Şimdi Ara

Samsung KU7000 Kullanıcılar Klubu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.767
Cevap
116
Favori
314.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdd

    iki gündür üşenmedim 17 sayfanın tamamındaki yorumları okudum. tv yi de ne zamandır araştırıyorum. forumda yazan bütün test videolarını, bunların yanında 4k real-barça maçı ve deniz ve ağaç ağırlıklı bir 4k video daha bularak flasha attım. dün akşam teknosaya gidip vestel 43ua9400 ve samsung 43ku7000 i inceledim. iki tv de de ışık sızması ve banding yoktu. kirli ekran testinde samsung da hafif bir kirlilik oldu ama bu da sorun değil. olay maç yayınında bitti. vestelde düzgün oynayan yayın samsung da bozuldu topta uzama ve 2 pozisyonda topta parçalanma oldu. acaba bana mı öyle geldi dedim yanımda bulunan çalışanlar da aynı şeyi söyledi. çalışana acaba ayardan mı dedim ayardan olmaz hepsi ayarlı tvlerin dedi. sizlerde de varmı böyle bozulma topta uzama vs.
    not: teknosa çalışanı 4 senedir burda çalışıyorum hiç böyle test yapmadık ne biz ne müşteriler dedi. böyle çalışanın dediklerine de çok güvenemiyorum. vestel için 100hz dedi ama ben 50 hz biliyorum o da ayrı bir konu.
    içim rahat değil. vestel 1990a samsung 1780 e geliyor şuan. kafam karıştı iyice. bi daha gidip inceleyeceğim bu gidişle.

    Canlı maç yayını izlediğimde topta herhangi bir bozulma göremedim ben. Kaynak dosya ile ilgili bir sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynı videoyu vestelde de izledik. topta parçalanma görmedim. topta uzama neyse çok rahatsız etmedi ama parçalanma ayrı. önceki mesajda dediğim gibi ayarlardan kaynaklı da olabilir. bu akşam başka mağazada tekrar deneyeceğim. umarım ben yanlış görmüşümdür. artık karar verip tv almam lazım canım sıkılmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamdd

    aynı videoyu vestelde de izledik. topta parçalanma görmedim. topta uzama neyse çok rahatsız etmedi ama parçalanma ayrı. önceki mesajda dediğim gibi ayarlardan kaynaklı da olabilir. bu akşam başka mağazada tekrar deneyeceğim. umarım ben yanlış görmüşümdür. artık karar verip tv almam lazım canım sıkılmaya başladı.

    Bende sizin gibi Vestel Grundig Samsung arasında çok gidip geldim Teknosada arkadaşlar bana Vesteli hiç tavsiye etmediler Samsung ve grundigi önerdiler ve sonunda buradaki arkadaşlarında tavsiyesi üzerine Samsung 43KU7000 aldım inanırmısın hiç pişman değilim birde çok uygun fiyata gelince 1995 TL gibi daha ne isterim harika bir TV .




  • o kadar kafa karıştırıyorlar ki anlatamam. buradaki teknosa çalışanları da lg yi kötüledi. samsung vestel arasında olduğumu söylediğimde kesinlikle vestel dediler. hatta biri evinde kullanıyormuş çok memnunum dedi. sabahtan beri tv bakıyorum. vestel ua9300-ua9400 ve samsung ku7000 arasında kaldım. bütün yorumları okuyorum her an listeye arçelik falan ekleyebilirim.
  • Topta uzama yada parçalanma yokta maçta sanki hafif banding var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım merhabalar ,
    17 sayfayı güzelce okudum gördümki fiyat performans açısından alınabilecek bir televizyon KU7000 serisi.
    55D7000 dikey çizgiler sebebiyle media marktan %40 para iadesi teklifi ile mahkeme arasında gidip gelen birisi olarak 55KU7000 ile yola devam etmeyi düşünüyorum.

    daha önceki hareketli duvar aparatıma montajını sağlayabilirmiyim. Bazı arkadaşlarımız hareketli aparata servis kurulum yapmıyor şeklinde bildirimde bulunmuş.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bendeki 50KU7000 Tv de Gri zemin veya mavi zemini olan görüntülerde kirli ekran tesbit ettim.Tv servis kurduğunda sadece Badding ve ölü piksel kontrolü yapmıştık onlarda sa birşey çıkmayınca tv yi servisten teslim almıştım.ama sonradan yıukarıdaki bilgiler altında tv de kirli ekran olduğunu tesbit ettim.yalnız benim tv yi teslim tarihi 1.5 ay falan oldu bu tarihten sonra servisten inceleme veya değişim talep edebilirmiyim....
  • Tv nin kendi uydu alıcısından trt4k daki maçları izlediğimde top da herhangi bir parçalanma titreme takılma olmadan izleyebiliyordum. Tivibuya geçtim aralarda titreme ve takılmalar denk geliyor. Yani yayınla alakalı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alanwake34

    Arkadaşlar merhaba,
    Bendeki 50KU7000 Tv de Gri zemin veya mavi zemini olan görüntülerde kirli ekran tesbit ettim.Tv servis kurduğunda sadece Badding ve ölü piksel kontrolü yapmıştık onlarda sa birşey çıkmayınca tv yi servisten teslim almıştım.ama sonradan yıukarıdaki bilgiler altında tv de kirli ekran olduğunu tesbit ettim.yalnız benim tv yi teslim tarihi 1.5 ay falan oldu bu tarihten sonra servisten inceleme veya değişim talep edebilirmiyim....

    Aynı kirli ekran sorunu azda olsa bendede var. Bu gün servis gelip baktı. Bir sıkıntı göremedi. Eğer dahada çok artarsa paneli temiZliyorlarmış. Zaten değişim olsa bile gelecek tv de başka sorunların olmayacağının bir garantisi yok. Sonuçta normal yayınlarda belli olmuyor. Sadece maç yayınlarında dikkatli bakınca anlıyorsun. Bilmiyen biri hiç anlamaz. Kirli ekran sorunu bütün tv lerde az da olsa var.rtıngs sitesinde karşılaştırılma yapılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeJaWuu -- 29 Eylül 2016; 18:01:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DeeJaWuu kullanıcısına yanıt
    Ben burda ku7000 serilerinin hepsinde kirli ekran sorunu var dediğimde tepkilerle karşılaştım. Şuan çoğunuz kirli ekran sorununu napacağız diyosunuz... Maçlarda yeşillerde ve gri hareketli sahnelerde çok bariz sorun olduğu ve sizlere attığım linkte herşey ortada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG UE 55KU7000 alma düşüncesindeyken bu konuyu okuyunca kafam allak bullak oldu :) Ne diyorsunuz şimdi arkadaşlar bu tv iyi midir kötü mü ? Alınır mı başka bi tv ye yönel mi dersiniz?
  • Peki bu fiyat aralığında sorunsuz bir paneli olan bir tv söylermisin. İade ettikten sonra hangi tv yi aldınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirli ekran nasıl anlaşılıyor bir de ben bakayım.

    Bu arada topun kırılması parçalanması durumu auto motion plusla ılgılı bır durum.O ayarı kapalı tutun.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Kapalı olması daha berbat değil mi sence?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,kusurlu tv nin değişim süresi ne kadar yani siz teslim aldıktan kaç ay veya gün sonra değişim talep etme hakkımız doğuyor.Ben bunu öğrenmek istiyorum sizden..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesimist_cnr

    SAMSUNG UE 55KU7000 alma düşüncesindeyken bu konuyu okuyunca kafam allak bullak oldu :) Ne diyorsunuz şimdi arkadaşlar bu tv iyi midir kötü mü ? Alınır mı başka bi tv ye yönel mi dersiniz?

    valla Usta başka bir marka tv araştır bence..Ben Samsung bayiinden 2.900 Tl aldim almaz olaydım paramı çöpe attım.şayet değiştiremesem para çöpe gitti...
    üstüne üstlük tv nin her tarafını kısıtlamışlar nereye girersen gir abonelik istiyor para istiyor.dışarıdan herhangibir 3.parti program yüklüyemiyorsun.her tarafı kilitli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanwake34 -- 29 Eylül 2016; 18:47:28 >
  • Arkadaşlar TRT 4 k yı bi türlü ayarlayamadım

    Nasıl ayarlayabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır bu modeli almayı düşünüyordum odamda pc için 2. monitör playstation4 için de oyunlarda kullanırım diye 40'' çok model , çok marka araştırdım fiyat performans açısından elle tutulur yalnızca bu var bu sayfayı tvyi almayı düşündüğümden beri beri takip ediyorum çok kötüleyenler beğenenler her türlü yazılıp çizenler var ben yinede bu modeli aldım


    şimdi öncelikle ne istiyordum tvde beklentilerim nelerdi onları tekrar edeyim

    4k olsun istiyordum
    oyunlar için input lag aralığı düşük olsun (oyunları ps4de oynuyorum)
    monitör olarak kullanırken film vs açtığımda video editlediğimde sorun çıkarmasın (pc den pek oyun oynamıyorum)
    ve elbette fiyatı düşük ekranı da 40''den büyük olmasın şahsen tv yi teknoloji mağzaarında incelerken aşırı küçük görünüyordu eve geldiğimde oha amma büyük dedim


    her neyse şimdi gelelim söyleyeceklerime 2 hafta oldu alalı tvyi yeterince inceleme fırsatım oldu önce korkmuştum buradaki yazılanlardan dolayı ulan bozuk mal mı gelecek acaba vs vs derken kurdurdum yalnızca ölü nokta var mı diye test yaptım o kadar ne youtube dan o video testini ne de diğer testleri yaptım çünkü biliyorum ki o testleri yaparsam beni mutlu etmeyecek açtım 1080p filmlerden b kaç tane sonra 1080p anime denemesi yaptım muhteşem 4k video oynatıcısı olan arkiden onu istemiştim b kaç deneme film attım onlara baktım harika tamam buraya kadar sorun yok bakalım ps4te nasıl olacak dedim taktım ps4ü dark souls uncharted oynuyorum şu sıralar açtım sırayla bu oyunları mutlu olamadım ayarları yapılı değil kasılmalar yavaşlamalar beni üzdü dur bakalım dedim girdim oyun modunu açtım uzman ayarlarını elle ayarlayarak denedim b baktım yine harika beni mutlu etti hızlı sahnelerde sorun yok videolar harika oyun da akıyor e dedim bu milletin derdi nedir bu televizyonla..

    git kardeşim paran varsa 50bin liraya da televizyon var input lag değeri düşük gerçek hz değeri çok yüksek ha bozuk geldiyse televizyonun panelin samsung servisi ararsın değişim istersin iade istersin senin tv bozuk diye tüm tvlere sallamak nedir ha iade almıyorlardır değişim yapmıyorlardır haklısın ama bizde çamur at mantığı kötü


    1900tl civarında vestel axen cart curt vs hariç bana bu performansı verebilecek tv yok
    gayet de memnunum alan arkadaşlara da tavsiye ederim




  • Ayni mac yayinini az once mediamrkt te 40ku7000 de izledik tekrar. Bu sefer daha cok gozume batti kirilmalar. Sanki cocukken oynadigimiz dikisli topun dikisleri sokulmusde her vurdugumuzda topun yamasi topun pesinden gidiyormus gibi bir goruntu vardi. Calisana ayarlarindan dolayi olmasin dedim hayir dedi. Vestel yoktu deneyemedim. Az ilerde arcelik bayisine girdik. 9672 gibi bi modelde actik goruntuyu hicbir sorun olmadi. Suan samsung almam daha cok isime geliyor inanin kotulemek icin yazmiyorum. Sirf yanilmis olmak icin 2. Kez gittim baska magazada denedim. Ayrica bu kirli ekra testinde bi problem olmadi ama hafif bulutlanma sezdim sanki. Eger toptaki o dagilma ayarsizliktansa soyleyin ne ayari oldugunu. O ayari yaptirip oyle deneteyim. Emin olup almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeJaWuu kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey almadım kardeşim midem bulandı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.