Şimdi Ara

2007-2008 polo 1.4 tdi acil yardım lütfen içeri buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. 18 yaşındayım. Üniversite öğrencisi adayıyım ve Allah nasip eder de kazanırsam okuluma rahatça gidip gelebilmek için konforlu bir araç bakıyorum. Bu sınıfta birçok araç inceledim yorumları okudum. En son karar olarak 2007 2008 model polo 1.4 tdi araç almayı düşünüyorum. Fiyatları 25 30 bin tl arası değişiyor. Bütçemiz max 30 bin tl olduğu için bu aracı seçtim. Aynı aracın 1.4 benzinli olan modelini de amcam 4 senedir kullanmakta ve herhangi bir ciddi problemle karşılaşmadı. Motorunu biliyorsunuz traktör gibi çalışan eski teknoloji bir motor. Uzun ömürlü olduğunu bu forumda duymuştum. Şimdi bu motorun 2 modeli var.
    Biri 70 hp 160 nm tork lu
    Diğeri 80 hp 195 nm tork lu
    Şimdi motor hakkında şunları sormak istiyorum. Her iki motor da maksimum torkunu 2200 devirde veriyor. Yani bu araç mesela 1500 devirde giderken ses veya titreme yapar mı? Motorun karakteri nasıl olur? Merak ediyorum. Ayrıca max tork 2200 devirde geldiği için ve aracın bayilmamasi için 2500 devir civarı bir üst vitese geçmek gerekecek bu yüzden arac biraz fazla yakabilir diye düşünüyorum doğru mudur? Diğer yandan düşük devirde vites yukseltirsem de bu sefer partikül filtresi kurum bağlayacak. Bu konunun çözümü nasıl olmalı?
    Eğer alırsam motor sesi sorununu da biraz müzik açarak giderebilecegimi düşünüyorum. Ayrıca sizlere diğer sorularım:
    Bu araç nasıl bir araçtır? Kronik sorunları varsa nelerdir? Nasıl tamir olmaktadır? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Almadan önce serviste aracın nerelerine baktirmam gereklidir? Aracın yol tutuşu ve konforu rakiplerine göre nasıl? Aracın nasıl bir karakteri var? Bu saydığım bütün konularda bana yardımcı olacak abilerime şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım edecek yok mu konu önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı aldıysan ya da almadıysa sormak istediğin tüm sorulara cevap verebilirim.
  • 5 bin daha ekleyebilirsen fiesta iyi gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 FORD FİESTA TRENDLİNE 1.4 DİZEL
    İlan No: 295705009
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-fiesta-trendline-1.4-dizel-295705009/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış değilsem 3 pistonlu bu araçlar. Eğer 3 pistonlu olan modeliyse ikinci eli zayıf ve cok tutulmuyor diye biliyorum ses ve sarsıntıdan dolayı ancak dizel alacağınız için detaylı bir baktırıp almanızı tavsiye ederim. Uyguna temizi alınabilir. Size tavsiyem kesinlikle duyusal yaklaşmayın temizini bulmaya çalısın. gücünü alt devirlerde veriyor diye hep o devirde kullanmak zorunda değilsiniz atmosferik benzinli araçlar hep 5-6-7 bin gibi devirlerde en yüksek gücünü veriyor ama biz o devirlere hep çıkmıyoruz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 para etmez o 3 piston tdi komşumda Cordoba vardı Mübarek sabah çalısınca bende uyanırdım o motorun sesine içindeki adamı düşünemiyorum bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.