Şimdi Ara

PURE ACOUSTIC SUPERNOVA 8 HCP - 5.0 set alınır mı? (media marktta 1.239 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • media markt ta satılan Pure Acoustic Supernova 8 5.0 set hakkında bilgisi olan var mıdır?
    ne kadar kalitelidir?
    Kullanan var mı?

    Pure Acoustic hakkında bilgi bulamadım nette. yeni bir firma herhalde.
    fiyatı çok uygun 1239 TL.

    pioneer vsx 830 ile kullanmayı planlıyorum.
    ağırlıklı sinema için kullanacağım.




    ürün linki aşağıda:
    media markt linki
     PURE ACOUSTIC SUPERNOVA 8 HCP - 5.0 set alınır mı? (media marktta 1.239 TL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoseignasyo -- 19 Temmuz 2016; 16:53:04 >







  • Bence o fiyata alınır. Yinede orada dinleme şansınız varsa bir dinleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sub alsanız iyi olur keza o kule hoparlörlerden pek birşey çıkmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevaplarınız için.
    haklısınız dinlemeden almamak lazım ama iş yerinden izin alıp gidemedim bir türlü.

    satılmayan bir ürün sanırım. amazonda da pek yorum yok. almamak en iyisi olacak
  • Merhaba ben bundan yaklasık 3 sene once medıa markt tan bu hoperlor setının daha guclu bır modelı olan proxima 60 ı almıstım ozmankı fıyat ıle 799 tl ye satın almıstım urunu urun ozellıkle gırıs sevıyesı ıcın oldukca ıyı fakat bu fıyat aralıgında cok bır sey beklemek yanlıs olur markalı hopelorler ıcerısınde gorunus olarak dah ufak tefek olan modeller bıle cogunlukla dah govdelı ses urete bılmektedır yurt dısı avs forumlarında bu markanın hoperlorlerınden whıte van olarak bahsedilmiştir yanı goruntusu ıyı performansı kotu gıbı . Tabıkı ıyı yada kotu kıme neye gore kendı kanıma gore bırcok pahalı sıstemden muzk ve sınema dınlamıs bırı olarak gırıs sevıyesı bır pioneer ile cok ıyı anlasacagını dusunuyorum zaten amac agırlıklı sınemaysa bence gıdıp alın pisman olmazsınız yanlız sunuda belırteyımkı urunun malzeme kalıtesı dusuk detaylı ınceleyınce cin malı dalı yada klipsh jbl falan almıs gıbı oluyorsunuz ben olsam bu setın yanına bırde mutlaka sub alırdım cunku sub genel performanı ve stereoda hernekadar sub kullanmak stereonun ruhuna ters olsada sesın hacmını arttıracaktır.




  • @burakdc

    "cin malı dalı yada klipsh jbl falan almıs gıbı oluyorsunuz"

    Bu markalar bu kadar kötü mü yaw?(Ben de araştırıyorum ve izlenimlerim iyi idi, hiç anlamıyoroum ki bu işlerden arkadaş)
  • kusura bakmayın sanırım bır hata yapmısım benim demek istedigim pure acustics alınca bu saydıgım markaların cin malı taklitlarını alıyormussunuz gıbı oluyor demek istemistim. Yoksa saydıgım markalar oldukca kalıtelı markalar.

    Pure konusuna gelince kendim de aldım keyifle kullanıyorum bunların bir benzerleride goldmasterın hoperlor setleridir. Kendi deneyimımi anlatacak olursam bende aynıteknoloji marketinin kampanyasından sony str dh 520 ve denox 5.0 set ve sony saw250 subwoofer aldım.
    Kolonları sırf setle birlikte veriyolar diye aldıydım zaten kotunun kotusu bir hoperlormuş. Evde eskiden kalma lbt av xb 80 in hoperlörleri mevcuttu direk onları bagladım sisteme cok dah aberrak bir ses verdi ama bu kolonlar dah cok muzık ıcın yapıldıgındna ıstedıgım sesi alamadım bir gun yine aynı markette tv bakarken pure acustics in proxima 60 ını cok cok cazip bir fiyata 799 tl gibi bir fiyata ellerindeki son kutulu ürünü satabileceklerini soylediler bende aldım. vee getirip kurulumu yaptım ses tonalitesi yani tiz bas mıd dengesi istedigim noktaya gelmisti ama bu seferde sanki sesin rezolasyonu düsmustu yani berraklık gıtmıs gıbıydı . Yapacak bısey yoktu düsük bütceyle ancak bu kadar dedım ve eldeki 3 hoperlör setinide istediğim sese en yakıın hale gelecek sekilde seri paralel yapa yapa (omajlara dikkat ederek) kendime gore en ideal kurulumu buldum.
    anfi ve kaynak cihazdan (bilgisayar) ince ayarlarıda yaptım. Simdi az cok tatminkar ses alıyorum ama bu işe girişecek kimselere tavsiyem mutlaka orta sınıf anfi ve orta sınıf hoperlorlerle ise baslasınlar ucuz et ten bukadar yahni oluyor. dersenizki niye z5500 degil de bu elimdeki sistemin sesi ovmesemde z5500 den oldukca üstün hic değilse daha dusuk harmonik sistorsiyon dip gurultusu slew rate vs vs ayrı bir mid ve tiz sürücü daha yuksek gercek ses cıkıs gucu z5500 deki gibi atmasyon degil ve daha hacımlı bir ses.




  • Pure Acoustics Spark 5 Pack Speaker System (Black) bende mevcut son derece memnunum lakin mutlaka bir+ sub bağlamanız daha tatminkar olmanızı sağlayacaktır bende 190 watt sony aktif sub var, bu arada ben hoparlörleri satıyorum düşünürseniz pm atabilirsiniz.
  • teşekkürler cevaplarınız için.
    yorumlardan genel olarak edindiğim izlenim bu şekilde ucuz sistemler yerine kaliteli markaların alt modelleri de olsa ayrı ayrı hoparlörler almak.
    iyi ses istiyorsammecbur para vereceğiz demek
    öncelikle 2.000 bandında bir kule hop. çift almak şeklinde planımı belirledim.
    daha sonra center sub surround lar şeklinde 10 yıla kadar sistemi tamamlarım sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.