Şimdi Ara

Web Sitesine Nasıl Koşul Ekleyebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar! Sizlere bir sorum olacak. Önceden bootstrap ile kolayca bir kaç site tasarlamıştım ancak bu konuda bilgisizim. Bir site açmak istiyorum.
    Şöyle olacak: Bu siteye girenlerin bana mesaj göndermeleri gerekecek(bunun nasıl yapıldığını biliyorum) ancak mesaj gördermeleri için facebook sayfamı beğenmeleri gerekecek. Kısacası İlk önce ziyaretçi facebook sayfamı beğenmesi gerekecek beğendiğinde devam butonu aktif olacak devama bastığında mesaj kutusu açılacak. Umarım anlatabilmişimdir. Yardım ederseniz sevinirim.



  • Php ile yapabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl Yapacağımı sormuşum burada... Sanırım cevap vermek için vermişsiniz Php ile yapılabilceğini bende biliyorum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonezbroken

    Nasıl Yapacağımı sormuşum burada... Sanırım cevap vermek için vermişsiniz Php ile yapılabilceğini bende biliyorum....

    Mesaj göndermek için internette biraz bakarsanız iletişim formu şeklinde kodlara ulaşırsınız. Sonra iletişim butonunun gönder fonksiyonuna 2. Adım olarak facebook beğenisini eklersiniz. Facebook beğeni aşamasını if else komutları ile yapabilirsiniz. Öncelikle "curl" ile facebook sayfanızın beğeni sayısını çekin. Sonra if else ile eğer beğeni sayısı +1 artmışsa ileri butonunu çalışır duruma getirin. PHP de anlık olarak ileri butonunu aktifleştirmek zor ancak bir sonraki sayfaya gitmesi engellenebilir.

    Burada sizin için script yazmamızı beklemiyorsunuz umarım. Size yardım etmeye çalışıyorum fakat tepkiniz biraz fazla oldu gibi. Ayrıca konuyu yazılım geliştirme bölümünden php ye açsanız -gerçi hangi sunucu programlama dilini kullancağınızı belirtmemişsiniz- daha iyi olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 12 Temmuz 2016; 17:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle TEpkimi yanlış anladığınız için özür dilerim. Php ile kodlayacağım ama çok teşekkür ederim nasıl yapacağım hakkında fikir edindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.