Şimdi Ara

ROCK ZİRCON ALDIM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Herkese !

    Urbeats'lerimi kaybettikten sonra bir kulaklık alayım dedim, ama kulakiçi kulaklığa çok para vermek istemedim. (kaybedip duruyorum ) Sağda solda forumda vs ne alayım diye bakınırken rock zircon buldum 11 dolara, denemeye değer dedim, verdim siparişi.

    Ürün bugün geldi (yaklaşık 20 gün sürdü) İlk izlenimim- vallahi güzel bu paraya- oldu. Bir kere Urbeats'e göre tizleri çok iyi, bas deseniz aynı. Urbeats alacağım parayla 10 tane rock zircon alabiliyorum daha ne olsun . Fiyatına göre baya iyi çıktı bu kadar beklemiyordum.

    Br kaç hip hop dinledim NF notepad filan on numara bas-tiz dengesi, ne biliyim sonra adele-beyonce lady gaga filan yaptım gayet iyi, sonra biraz da elektronik david guetta vs bana mısın demedi. Bu arada Blink 182 yeni albüm yapmış yeni gördüm, onu da dinledim (çocukluğuma döndüm iyi geldi)-eh iyiydi. Tabi daha iyisi de bulunur ama bıktım 300-350 TL vermeye kulaklıklara bi de sesleri neredeyse bununla aynı. 35 liralık kulaklığa göre çok iyi.

    Kısacası benim gibi aşırı takıntılı değilseniz standart dinleyici için ucuz yollu iyi bir çözüm, tavsiye ederim. Bir de kullandıkça açılıyor filan diyorlar deneyip göreceğiz. Unutmadan mikrofonu da iyi, bir kaç telefon görüşmesi yaptım sesim iyi gidiyormuş karşı tarafa. Bir de mikrofondaki tuşa 2 kez basınca şarkı atlıyormuş, 3 kez basınca da previous, canım benim bir sevindim ki sormayın.



  • Ben de 15 gün kadar önce gearbest'den sipariş vermiştim. 10 günde falan geldi Çin'den, 11 dolara almıştım ben de. Piston 2 kullanıyordum önceden, kaybedince zircon sipariş ettim. Basslar piston 2 nin bir tık ötesinde geldi. Tizler ise çok daha temiz geliyor. Bence kulaklık düşünen ve biraz beklemeyi problem etmeyen başka seçenek bakmasın. Türkiye de 30 liraya böyle bir kulaklık almak hayal.
  • Zamanında incelemiştim. Böyle f/p bombalarının tanınmasını görmek hoş :)

    http://www.kulaklik.web.tr/rock-zircon-incelemesi/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bende ürünü almayı düşünüyorum ama hangi siteden alayım nasıl alayım bilemedim. Daha önce yurt dışından ürün almadım

    http://www.banggood.com/Rock-Zircon-Stereo-Earphone-In-Ear-Headphone-For-Tablet-Cellphone-p-1024921.html

    burası ne kadar güvenilir birde shipping farklı seçenekler var aralarındaki farklar nedir tam olarak (bazılarında tahmini shipping day değişmemiş ondan soruyorum)
  • Biri yardımcı olsa nerden aldılar link atsaniz bizde alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bangood daha güvenli diye ordan almayı düşünüyordum gearbestte çok sıkıntılı ürün var diye duymuştum sizce nereden almalıyım ?
  • EP-630'dan iyi mi. ? Mevcut kulaklığımı değiştirmeye değer mi. Arada fark az veya hiç yoksa hiç bulaşmayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.gearbest.com/iphone-headsets/pp_234355.html

    Rock Zircon bugün geldi arkadaşlar..... gün sürdü....

    şaşkınlık içerisindeyim.... bir saat kadar denedim kulaklığı gerçekten iyi. bu fiyata arayışta olan arkadaşlara tavsiye edilir....
    basların fazla olup baskın gelmesinden korkuyordum ama hiç öyle değil canavar...
  • pulashibee kullanıcısına yanıt
    Sizin için sevindim :)

    Yyi ses için çok para vermeye gerek olmady?yny gördünüz.
  • Merhaba Htc One A9 telefonumda Spotify Premium uzerinden Metal muzik dinliyorum. Bu kulaklik ise bayagi bir dikkatimi cekti. Acaba nasil bir performans alirim konuda bilgili biri yazarsa cok mutlu olacagim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığın aynısından sipariş ettim şuan satıcı onayını bekliyorum. Yalnız merak ettiğim bi husus var kullananlardan bazıları 3 ay sonra bozulduğunu söylemiş. İlginçtir üç beş kişinin hemen hepsi 3 aylık bir periyottan bahsetmiş. Şuan sizde durumlar nasıl acaba performans ve ses açısından herhangi bir olumsuzluğu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pulashibee kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bassları hiç farkettirmeden diğer sesleri boğmadan veriyor. Bazı şarkılarda şaşırdık bu şarkıda böyle kick mi varmış diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Kulaklıgın kulakta durusuna cok onem veririm. Kaba durmaması cok önemli. Kulaga girdiginde dışarda kalan kısım cok dikkat cekiyor mu kısaca nasıl duruyor kulakta?
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Kaba değil kibar ve şık bir kulaklık içiniz rahat olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Godric1461 -- 18 Ağustos 2017; 8:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam.
  • Iresco I kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bende dikkat ediyorum bu şekilde bir resim buldum

    http://image4.geekbuying.com/content_pic/201605/geekbuying-6312d784-ab5e-44e6-a80f-64f4e3bf66c3.jpg
  • Ben çok duydum işte baya iyiymiş falan özellikle bassları çok iyiymiş ama hiç teknik bir ölçüm yok arkadaşlar aranızda harmonik distorsiyon yada thd sini hesaplayacak biri varmı, açıkcası benim hala şüphelerim var 30tl lik bir kulaklık 300tl lik kulaklık gibi olamaz diyorum özellikle kulaküstü modellere göre ama arkadaşlar teknik veri yazarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proletertekno -- 20 Ağustos 2017; 1:16:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.