Şimdi Ara

İlk araç kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün ilk araç kazamı yaptım şükür kaza denecek kadar büyük değildi. Babam'a ait Peugeot Partner ile Nissan Qashqai araca çarptım. Sokakta geri gelirken yokuş aşağı Nissanın ön sola yakın orta kısmına bizim aracın sol arka köşe oturdu. Nissanın motor kaputu iki çatalı var bir solda bir sağda kısa bir çatal fakat çarptığım çatal içeri girdi az biraz. Tamponda çizin dışında ezik bir yer yok fakat motor kaputundan korkuyorum köşedeki azıcık ezilme için ne kadar masraf çıkar nissandan sizce. Sigorta konusunu karıştırmadık uzamasın diye nissanda yaptırıp parasını vereceğim. Herhangi bir fiyat tahmininiz var mı ?



  • fotoğraf çekmediniz mi, fotoğrafsız tahmin zor gibi
  • Geçmiş olsun. Foto atarsan iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan servisine gidildiğinde sizde bulunun orada , çünkü servisler tamirattan ziyade parça değişimi yapmak ister Bu nissan sahibinin de işine gelebilir. . yetkili serviste tampon , kaput değişimi işçilik bayağı tutar . sanırım kaput 2,000 tl civarıydı , tamponda birşey yok diyorsunuz ama tampon hasarları çoğunlukla dıştan görülmüyor birşey olmadığını zannetiğiniz tampona yetkili servis değişmesi lazım diyor (içeriden hasarlanıyor ) tamponu da değiştirirlerse bayağı yüksek olur işçilikle . nissan sahibinin de değişimden ziyade tamirat talep etmesi önemli bu yüzden olayı nissan sahibine bırakmayın nissan servisine ilk gidişte ve yapılacak işlerin belirlenmesinde sizde bulunun ve olayı yönlendirin . sonuçta parayı ödeyecek olan sizsiniz . geçmiş olsun .
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    slmngngr S kullanıcısına yanıt
    beyazakbil B kullanıcısına yanıt
     İlk araç kazası


    Araç bunun aynısı. İşaretlediğim kaput çatalı köşesi içeri girdi bir iki parmak. Aşağıda bir iki iz var ancak yokuştan geri doğru olduğundan benim arabanın sol arka köşesi çarptı yanı benim far kırıldı tampon içeri girdi ancak benim arbanın yumuşak olması sebebi ile adamın araba sadece ön kaput çatalı ezildi. Onun da sebebi benim far.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.