Şimdi Ara

Hepsiburada.com daki fiyatlar nasıl mümkün olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aralar samsung galaxy s7 almayı planlıyorum ve biraz piyasa araştırması yaptım . Öncelikle ürünümün Samsung tarafından garantili olmasını istiyorum ve ithalatçı garantili herhangi bir ürün almayacağım . Hepsiburada.com da satıcısı hepsiburada olan ve Samsungun 2 yıl garanti verdiği ürün 2400 liraya satılıyor ve linki şuradahttp://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s7-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS7-B. Bunun dışında aynı koşulları sağlayan ve teknosa, mediamarkt , vatan, bimeks gibi bilindik satıcıların hepsi telefona 2800 lira fiyat biçiyor. Şimdi iki ürün de samsungun garantisi altındayken , iki üründe ülkeye yasal yollar ile giriş yapmışken hepsiburada.com piyasaya göre nasıl olur da 400 lira daha ucuza satabilir . Sizce de durumda bir gariplik yok mu , güvenebilir miyim ?







  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada en ucuz satan yerlerden bitidir. Güvenebilirsiniz tabi bazı şeylere dikkat ederek. Örneğin ürünün kapalı olduğuna, güvenlik barkodunun yurtılmamış olduğuna dikkat edin. Cihazı wifi ye bağlamadan ve simkart takmadan iyice kontrol edin. Eğer sıkıntı yaşarsanız geri iade edin. Çünkü bazen geri iade edilen cihazları paketkeyip tekrar satabiliyorlar. Bu problemi yaşayan bazı arkadaşlar oldu.
    Büyük ihtimalle kar marjından da fedakarlık ediyorlar. Çünkü çok iyi tanıdığım telefoncu kardeşimiz s7 edge yi 2900 bandında satarken bana 2750 ye vermişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung garantili değil ama o resmi distribütor garantili yani samsungla anlaşan garanti şirketleri(genpa,başarı gibi) tarafından destek veriliyor sonuç olarak sen onu samsung yetkili servisine götürsen kabul etmezler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran.471 -- 2 Temmuz 2016; 21:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb'dan çok alışveriş yaptım ama telefon alacak alsam orayı tercih etmem. Çok sayıda iade işlemi oluyor ve o telefonları "bir şekilde" değerlendiriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baran.471

    Samsung garantili değil ama o resmi distribütor garantili yani samsungla anlaşan garanti şirketleri(genpa,başarı gibi) tarafından destek veriliyor sonuç olarak sen onu samsung yetkili servisine götürsen kabul etmezler.

    Teknosa , vatan , media markt gibi yerlerde satılan samsung ürünleri direk samsung garantisine mi sahip oluyor yani samsung yetkili servisi mi bakıyor ? Hepsiburada satılan ürünün 400 lira kadar ucuz olmasında o zaman bunun payı vardır değil mi ? Bu bahsettiğiniz anlaşalı servisler sizce güvenilir midir ?
  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    samsung tr kadar güvenilir olmadığı için fiyatları düşük
  • yaniaslankadaraslan kullanıcısına yanıt
    Master evil in dediği gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.