Şimdi Ara

Youtube LoL Akademisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LoL Akademisi youtube serimle , yeni başlayanlara, orta seviye oyunculara yardımcı olmaya çalışıcam, görüşleriniz ve önerileriniz benim için değerli, serinin gelişmesi ve daha iyi olmasını istiyorum, yararlı bir seri olmasını umuyorum. Buradan önerilerinizi yapabilirsiniz.

    #1 Akademi - Totem Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 27 Temmuz 2016; 23:25:39 >



  • Millet oyunu bırakıyor sen rehber çekiyorsun.
  • microlap kullanıcısına yanıt
    ben de oyunu kısmen bıraktım dinamik sıradan sonra :) milletin oyunu bırakması da hala bir çok kişinin oyunu oynamadığı ve yeni başlayanların olmadığı anlamına gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 30 Temmuz 2016; 6:40:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sufferingismagic

    ben de oyunu kısmen bıraktım dinamik sıradan sonra :) milletin oyunu bırakması da hala bir çok kişinin oyunu oynamadığı ve yeni başlayanların olmadığı anlamına gelmiyor.

    davayı açtım 2 yıla kapancak.
  • Hocam biliyorsun böyle şeylerde dikkat çekmek istiyorsan ustalığını göstermelisin. Kendine ait "montage" tarzında bir video editleseydin iyi dikkat çekerdin. High eloda olduğunu düşünüyorum?
  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    Zamanında cok yüksek elo oyuncuydum, sezon 2 elmas = challenger seviye demekti, sezon 3 elmas yine, bu da o zamanlar challengera bi adım uzak demekti, ama sonrasında oyunun değişimine vaktimin de çok azalmasıyla eskisi kadar ayak uyduramadım, sezon 6'dan sonra dinamik sıra ve inanılmaz hızlı değişmeye başlayan metayla tamamen eski halime göre çöpe döndüm diyebirim, kısaca özet bu, haliyle şu an oyunlarımdan oluşan montage gibi şeylerle, kendimi olduğumdan daha iyi gösterebilirim, ama amacım milleti kandırmak değil, şu anki oyunculuğum hiç iyi değil bunu da hep söylüyorum. Artık oyunu eğlencesine oynuyorum, ama eski tecrübelerime dayanarak bir çok konuda insanlara yardımcı olmak için de büyük bir isteğim var. Bunu yapmak için de uzun süredir video editimi geliştirmeye çalıştım, ve yayınlarla yeni orta seviye oyunculara yardımcı olmaya çalıştım. Yakında bu seride çok daha yararlı videolar olacak, sizin de desteklerinizle güzel bir seri olacağına inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 2 Ağustos 2016; 6:29:44 >




  • microlap kullanıcısına yanıt
    2 yıla ne kapancak? riot mu :D
  • sufferingismagic kullanıcısına yanıt
    Anca bu kadar iyi anlatılabilirdi, teşekkür ederim. Bence oyunun değişimine ayak uyduramamaktan daha çok sıkıldın ve yeni şeyler arıyorsun. Ben açıkçası çok sevindim bu duruma. Videolarini sabirsizlikla bekliyorum. Elimden gelen desteği de yapmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt
    haklısın böyle bir etken de var sanırım :) çok teşekkür ederim bu arada. Sadece lol akademisi serisi olmayacak kanalda csgo gibi bir çok farklı oyun içeriği de ve farklı lol videoları da olacak, her hafta çarşamba bir video yetiştirmeye çalışıcam bundan sonra.
  • toplane e solo deme yeterli gank e gang desende olur...
  • Dinamik qq olayı nedir biri anlatabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.