Şimdi Ara

ATEŞLEME BOBİNİM İKİ GÜNDE İKİ DEFA DEĞİŞTİ SORUN NEDİR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar aracım 2009 civic sedan. lpg takılalı daha 2 ay oldu ben ikinci el aldım aracı. geçen gün bobin arızası verdi araç vsa ve arıza ışığını yaktı, araba devirlenmedi hatta hareketlenmesi çok zorlaştı. ustaya götürdük cihaza bağladılar ve 2. bobinin arıza yaptığını söylediler. alman malı bir bobin takıldı 2 gün önce ve bugun yine arızayı verdi. yine 2. bobin arıza verdi. nedir bunun sorunu neden aynı bobin arıza veriyor. orjinal olmadı için mi diyeceğim ama hiç mi kimse orjinal dışında başka bir bobin taktırmadı araca hiç kullanılmayan birşey olsa neden üretilip satılsın ki ? var mı başına böyle birşey gelen, sebebini çözen. bujiler 1 ay önce değişti bu arada. ngk iridium izrf6k11 bujileri takıldı.lütfen yardım edin arabadan soğudum. 200lira alman malı bobinine verdim şimdide orjinaline 500 tl vereceğim. üstelik araç 74.000 km de. üzerinde ki bobinlerin 2 si çıkma orjinal bobinler bitanesi yec marka, diğeride bende ki arıza yapan bobin. yani daha öncede bobin arızası vermiş araç. arkadaşlar abiler lütfen bir çözüm bulalım bu konuya 74.000 kmde ki bir araç da bu kadar bobin değişmesi normal gelmiyor bana ibizamda 130 binde değiştirmiştim sadece bir bobini. yemin ederim soğudum arabayı satmayı düşünüyorum. nedir sorun kime göstereceğim. cumartesi günü yola çıkacağım sadece cumartesi öğlene kadar vaktim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogancancavuslu -- 1 Temmuz 2016; 1:25:33 >







  • ustalarla uğraşmaktansa yetkili servis en iyi çözüm diye düşünüyorum.
  • Soğuyacak birşey yok stress yapma aracı yetkili servise yada işi bilen bir ustaya götürmende fayda var aynı bobin sürekli bozuluyorsa bobinden çok tesisatta sıkıntı olabilir sürekli aynı bobini patlattığına göre
  • Yani 74.000 deki arbaanin bu kadar bobin degistirmesi canimi sıkıyor. Araba ustada yarin bobin takilacak sonra bobinlere giden akimlari olcecek. Baska ne yapilabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerindeki bobinlerin 2'si çıkma, diğeri yan sanayi, öteki de sizin aldığınız Alman malı bobin.
    74.000 KM'deki bir aracın bu kadar bobin arızası vermesi pek mantıklı değil. Hadi RENAULT vs. olsa bu kadar sık bobin arızası vermesini anlarım, kronik bobin sorunu olan araçlar ama bir JAPON bu kadar sık bobin arızası vermez.

    Ben 336.000 KM'deki 2004 COROLLA'nın 3. bobinini geçen hafta değiştirdim. Bobinleri söktüğümüzde 4 bobin de fabrikasyon bobindi. Ben yine gittim orijinal bobin aldım.

    Sorunu başka yerlerde arayın.
  • BmCpRo827 kullanıcısına yanıt
    işte ne olabilir diye kafayı yiyeceğim ve ne yazık ki bir fikri olan kimse yok. böyle bir forumda nasıl buna çare bulunmaz anlayamıyorum hiç mi kimsenin başına gelmedi hiç mi kimse yardım etmek istemiyorum anlayamıyorum..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.