Şimdi Ara

Bu Hata Kodu Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 model lpg li focus 2 aracımda geçtiğimiz kış ayında başlayan ve henüz çözemediğim bir sorun var..LPG de yada Benzine fark etmeksizin gaza basmadığım zamanlarda (kendi kendine yolda akarken, rolantide çalışırken, frene yada debriyaja bastığımda) birden motor arıza ışığı yanıyor , araç stop etmeden rölantide çalışmaya devam ediyor ancak gaz pedalına sonuna kadar bassam bile hiç bir kıpırtı olmadan sadece rolantide çalışmaya devam ediyor (göstergede hız sınırlama kipi hatası yazıyor) aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda bir sorun yokmuş gibi çalışıp yola devam ediyor fakat bir süre sonra (bazen 1 dakika bazen 10 dakika yada ertesi gün) yine tekrarlıyor.. fakat buradaki en büyük belirginlik araç bu sorunu 21-20 derece ve altında yapıyor.. yaklaşık iki aydır ortalama sıcaklık 25-30 derece civarında seyrettiği için hiç yapmadı, ta ki dün gece geç saatlerde 21 derece sıcaklıkta üst üste 3 defa yaptı..
    bu sorunla ilgi önce beyinciye gittim ve sırasıyla önce aracın beynini başka bir focus beyniyle değiştirdi sorun değişmedi.. gösterge panelini değiştirdi sorun değişmedi kapılardaki bişey algılayıcılarını değiştirdi ve yine sorun devam etti..
    en sonunda aracımın tüm orjinal parçalarını geri taktırıp mart ayında Ford Yetkili servise gittim bütün durumu anlattım araç 24 saat kadar serviste kaldı ve sonunda bana araçta bir sorun olmadığını (sorun bulamadıklarını değil ) söylediler.. araçtaki hata kodunun fotoğrafını koydum.. dediğim gibi sıcak havalarda bir sorun olmuyor.. ve soğukta sorun artıyor.. (aracı geçen yaz almıştım, benden önceki sahibine sorduğumda böyle bir sorunla kendisinin karşılaşmadığını söyledi)
    sizin fikriniz nedir ?
     Bu Hata Kodu Nedir ?







  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.