Şimdi Ara

Steve Wozniak: iPhone 7'de kulaklık girişinin kaldırılması insanları sinirlendirecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steve Wozniak: iPhone 7'de kulaklık girişinin kaldırılması insanları sinirlendirecek
    Hatırlayacağınız gibi bugüne kadar ortaya çıkan sızıntı niteliğindeki fotoğraf ve videolarla birlikte iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin yer almayacağı, bunun yerine Lightning bağlantısının kullanılacağı kısmen netlik kazandı diyebiliriz. Kullanıcılar arasında yoğun bir tartışma ve fikir ayrılığı başlatan yeniliğe ilişkin bir eleştiri de Steve Wozniak’tan geldi.
     
    Apple’ın kurucularından olan ve şirketin politikalarına yönelik cesur eleştirileriyle tanınan Steve Wozniak, katıldığı bir etkinlikte iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılacağı konusundaki düşüncelerini paylaştı. Bu kararı hayal kırıklığı olarak nitelendiren Wozniak, standart kulaklık girişinin kaldırılmasının birçok kişiyi sinirlendireceğini ve hatta gıcık edeceğini belirtti.
     
    Woz ayrıca Apple'ın 3.5 mm kulaklıkların kullanılabilmesi için -her ne kadar satış politikası da olsa- dönüştürücü adaptörleri zorunlu hale getirmesini yanlış bir tercih olarak değerlendirdi. Kablosuz bağlantılar hakkında gelen bir soru üzerine otomobilde müzik dinlemek için kablolu bağlantıyı tercih ettiğini sözlerine ekleyen Wozniak, Bluetooth’u ve kablosuz bağlantıları sevmediğini dile getirdi. Tüm eleştirilerine rağmen Apple’ın geleceğe yönelik doğru hareket ettiğini söyleyen Steve Wozniak bakalım fikirlerinde haklı çıkacak mı...
     







  • Bu nasıl iş anlamadım. Elimdeki kulaklığı çöpe mi atacağım?
    Amacın ne senin

  • Alırlar alırlar merak etmeyin. Önemli değil der geçerler. 4000 lira da para verirler. Çünkü iphone!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişten tecrübesi olan arkadaşlar vardır.



    2.5 jak girişi olup dönüştürücü aramak mı dersiniz. Yoksa Nokia gibi telefonun alt kısmını komple kulaklık girişi yapıp aparat ile kulaklık kablosunun boyu 2 metreyi geçmesi mi dersiniz...



    Benim bunları düşünecek halim yok. Telefon alacak arkadaşlar düşünsün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj kısmına girmeden, kulaklık için şimdi elimdeki seçenekleri değerlendireyim.

    1- 300 lira değerindeki kulaklığı kullanmak için ortalama 150 liraya çevirici almak(Çeviriciyi de orda burda unutmamak lazım, yanımda taşımam lazım, gereksiz bir ekstra aksesuar taşımak gerçekten çok güzel olabilir)

    2- 1000 liraya lightning girişli kulaklık almak (Muhtemelen piyasadaki 150-200 liralık kulaklıklarla aynı kalitede olacak)

    3- Apple'ın büyük emekler vererek! lightning girişi adapte edip yanında gönderdiği kulaklığı kullanmak

    3.5 mm' lik giriş olmadığı için, neden böyle şeyleri düşünmek zorunda kaldım Zaten fotoğraf atarken, müzik atarken, en basit işlemleri yaparken 2 saat uğraşmak yetmiyor muydu




  • Bu adam da benim kafadanmış.

    Ben de ilk kablosuz mouse gördüğüm zamanlarda önce harika diyordum ama sonradan kablolu bağlantıyı daha çok sevdiğimi ve tercih ettiğimi farketmiştim.

    Ayrıca niye ingilizce karakterle yazılmış bu haber onu anlamadım. Haberi okumaya resmen uğraşıyoruz.
  • Yıllarca apple kendi mağazalarında beats kulaklık sattı, bu insanlara ne hesap verecekler acaba...

  • Kablosuz bağlantı konusunda adamla aynı görüşteyim. Aracımda Aux veya USB bağlantıda aldığım ses kalitesini Bluetooth ile alamıyorum doğal olarak.

  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Apple'ın bu politikasını kesinlikle doğru bulmuyorum ancak 1. ve 2. maddeniz fazla abartı olmuş.Sanmıyorum dönüştürücü 150 lira olsun maksimum 69 lira felan olur.Lightning kulaklıklarında 3.5 mm versiyonundan 15-20 Dolar fazla olur taş çatlasa.Tabi ki burada Apple'ı haklı bulmuyorum.Sizin buradaki mübağalanızı düzeltmek istedim sadece.3.Maddenizde haklısınız.
  • Apple ın sinirlencek kullanıcı kitlesi olduğunu düşünmüyorum.. Sizin için en iyisini yaptık dicekler bu en iyisi dicekler Apple kullanıcılarıda hemen almalıyım diye düşüncek

  • Apple'ı hızla düşürecek olan bir hamle
  • Apple gözden düşüyor eski sadık tüketicisi git gide eriyor,7 de öyle bir yumruk yiyebilirler ki 7s de ellerinde ne varsa koyacakları bir cihaz çıkarmak zorunda kalabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında nokia' nın 6270'i vardı. Sağ taraftan ses gelmeyi kesti elimde de 3.5mm'lik bir çok kulaklık mevcuttu. bende kulaklığın ortasındaki ses kontrol düğmelerinin olduğu yeri söküp içine 3.5mm dişi jack taktım. gönül rahatlığı ile kullandım tabi bu dediğim 2005-2006 falan olsa gerek halen bunlara ihtiyaç var mıymış?
  • Apple I Phone alan insanların belli bir kısmı.. bu kulaklık konusunu hiç umursamaz bence. Çünkü I Tunes üzerinden müzik atmayı bile beceremeyen bir kitleden bahsediyoruz. Keza çevremde örnek çok.. hatta en yakın arkadaşım I Phone dan başka cihaz kullanmaz ama müzik atamaz cihazına, zil sesini değiştiremez. Yıllardır da Apple'ın kulaklığından başkasını kullanmaz. Sadece bizim gibi müziği kaliteli dinlemeyi sevipte I Phone kullanmak isteyecekler için sıkıntı olacaktır. Fakat böyle bir şey olursa, benim için alınmaması gereken ilk cihaz olur. Zaten şu anda Android kullanıyorum tek amacım İOS'du ama bu şekilde mümkün değil.

  • Wozniak belli ki gecmiste yasamaya devam ediyor, gulup gecelim..

  • F/P olarak en alınmayacak marka.

  • Bir şekilde yine fazlaca satış yapmayı becereceklerdir. Ama benimde hoşuma gitmedi bu iş. O yuvarlak kulaklık girişi ne kadar demode olsa da çağ dışı gibi görünse de şart. Kaldıracaklarsa da ortak yeni bir çözüm bulmaları gerekiyor bütün şirketlerin.
  • Milleti aptal yerine koyacak ve bunu gidip alacak olanlarda var dönüştürücüydü şuydu buydu derken.. o komik aksesuarlarada tonla para bayılan var zaten.. Boşuna demiyoruz Apple iğrenç bir firma diye..Ekran kartı pazarında Nvidia ne ise Cep telefonundada Apple odur..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: matmuhendisi

    Apple ın sinirlencek kullanıcı kitlesi olduğunu düşünmüyorum.. Sizin için en iyisini yaptık dicekler bu en iyisi dicekler Apple kullanıcılarıda hemen almalıyım diye düşüncek

    Ben sinirlenerek Apple kullanmayı terk etmiş biriyim. Oluyor yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekstradan adaptör mü satın alınacak? eldeki kulaklığı kullanmak için üzerine para verme mantığı bile itici. müzikten anlamayanlar da kutudan çıkan kulaklıkla memnun mesut takılsınlar.

    apple ancak kutuya adaptor koyarsa bir nebze affettirebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.