Şimdi Ara

Tarayıcının bazı modlarda tarama yapmaması hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde hp scanjet 5000 model bir tarayıcı var. Siyah beyaz harici tarama yapmıyor. Siyah beyaz taratınca da sayfalarda siyah karartılar oluşuyor ve yazılar okunmuyor. DPI ve parlaklık ayarlarıyla falan oynasam da sonuç aynı. Yapılması gereken gri tonlamalı tarama daha bir kaç gün önce bu şekilde tarama yapıyordu herhangi bir ayar değiştirilmese de şu an bu fonksiyonu çalışmıyor. Gri tonlamalı tarama yapıyor ancak sayfalar bembeyaz çıkıyor.

    Neden olabileceği hakkında bilgisini paylaşabilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salma -- 20 Ağustos 2016; 12:30:11 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salma

    Elimde hp scanjet 5000 model bir tarayıcı var. Siyah beyaz harici tarama yapmıyor. Siyah beyaz taratınca da sayfalarda siyah karartılar oluşuyor ve yazılar okunmuyor. DPI ve parlaklık ayarlarıyla falan oynasam da sonuç aynı. Yapılması gereken gri tonlamalı tarama daha bir kaç gün önce bu şekilde tarama yapıyordu herhangi bir ayar değiştirilmese de şu an bu fonksiyonu çalışmıyor. Gri tonlamalı tarama yapıyor ancak sayfalar bembeyaz çıkıyor.

    Neden olabileceği hakkında bilgisini paylaşabilecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.


    1.Önce sürücülerini yeniden yükleyin, eğer aynı sorun devam ediyorsa tarayıcıyı başka bir windows üzerinde deneyin. Tarayıcı eğer bozuk değilse sorun bir driver sorunu olabilir ve bu şekilde çözülebilir.

    2. VueScan isimli bir yazılımda tarayıcıların sürücüleri beraberinde geliyor. Deneme sürümünü inidirip bir de bununla deneyin. Eğer benzer hatayı alırsanız yine başka bir windows üzerinden denemek faydalı olur. Yine olmuyorsa donanım arızası olabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.