşmıştık sonra geri döndüğümüzde adam evi başkasına vermiş neymiş 50 tl daha fazla vermiş. Çok para gözler o konuda. Bu yıl Ülkü ocağının apartında kaldım. Apartta 3 kişiydik 1+1 dairede tek odada kalıyordum 350 tl veriyordum. Evi devredince ocak bende yurt tarzı apart aradım. Şuan öyle bir yer buldum yemeği ve temizliği var 4 odası var 5 kişilik dairede tek kişilik odaya 1100 tl vericem her ay. Yani öğrenci adamı soyuyorlar her türlü. Ama sütçülerde nasıl olur bilemem. Aksiyonu az bir şehir ısparta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • adem48 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama çok pişmanım :) Ya bölüm gereği de söyledim sosyal olarak pek bir beklentim yok. En azından ona hazırım. Doğayı seven bir insanım, tek başıma kafa dinlemeyi çok severim. Ama arada gezmek de lazım tabi ki Eğridir ve merkeze gitmeyi de çok istiyorum. Ve Isparta'dan çok uzakta kalıyor Sütçüler 2 saat çokmuş valla. Peki kalacak yer bulabilecek miyiz ? Alışveriş vs. nasıl ? Rica etsem arkadaşından ne biliyorsan biraz detaylı anlatsan olur mu ? Biliyorum üşeniyorsun ama hayır duamı alırsın
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş hocam zaten ısparta para gözlüğüyle meşhur değil mi :) Allah kolaylık versin
  • Usta bildigin köy işte kafe mafe de yok kahvede okey oynar sonra dağ yürüyüşü yaparasın başkada aktivite yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖYLE BİR YER Mİ VAR Kİ NASIL HEPİNİZ BİLİYONUZ ULAN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chiehsheshuai kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler vakit ayırdığın için. Nedense herkes esnaf olsun insanları olsun çok para göz ve kazık atıyorlarmış anladığım kadarıyla. 2600 nüfuslu bir ilçedeyim, çok stresliyim. Kalacak bir yer buluruz umarım.
  • SameShits S kullanıcısına yanıt
    Hocam alışveriş olarak bakkal falan filan var :) ama bakkal yani sonuçta çok bir şey beklememek lazım gezebileceğin yerler ısparta merkez ve antalya otobüs biletleri bir nevi ucuz oraya ve 2 gün kalabilirsin, kalıcak yer olarakta benim arkadaşım orda 1 odada 2 kişi kalacak şekilde 6 kişi kalıyorlar evde aylık 350 TL gibi bir para ödüyor ısınma olarak kalorifer var elektrik su ve ısınma için extra 50-100 lira arasında bir şey ödüyor ki sütçülerde para harcayabileceğin bakkal dışında bir yer yokmuş :) Ev masraflarından sonra bakkaldan 2 bira alırsın sakin bi yerde kafa dinleyerek içersin üniversite hayatın böyle geçecek büyük ihtimalle seninde :)
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. İnşallah kalacak yer buluruz bari. Çok teşekkürler.
  • adem48 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi olacak hocam herhalde. Başımızın çaresine bakacağız artık yapacak bir şey yok :) Bölümüm nasıl sence ?
  • SameShits S kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm mis gibi ama yeri sıkıntı işte bende okçuluğa merak saldım gideceğim üni de aktivitelerine katılıcam antalyadayım akdenizde özelden pm atarsan iletişim bilgisi veririm antalyaya geldiğinde misafirim olursun :)
  • Yok artık sütçülere myo mu yapmışlar kardeşim kaç oralardan dost tavsiyesi sakın gitme. Köyleri kalkındırsın diye myo yapıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adem48 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, çok sağol. Arada bir Antalya'ya da gelmek istiyorum. Geleceğim zaman pm atarım. Haberleşiriz duruma göre. Gerçekten böyle arkadaşlar lazım hocam sizin gibi. Antalya'da beraber gezelim isterim gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armonyy A kullanıcısına yanıt
    Hocam gitmeyip de ne yapalım. Kaydı yaptırmışız bir kere. Bu da çok iyi bir hayat tecrübesi olacak benim için, en azından bununla yetiniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.