Şimdi Ara

Hangi Soundbar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar,
    Biliyorum cok soruluyor ama
    - LG LAS950M
    - Sony HT-CT790
    - Samsung HW-F751
    - Philips HTL5140
    - JBL SB 350
    urunleri arasinda kaldim. 1000-1500 tl araliginda denk getirebilirsem (philips daha uygun bulunabiliyor sanirim) sizce hangisini tercih etmeli.

    Midlerin kaybolmadigi, derinlikli, net ve sert olmayan basit bir ses sistemi ariyorum. Ozellikle bu urunleri dinlemis ve karsilastirmis olanlarin goruslerini almak isterim.

    Benzer fiyat araliginda Yamaha ve Pioneer in soundbarlarini tiplerinden dolayi eledim.

    Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.



  • Las950m 1 yıldan fazladır kullanıyorum sesini duyunca direk aldım okadar iyiydi. Yüksek seslerde kesinlikle bozulmaya yapmayan nadir ses sistemlerindendir. Ek olarak arkayada 2 tane kablosuz küçük kolon alarak ses sistemine wifiden bağladım ve surround olayınıda böylelikle hallettim. Gidip hepsini dinle aradaki farklı görerek kendin karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - sony HT-CT790
    - samsung HW-F751
    - philips Fidelio B5
    - JBL SB 400
    - LG LAS750

    modellerini deneyebildim, nacizane goruslerimi paylasayim.. 751 fena degil ama daha fazlasini beliyordum. Derinligi iyi ama bana pek temiz gelmedi, biraz dengesizdi, belki denedigim yerde oyleydi, yada bozuktu. 1270 tl ydi bimekste. Phillips fena degildi, cok kisa deneyebildim, sanirim onun olayi surround, 1500 tl ye falan denk getirilirse dusunmemek gerek, tercih edilebilir. JBL SB400 de guzeldi hatta subi sanirim en guclusu buydu.. ama iclerinde en net, temiz, dengeli olani sony di, derinligi de fena degil, muzik icin uygun geldi bana. SH7 bana biraz zip zip geldi.. punchy bass dediklerinden sanirim. LAS950 yi denemem lazim, cunku ciddi bir watt farki var. Phillips ve JBL 400 pek tercih edecegim modeller degil fiyatlarindan oturu, 2300 TL ydiler mediamarktda. simdilik sony onde benim icin bakalim lg nasil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.