Şimdi Ara

PlayStation Now PC'ye Geliyor (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony


    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Artik ex mex kalmadi. Bu saatten sonra en güclü konsol olan Scorpio ile yola koyulmak farz-i-ilan olmustur <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/muha.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/zuhaha.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Yaprağa bak ya daha konsolun ne olduğu belli değil gelmiş en güçlü diyo hayır bak malı bilsen anlıycam bide bugünün en iyisini 2 sene sonra sunacak sen hala scorpio best kafasında konuşuyosun geçen savunduğunuz xbox a ne oldu çöp oldu hemen dimi ulan ne değişiksiniz ya gidin siz scorpio ya tapın xbox one ps4 kapışması gibi sonuçlanıcak sadece ismi xbox project scorpio ve ps4 neo olarak değişecek ;) bu arada hem xbox hem ps4 kullanıcısıyım ;))

    NEO: GPU=36CU=2304sp 911mhz Polaris
    CPU=2.1ghz Jaguar
    RAM=8gb 218gb/sn

    Scorpio:

    GPU=56-64CU=3584-4096sp 800-850mhz Vega
    CPU=ZEN
    RAM=12gb 320gb/sn

    Daha ne olsun kardes?


    Bari tahmin olduğunu yazsaydın. Scorpio donanımını böyle olacağını nerden biliyorsun. Bu sefer de kahinciliğe başladın. Tersoyuncu ya da tom raider yapımcı ile görüştüğünü idda eden tersoyuncu mu? Demeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 24 Ağustos 2016; 2:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar oyunları sadece internet üzerinden oynuyorsunuz onlive vardı yada o tarz birşeydi ismi sonra iflas etti işte aynen öyle. Özel bir optimizasyon vs yok ve Türkiye'deki internet şartları ile oynamamız çok zor. En düşün 5MB hız/upload istiyor. Ama interneti hızlı olan yaşadı 1 ay oynamak için oyun başı 30 dolara oynayabilecekler 30 gün boyunca.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir haber fakat fiyat olarak hemen hemen aynı kafaya geleceğinden pek bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Onlive'ı uzun süre kullanmıştım. Genel olarak kullanmadığım zamanlarda bile Homefront Multiplayer yarım saatlik oturumlarla bedava oynanıyordu ve çok zevkliydi. Çözünürlüğü fazla umursamadan 3 mbps altı internette gayet rahat kullanmıştım sistemi.

    Ps Now güzel olacaktır. Eski Uncharted'leri oynamıştım ve pek beğenmemiştim. 3 biraz çöl atmosferiyle ve kıvamında aksiyonuyla diğerlerinden güzeldi. Şu an Ps yok elimde. The Last Of Us ve Journey oynamak çok istiyorum ama sadece bu iki oyun için tekrardan Ps almak anlamsızdı. Sonunda oynayabileceğim bu iki oyunu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlere ps ile olumsuz ne soylesek zaten hemen savunmaya gececeksiniz minare kilif ikilisi hesabi..simdi olayin ozetine edecegim..pc oyunculari stream yolu ile dahi olsa herhangi bir ps konsoluna sahip olmadan exlusive oyunlari pc de oynayabilecekse daha yirtinmanin anlami yok arkadasim..hele hele ps4 exlusivlerini getirsinde gorelim gibi komikliklere hic gerek yok..nezamandan beri ps3 ex,ps4 ex diye ayirt edilir oldu :) adamlar artik god of war 3 gibi mukemmel bir yapimi,last of us gibi harika bir yapimi ps konsoluna gerek duymadan pc sinde oynayacak iste daha neyin savunmasini yapiyorsunuz??? yeni god of warda ps4 e ciktiktan 6 ay sonra ps nowa duser hic merak etmeyin..artik sony de yoldan cikti simdi pc ye psnow uygulamasi getirir oyunlarida 20$ dan satmaya baslar mis gibi ordanda kar..bitti artik exlusive donemi arkadas niye kabullenmekte bu kadar zorlaniyorsunuz???

    mehmet abi helal olsun sana valla bana verebilecek en dogru en mantikli cevabi sen verdin basit ve net "sony boyle birsey yaparsa pc de devam ederim" olay budur...

    en komik olani ps cilerin yeni savunma sistemi ps4 oyunlarini 10 yilnsonra gorursunuz palavrasi :))) izlede gor psnow olayi gerceklessin bak bakalim ps4 oyunlari 10 yil sonrami 10 ay sonrami geliyor :D

    sonunda oyuncularin sesini sony de duydu helal olsun exlusive safsatasi bitsin artik..oyuncu oyunu istedigi platformda oynasin..1-2 tane oyun ocin gerek xbox gerek ps aliniyor fuzuli masraf..cikartin abi her konsola oyunlari isteyen istedigi platformda oynasin..gunumuz teknolojisi zaten ilerledi onunuzdeki nesil konsollar gayet guclu gelecek grafik konusundada tatmin edecektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Bunlari Ben degil,dünyanin en büyük teknoloji siteleri söylüyoruz minik kardes!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Exc oyun safsata değil, bence exc oyunlara karşı olanların fikri bana safsata geliyor, bir kaç yıla kalmaz dediğim noktaya gelirsin...

    Oyunların nesil bittikten sonra gelmesi her ne kadar sorun olmasa da, insanların zihninde exc oyun kavramı büyük darbe yiyecektir. Şimdi böyle yapan bir firmanın ilerde oyunlarını aynı MS gibi PC'ye gelmeyeceğini kimse garanti edemez. Şahsen kesinlikle karşı olduğum bir hamle oldu bu, bu şekilde sınırları belli olmayan bir hamle ile desteğimizi değil, eleştirimizi alırlar. Nasıl MS babamızın firması değil diyorsak, Sony'de babamızın malı değil, biz bu adamlarla katolik nikahı kıymadık, almayız bundan sonra olur biter...
  • Fanatikler için üzücü oyuncular için sevindirici bir haber.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumdan her türlü kârlı çıkan PC MASTER RACE
  • herkesin evinde uygun fiyatlı 25 mb akksiz internet olsa exc leri aradan çıkarmak için kullanılabilir. Grafik fetişiği biri olarak kullanır mıyım? Hayır. 1080 p görüntü alınabileceğini sanmıyorum Tr de. Xbox exc leri sarmadığı için Ps4 neo ile yola devam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Borgess

    quote:

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Palavra ile baslayacagini adim gibi biliyordum


    Adı palavracıya çıkana başka türlü hitap edilmediğine göre biliyordun tabii. Yalanın, palavra sıkmadaki uzmanlığının karşısında hiç zeki de olmadığın çıktı şimdi.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Sony:Yakinda PS4 ve diger PS konsollarin da cikmis oyunlarinda Servise ekliyecegiz

    http://www.playstationlifestyle.net/2014/07/31/playstation-now-ps1-ps2-games-availability question-dodged-by-sony/


    Alt tarafa da link atmış.

    ''But at this time, only PS3 titles are being offered.'' senin Google Translate ingilizcen haberin bu kısmına yetmedi mi, yoksa sen mi yettirmedin?

    We are currently considering measures to offer original PlayStation, PS2 and PS4 titles in the future, but at this time, only PS3 titles are being offered.

    Read more athttp://www.playstationlifestyle.net/2014/07/31/playstation-now-ps1-ps2-games-availability-question-dodged-by-sony/#A1x0EmWyciVzex7O.99

    Bu ne demek? Gelecekte PS2 ve PS4 oyunlarını da sunmayı düşünüyoruz ama şimdilik sadece PS3 demek değil mi? Alıntıladığın kişi de hemen yarın PS4 oyunları PS Now'a geliyor dememiş zaten.




  • Bakın yanlış anlamayın kimsenin oyun oynamasına birşey dediğim yok bir anlamda sevindim hatta güzel oyunları herkesin oynaması isterim.Şunu belirteyim öncelikle hem pc sahibiyim hem de ps4 yani hiçbrisinin fanı değilim o yüzden yoruma saldırmayın :) Arkadaş playstation aldıran oyunlar bunlar zaten ben sırf bunlar için aldım mesela madem böyle birşey yapıp pc ye de getirecektin erken söyleseydin de şu aptal kutuya 1500 TL vermeseydim yok yere gidip ekran kartı falan alsaydım o paraya..... Ayıptır ya zaten sony şu neo olayında iyice bir uyuzuma gitti.Adam ps4 çıkartıyor aradan bir yıl geçiyor çat üst modelini çıkartıyor bizim elimizdekiler şişiyor...Bir de bu olay...İyice güvenim sarsıldı yani konsola karşı gerek yok arkadaş konsol almaya git o parayla ekran kartı vs. al hem oyunlarda daha ucuz oluyor her türlü kar da oluyorsun vallahi tiksindim ya...Verdiğim paraya yazık arkadaş ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crantola

    Aylar önce Uncharted 4 konusu altında bir gün bilgisayara çıkar mı yazmıştım babası Sony CEO su olan iki arkadaş sağ olsun kafa buldu. Sanki biz bilmiyoruz özel oyun olduğunu, bilgisayara çıkmadığını. ''bir gün belki çıkar da daha iyi çözünürlükte vesaire oynarız'' minvalinde atılmış bir mesajdı ama sen misin bunu söyleyen. Çıkmaz, çıkmamalı, o kadar para verdik konsola boşuna mı verdik. PS3 oyunları geliyor, PS4 oyunları da ileride gelecektir.

    PlayStation Now PC'ye Geliyor


    Hocam çıldırmış bunlar, üç kuruş para veriyorlar ya konsola kendilerini elit bir kesime mensup olmuş gibi hissediyorlar, başkaları oynamasın istiyorlar bu oyunları. Bir de konsola para vermişler, merak etme kardeşim senin konsola verdiğin paradan daha fazlasını insanlar pcye veriyor, onlar da bedavaya oynamış olmayacak.
    Hayatımda gördüğüm en saçma bencillik şu exc oyun mevzusu. Sanki aynı oyunu pcde birkaç milyon kişi daha oynayınca Ps'teki değerli oyununuzda bozulma oluyor.




  • yahu god of war dediyse yeni gelecek olan 4 değil eski oyunları oynarsınız yani

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Red Dead ile Demon's Soul olmaması üzücü

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sadece ps3 oyunları içinmi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunlar her exclusive oyun çıktığında orgazm olan bir kesim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    quote:

    Orijinalden alıntı: Crantola

    Aylar önce Uncharted 4 konusu altında bir gün bilgisayara çıkar mı yazmıştım babası Sony CEO su olan iki arkadaş sağ olsun kafa buldu. Sanki biz bilmiyoruz özel oyun olduğunu, bilgisayara çıkmadığını. ''bir gün belki çıkar da daha iyi çözünürlükte vesaire oynarız'' minvalinde atılmış bir mesajdı ama sen misin bunu söyleyen. Çıkmaz, çıkmamalı, o kadar para verdik konsola boşuna mı verdik. PS3 oyunları geliyor, PS4 oyunları da ileride gelecektir.

    PlayStation Now PC'ye Geliyor


    Hocam çıldırmış bunlar, üç kuruş para veriyorlar ya konsola kendilerini elit bir kesime mensup olmuş gibi hissediyorlar, başkaları oynamasın istiyorlar bu oyunları. Bir de konsola para vermişler, merak etme kardeşim senin konsola verdiğin paradan daha fazlasını insanlar pcye veriyor, onlar da bedavaya oynamış olmayacak.
    Hayatımda gördüğüm en saçma bencillik şu exc oyun mevzusu. Sanki aynı oyunu pcde birkaç milyon kişi daha oynayınca Ps'teki değerli oyununuzda bozulma oluyor.

    Fanatikler haricinde oyuncu olan herkes böyle bir şeyi destekliyor fanatikler de mantık aramamak lazım ismi üzerinde fanatik. PS Now'un gelişmesiyle güncel birçok oyunun sisteme dahil olacağını dusunuyorum bu sistem geleceğin sistemi kesinlikle gelecekte Konsol ve PC'de almaya gerek kalmayacak belki de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu sitenin yaş ortalaması 12 - 14 arası herhalde ne zaman bir konu olsa altta hemen atışmalar tartışmalar oluyor.
  • Aynen bir 10 sene sonra oynarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.