Şimdi Ara

FM 2O15 OYUNCULARIMA TEKLİF GELMİYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sürüm 1.0 fm 2015 oynuyorum, manisaspor ile 2017 yılındayım , süper lig şampiyonluğum var , takımda 23-28 yaş arası yetenekli oyunculara sahibim ancak hiç bir transfer döneminde oyuncularıma teklif yapan olmadı, bilgisi veya tavsiyesi olan ?

    Ha şöyle teklif geldi ; oyuncum gelmiş 32 yaşına transfer listesine koyuyorum fiyatınıda ölü rakam yapıyorum o zaman geliyor ama diğer türlü hiç gelmedi..



  • süper ligin vizyon düşük hocam. 2015te süperligde oynamadım leeds ile oynamıştım. 2016da da trabzonspor ile 3-4 sene zor teklif aldım oyuncular için. biraz avrupada boy göster vizyonu iyi oyuncuları al o zaman teklif gelir elbet.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum, şuan 2020 yılındayım, şampiyonlar ligi şampiyonu oldum ve sonunda büyük takımların dikkatini çektim , teklifler gelmeye başladı, 3 yabancı oyuncumu toplamda 70 milyon dolar gibi bir rakama; barcelona, inter gibi takımlara sattım. :) Demekki dikkate değer başarı olmadan ilgi olmuyormuş. Ama yabancı kuralı işleri mahfediyor, birsürü genç yeneteği sırf kural yüzünden kaçırıyorum, bu yüzden başka ülkeye geçecem sanırım.
  • evet ben de sırf o yüzden leed ile oynadım 15te :D türk oyuncu zaten yetişmiyor bi de sınırlama var çok kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.