Şimdi Ara

DIKKAT DIGITURK KANDIRMACASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen sene turksat paketi almistim kredi karti ile giris+sampiyonlar paketi olarak.bugun aradilar ve sd yayin icin 430 tl hd icin 520 tl teklif ettiler.eutelsata gecersem ayni fiyatmi diye üç kez sordum herseye evet dediler.ama kredi kartindan 556 tl cekmisler.buna hirsizlik derler.islemi iptal edin tum aboneligimi sonlandirmak istiyorum dedigimde (itirazimi islemden 30 dk sonra yapmama ragmen)iptal etseniz bile kredi kartindan cekilen parayi iade etmiyoruz diyorlar. bunun adi resmen gaspcilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam sanal kart ile işlem yapsaydınız daha mantıklı olurdu. Birde kayıt açtırın isterseniz ses kayıtları dinlensin diye.Yine bir şey çıkmaz ise tüketici şikayetleri kısmından açarsınız kayıt.Yine olmazsa btk bimer ne varsa yazarsınız.Ama siz eminseniz size denilen fiyat o ise..Eminseniz bildirin emin değilseniz haksız çıkarsınız.
  • islemi sanal karttan yaptim.ama nafile. satis icin arayanlar kotayi doldurmak adina herseyi yapiyorlar.3 kere sordum 520 tl mi diye .neyse yaptim itirazimi bekliyorum.bakalim ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefona mesaj gelmiyomu şu kadarlık çekim olucak şifre şu falan filan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.