Şimdi Ara

Dell S2716DG vs Asus PG278Q Monitör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aslında almak istediğim monitör 24" Full HD formatında G-Sync, 1 ms ve 144 Hz monitörlerdi. Yalnız daha ileri dönük olması yüzünden ve biraz daha paraya kıyıp 2K özellikli monitör almak istiyorum.24" 2K monitör olmadığı için 27" almak istiyorum.

    Başlıktaki iki monitörü de yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum. Dell firması Asustaki panelin aynısını kullanmış ve Bir de HDMI girişini kullanmış ek olarak. Tasarım konusunda da ise daha sade bir yol izlemiş. USB girişleri sol tarafına konumlandırmış(Asusta Video girişlerinin orada ve ulaşılmazı zor bir yerde).

    Bu monitörlerin aralarında 400-600 TL kadar bir fark var. Şimdi bu ayrımda öğrenmek istediğim şey, bu fiyat farkının neden olduğu ve gerçekten arasındaki farklara değer bir şey olup olmadığıdır. İlla ki atlamış olduğum veya ikisi arasında şundan dolayı şu monitörü almak daha iyi denebilecek bir nokta vardır. Sizlerin yorumu benim bu iki monitörden birini seçmemde etkili olacak. Aramızda kullanan arkadaşlarımız olduğu için bu yüzden sizlere de sormak istedim.

    Yardımlarınızı rica ediyorum.







  • Bu arada Dell S2716DG modeli piyasada bulunmuyor. Nedenini bilen var mı? Yeni seri mi gelecek?
  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    Çabuk tükeniyor. Amazondan geliş fiyatına satılıyor Türkiye'de de ve kaliteli bir monitör. Rakiplerine göre daha iyi bir monitör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Dell için söylediniz sanırım. Biraz daha açabilir misiniz teknik açıdan rica etsem
  • Teknik bilgi için şu linkleri inceleyebilirsiniz :

    https://pcmonitors.info/recommendations/

    https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2716dg/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burda Dell markasından yanayım, bir kaç defa iyileştirme geçirmiş olduğundan daha olarak biliniyor, öneriliyor..Lakin Türkiye'ye kısıtlı sayıda geliyor ve amazon Tr satışı yok bu moniötrde nedense...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 25 Temmuz 2016; 19:16:33 >
  • Piyasada Dell olmadığı için Asus bakayım diyorum ama Dolar aldı başını yürüdü gözüm korkuyor Asus a o kadar para vermeye. Dell olsa piyasada alacağım..
  • sıfır olarak yok, 2. el olarak forumda 1900-2000'e bulmak mümkün.
  • Dell S2716dg kullanıcısıyım, sorularınız varsa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım. Ekran kartım henüz gelmediği için şu an sadece internet, resim ve video performansını deneyimleme şansım oldu ama şunu söyliyeyim 2k monitör gerçekten başka, hele hele youtube dan 1440p çözünürlüklü video izledikten sonra bir daha 1080p/720p bir görüntü görmek istemiyorsunuz emin olun. Çarşamba günü ekran kartım gelmiş olur (evga sc 1070) oyunlarım hazır onları da test eder yine sorusu olan olursa cevaplamaya çalışırım.
  • Hocam hayırlı olsun monitörünüz öncelikle

    Şuan Hepsiburada.com üzerinden Asus PG278Q 2800TL' ye Dell S2716DG ise 2467TL' ye satılıyor. Hocam benim aklımdan Dell geçiyor aslına bakarsanız ek HDMI girişi ve USB girişlerinin yanda(en azından kullanabilirlik açısından Asus' a göre daha iyi) olduğu için birde tıpatıp aynı paneli kullandığı için aradaki 300tl farka değer mi ? Asus Rog serisi oyuncuların gözdesi herkesin hayali. Dell bu konuda nasıl bir iş başarmış? 300TL' nin bir önemi yok önemli olan arasında bu farkı verecek ne gibi farklılıklar var bunu öğrenmek istiyorum sizinde fikrinizi almak istedim




  • Can Coşkun kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam, asus u deneyimleme şansım olmadı ama sizinde dediğiniz gibi gerek paneli gerekse oyuncuya vaad ettiği özellikleri (2k/1ms/144hz/g-sync) olsun birçok yönden aynı özelliklere sahipler. Bende ilk başta Asus düşünüyordum fakat gerek fiyat farkı olsun gerekse asus pg278q kullanıcılarının yaşadığı birçok olumsuzluk olsun Dell i tercih etmeme neden oldu. Dell için konuşacak olursak ekran kartım perşembe günü elimde olacak ama internet deneyimi, resim ve video performansı beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim. Hepsi Burada'dan çek/kart kampanyaları ile birlikte 2.2250 TL gibi rakamlara mal edebilirsiniz. Sonuç olarak hangi ürünü tercih ederseniz edin umarım sorunsuz çıkar ve keyifle kullanırsınız.
  • Hepsiburada.com üzerinden alırsam ölü pixel testi yaptırabilir miyim acaba ? Bu arada siz nereden ve ne kadara almıştınız monitörü?
  • takipteyim ama bende dell den dayanım ama tr çok az sayıda geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.