Şimdi Ara

2si1 'Karpuz tadında' Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F5 tuşunu aşındırdım :) Cuma günleri iyi oluyor.

  • 2/1 gökhanla olmuyor çok soğuk ve çok itici duruyor samimi değil ne yazıkki

  • Hangi konudan kaçıncı dakikada bahsedildiğini kabaca gösteren ufak bir fihrist güzel olabilirdi. 2si bir kapsamı geniş bir program. Bu sayede ilgi duyduğumuz kısımlarını daha kolay bulabiliriz

  • Biraz geç gelmeye başladı sanki. Cumartesi kahvaltı yaparken de iyi gidiyor.

  • güzel uygulama
  • Ya mesut abi sen bundan 2 hafta önce demiyormuydun tübitak anca eriği çevirmekle uğraşır elektrikli otomobile destek vermedi kepenkleri indirdiler diye bu kadar da olmaz yani.

  • Maalesef ülkenin neresinden tutsanız elinizde kalıyor.
    İnsana sadece maddesel bilimsel eğitim vermekle olmaz.
    İnsani değerler üzerine bir eğitim üstüne birde doğru bir din inancı vermezseniz o toplumdaki insanlar bir kurum altında birbirini bulur ve bu Tübitak örneği gibi birde bunları başıboş bırakıp denetlemezseniz orası soygun merkezine döner. Başka da birşey çıkmaz ordan.
    Tübitak için çok geç kalınmış. Devlet alnının teri ile çalışan işçi sınıfını yolmaktan ülkeyi dalavere ile asıl soyanları görememiş her zaman olduğu gibi.
    Zamanında bir abimiz Endonezya'da geliştirdiği enerji ve takma diş konusundaki tamamen yeni kendi buluşlarını devlet'den destek için ülkemizde yaygınlaştırmak üzere ülkemize geldi ve o zamanın başbakanı RTE ile görüşüp destek istemişti. Oda onay verip enerji bakanına göndermişti abimizi. Ondan sonra neler döndüyse abimizdeki tüm bilgileri aldılar ama sonra dönüş yapmadılar. Sonra abimiz kendi yeniliklerini başka yerlerde deneme çalışmaları yapıldığını görmüştü.
    Bu yaratıklar sayesinde şu milletin hesap günü günahı kalmaz o derece haklar yeniliyor. Çok şükür ahiret var hesap günü var adalet yerini bulacak.





  • mesut niye bozuyosun arkadaşı

  • valla ilk defa 2/1 i izlerken gerildim yani gökhan arkadaşın yüzü hiç gülmüyor gergin yada oluşu öyle gibi bilemiyorum keyif alamadım mesüt abi iyiki varsın 2/1 için acil güncelleme mesüt abi

  • Eğrelti (bir ot cinsi) durmadı,eğreti durdu oda olumlu

    Ay'a gitme konusunda ise,ülkenin durumu belli kamunun ne hale geldiğini gördük,özel sektör zaten köle pazarı gibi işsizlikten izinsiz,sigortasız,zorunlu mesaili vs şartlarda çalışmak zorundasınız,önce insanların yaşam koşulları iyileştirilmeli,güvenlikleri,adalet-hukuk vs sağlanmalı,insan gibi yaşayabilecek hale getirilmeli ondan sonra Ay'a da gidilir,başka galaksilerede.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcan102

    Ya mesut abi sen bundan 2 hafta önce demiyormuydun tübitak anca eriği çevirmekle uğraşır elektrikli otomobile destek vermedi kepenkleri indirdiler diye bu kadar da olmaz yani.

    Merhaba,

    Böyle bir şey demedim. Onu diyen bazı sevimli kullanıcılar oluyor genelde :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video kaldırıldı mı ne oldu, izleyemiyorum.

  • 2 si 1 de Tunahan olsa daha iyi olur bence. Gökhan biraz isteksiz yapıyor gibi geliyor.

  • Tübitak konusundaki bilgi hırsızlığına şaşırmadım. Ülkemizde özellikle son dönemde internetin de fazla ve kontrolsüz kullanımı ile yurt dışından bir çok bilgi akıyor ve bunların büyük bölümü yabancı yazarlar, ama sağlam bir şekilde Türkçe biliyorlar. Kaygı verici bir şekilde özellikle gençlik hedef alınarak muhalif kesimi kıskacına alıp, ülken için kötü olan şey gelecekte senin partinin iktidar şansını arttırır gibi saçma ve akıl dışı bir bilinçle kişileri manipüle ediyorlar.

    Özellikle bazı "sözlük" siteleri takipçi bolluğundan bu ajanların kullanım alanı bana göre. Akıl almaz ülke düşmanlığı yayıyorlar. Ve bunun bahanesi olarak da hedefe ya iktidar partisi veya başkanını koyarak aleni düşmanlık yaratıp sakıncalı ve ülke için zarara neden olacak şeyler için insanları kışkırtıyor cesaretlendiriyorlar.. Özellikle son dönemde ülkenin milli markaları veya Türk markaları üzerine büyük bir karalama kampanyası yaratıyorlar ve bu markalara alternatif hep nedense sütten çıkmış ak kaşık gibi yabacı bir marka oluyor. Misal Türkcell boykot edilip Vodafone'a geçelim gibi... Bilen bilir bu yaşandı. Ve ne acayip ki bu sitelerin kurucuları veya sahipleri hepsi yabancı bir ülkede ikamet ediyor çoğu da ABD'de. Enteresan değil mi?

    Kimse kusura bakmasın bunlar konuşulmadığı sürece herkes görmezden geliyor ve bunun sonu bütün ülkenin yabancı şirketlere peşkeş çekilmesine doğru gidiyor. Bakın Tübitak da aynı durumdan nasiplenmiş. Umarım bir an önce akıllanırız derdimizi sandıkta hallederiz ve suçlular her kim olursa olsun hak ettiği cezayı bulur. Etme bulma dünyası, bu gün attığın kazığın yarın sana girmeyeceği ne malum...





  • 4 saattir mesaj yazdım 505 getaway yazıp hata verdi, hepsini sildi... tübitak ile uğraşmadan sitenin forum kodlarını nuh nebiden kalmış halden çıkarsak diyorum mesut bey.

  • 4 saattir mesaj yazdım 502 Bad Get Away yazıp hata verdi, hepsini sildi... tübitak ile uğraşmadan sitenin forum kodlarını nuh nebiden kalmış halden çıkarsak diyorum mesut bey.

  • Yıllardır lig lisansı fifa'da zaten.Konami'de gidip takımlarla anlaşıyor ancak.Sanmıyorum orta yol bulunsun.

  • Yuh, hata kodu çıkardı sonra da mesajları yayınlamış... Bu nası iş! Forumda cevaplayınca böyle saçmalık yapıyor Mesut bey bir ilgilenin baari.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.