Şimdi Ara

Seyahat Bloğum Çok Yavaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce burada bloğumun sorunlarını paylaşmıştım bir çok kimse sorunun hosttan olduğunu söylemişti. Şuan hostu natro'nun pro olan hostuna taşıdım. Yani iyi bir yerde olmasına rağmen halen sitem 6 saniyede açılıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

    Bloğum : yolgunlukleri.net



  • quote:

    Orijinalden alıntı: emredurmus

    Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce burada bloğumun sorunlarını paylaşmıştım bir çok kimse sorunun hosttan olduğunu söylemişti. Şuan hostu natro'nun pro olan hostuna taşıdım. Yani iyi bir yerde olmasına rağmen halen sitem 6 saniyede açılıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

    Bloğum : yolgunlukleri.net

    Daha once acikladim ama pek ustunde durmamissiniz
    Site yavasligi bircok sebepten kaynaklanir.siteyi bir firmadan digerine degistirmek cozum saglamaz.
    Paylasimli hosting kullaniyorsaniz ayni yavasligi alirsiniz
    ya bir ust reseller hosting paketlerine gececeksiniz ya da vps kullanacaksiniz
    Ayrica site icinde de duzenlenmesi gerekenler olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş öncelikle host firmalarına değinmeden sitenin kodlarına bi bak hazır script gibi duruyor ve daha sonra hosting seçimine geç sen natroyu falan boşver istersen dedicated sunucusunu al bişey farketmez alacaksın Bluehost pro plan bak bakayım daha yavaşlama oluyor mu :)
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mesajınız için. Pek çok sebepten olabilme ihtimali var tabiki, zaten sorun onlar ne_? Bu konudan hiç anlamıyorum ve şuan dünya turumda olmama rağmen haftalardır buna kafa yoruyorum. Gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
  • adamın wordpressle kurulmuş bir tane blogu var adama dedicated sunu al diyorlar olaya bak. dedicated sunucuyu hürriyet kullanıyor ne işi var adamın o sunucuyla.

    ben ücretli destek sağlarım demiştim düşünürseniz. siteyi inceleyip pluginlere bakıp gerekiyorsa vps e taşımamız gerekiyor
  • kardeş örnek verdiM dedicated derken ! Ayrıca o proje için vps gerek yok ben altıma her türlü imzamı atarım bluehost webhosting pro planı alacaksın ns leride cloudflare ile değiştireceksin site problem yaşarsa ben ücretsiz gerekli işlemleri yaparım ! Natroyu falanda bırak birader senhttps://www.bluehost.com/shared bu adresten business pro paketini al bak bakayım yavaşlama oluyormu daha.
  • Standartuye S kullanıcısına yanıt
    size mesasj atamadim, bana yazarmisiniz
  • wp pek anlamam, ama buna benzer sorunlar okumuştum. Sanırım kullandığınız wp eklentilerinden biri bu yavaşlığa sebep oluyor. r10 ve wmaraci gibi sitelerden daha iyi cevaplar bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.