Şimdi Ara

Razer Kraken 7.1 Chroma Surround Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler bugun Razer Kraken 7.1 Chroma aldım Razer Surround yükledim normal olarak çalışıyor kulaklık ama .Surround On. konumuna getirdigimde ses gidiyor yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır ?



  • +++++++++++++++++++++++++
  • Razer Surround uygulamasi gercek surrounda sahip olmayan kulakliklar icin sanal surround acar. On yaptiginizda kulakligi devre disi birakiyor surround olmayan ses sistemine geciyor
  • Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama biri bu konuya açıklık getirmek zorunda. Surround Pro eklentisi Analog Yani Jack şeklinde olan ses kartsız Razer Kulaklıklar içindir. ON yaptığınızda seçili çıkışa hangi jack Formunda Razer Kulaklık varsa ona sanal Surround Ses verir. Haliyle Sizinki USB Chroma 7.1 ise iptal olur. Tekrar etkinleştirmek için kayıt aygıtlarınıdan varsayılan olarak değişiklik yapmanız gerekir. jack formunda olan bir hoperlör sistemide olabilir. Chrome nin 7.1 Surround Pro ya ihtiyacı yoktur ses kartı barındırır ve Usb dir. Bunu nerden mi anlarsınız ? Razer Kraken 7.1 Chroma alttan seçili olsun sonra Mixer Sekmesini tıklayın. Orda O an açıkta olan ses işleyen program ve yazılımlar olacak. altlarında ses kısma tuşunun yanında açılır sekme var. Ordan 7.1 yada 2.0 arasında geçiş yaptığınızda sesin değişmesinden Kulaklığın aslında 7.1 modda olup olmadığını çalışabildiğini anlarsınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.