Şimdi Ara

SKODA FABİA ALINIR MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
100.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2004 Fabia elegance kullandım gayet memnundum. Tavsiye ederim

    Ancak aracı servise götüreceksen iyi araştırman lazım.

    Ankara daki ATA SKODA gibi beceriksiz ve fırsatçı bir servise götürürsen vay haline.
  • bişey sorcam o ismini verdiğiniz yerle ilgili birkaç kere daha böle bir durumla karşılaştım yani ne açıdan sana göre yanlış olan noktaları var neden soruyorum dersen ankara ya işimiz çok düşer bahsettiğiniz şekildeyse başka bir alternatif bulalım aracımız için
  • Müşteri memnuniyeti sıfır arkadaşım daha başka ne olsun.
  • 5 sene skodanın 120L modelinden kullandım. onu satıp şimdiki arabam olan R9 u aldım.

    şunu belirtmeliyim ki çok beğenerek kullandığım bir arabaydı. niye sattiğimi sorarsanız parça kıtlığından dolayı sattım. ( arabam 88 modeldi) çok rahat arabalardır skodalar. bilmeyenler bu araba hakkında atıp tutmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 4 Şubat 2007; 11:57:17 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sentry

    Sevgili Karaagac ben skoda kullanıyorum dediğin diğer araçlara da bindim ama golf hariç diğer bahsettiğin modellerden daha üstün tutarım fabiayı.

    derim başka bişey diyemem
  • selam ben de bir skoda fabia kullanıcısı olarak tavsiye ederim.Arabamdan memnunum fiyat konusunda araştır derim.Fabia kendi segmentinde üst sıraları zorlayan bir araçtır(teknoloji ve fiyat olarak)
    Garibim ne yapsın TÜRKİYE de imajı nı düzeltmek kolay değil:)Yinede ben binici olarak tavsiy ederim.Satarsamda yine skoda düşünürüm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kajmer88


    quote:

    Orjinalden alıntı: sentry

    Sevgili Karaagac ben skoda kullanıyorum dediğin diğer araçlara da bindim ama golf hariç diğer bahsettiğin modellerden daha üstün tutarım fabiayı.

    derim başka bişey diyemem




    Aynı cevabı sana da veriyorum iyi gülüşler
  • bende geçen yaz ankarada 2005 model 101 beygirlik model için pazarlık yapmıştım aracı sırf servisten soğuduğum için almadım konuyu kısaca anlatayım servise gittik araçta motor kelebeğiydi sanırım arıza ışığı veriyormuş araç garanti kapsamındaydı.usta geldi ben bu kelebeği onarırım idare edin istanbuldaki yetkili servis kartaldanmı yoksa kartalamı tam hatırlamıyorum taşınıyor dedi.yani olay şu araba arıza yaksa ve yürümez durumda olsa istanbuldaki bölge bayinin taşınması beklenecek ki araba çalışır hale gelsin.neyse expertize geldim dedik ayrıca, tamam şu para dediler bende yapılsın dedim nede olsa ikinci el araba bi eleman geldi boyaya baktı motoru açtı tamam abi bişey yok şurda şu falan var dedi toplam 3 dk sürdü sürmedi adı expertiz oldu bununda aynı işlemi opelde yaptırdım tam 45 dk sürdü aracı bilgisayara bağlayıp altına kadar baktılar orada sırf servis farkını vurgulamak istedim burada opel mükemmeldir demek istemiyorum ama skoda kadarda vasat değiller amacım bu ayırım sadece.
  • servislerin bu şekilde hatalı davranışları zaten markaları kötülüyor ya ... evet en basit olarak bir ekspertiz hazırlanması rekor olmuş yani
  • Benim bir arkadaşım almıştı fabia 1.3 çok memnun kalmıştı az yakıo diye hem iç mekanı da çok güzel fabiaların volkswagen'i andırıo
  • KARDEŞ HAKLISIN BENİM FAVORİM HERZAMAN FOCUS OLMUŞTUR.AMA ÇEVREMDEKİ ARKADAŞLAR FOCUS ALIRSAM HEP YAKITTAN YANA ÇOK MUZDARİP OLACAĞIMI SÖYLEDİLER.O YÜZDEN BU KONUYU AÇTIM FABİALAR HAKKINDA BİLGİ EDİNEBİLMEK İÇİN,BU KONUDA YORUM YAZIP YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
  • fabia fiyat/performans olarak cok iyi arabalardır.. sizin verdiginiz fiyat biraz ucuk kaçmış
  • bak kardeşim 10 yıldır skoda serisinden kullanıyorum..benim dediklerimide ciddiye alabilirsin..Skoda fabiam wardı.1.4 tdi 2004.arabam o kadar güzeldiki..çekişine doyum olmuyordu..bu çekişi 1.4. benzilide yaşıyamıyordum.torku çok yüksekti çünkü....(195)arabamı bigün ses sistemi yaptırmak için bazı parçaları söktürmek zorunda kaldık...kapı panzotları,ön konsolun alt kısmı,alt döşemeler,orta konsol(el frenin ve vitesin olduğu yer) söktürüdüm...TEK YAZAN ŞEYİ SÖYLİYİM.......SEAT,VOLKSWAGEN,AUDI,SKODA!!!!!!!! araba özellikle volkswagen tamamen..gerek motor,gerek parçalar...gerçekten çok memnun oldum o yazıyı görünce:))



    arabayı 52000 de sattım..halen taş gibiydi..gıcır gıcırdı..araba ile hiçbirşekilde teknik sorun yaşamazsın...iç aksamında sorun yaşamazsın...ama küçük ayrıntılarda yaşayabilirsin..onları saymakla bitmez tabiki..gerçekten bu çok üzücü...o kadar para verince bi cd playerin bile olmaması kötü....herneyse...


    BEN RAMİDEKİ servisi kullandım hep..ben serviste bu kadar rezilik görmedim... bayiler filan süper ama servisleri çok fazla kötü....serviste çok sorun yaşadım çünkü...ama skoda fabia çok güzel..2007 kasımda yeni kasa fabialar geliyor..ingilterede satışa sunuldu..güzel bi araba ama değmez gibime geliyor..çok özentilik war arabada.dışı tamamen suzuki swift,,içi skoda roomstar..tavanı mini cooper..youtubede videoları var..izliyin bence....fabia bu kasadan sonra ruhunu kaybedebilir.....aracı 0 alırsan bence alma derim...şuan opel corsa gerçekten çok güzel..skoda fabia baya eksik kalıyor..
  • 3 sene fabia 1.2 clasik model skoda araba kollandım çok memnun kaldım gerçekten güzel bir arabaydı şuan honda city biniyorum ama gerçekten iyi bir arabaydı kim nederse desin
  • arkadaşlar ben de 16-17 bin tl aralığında 2004-2005 modellerde az km yapmış bir araç arıyorum.
    honda jazz istiyorum ama bütçemizi aşıyor,
    skoda fabia special modeller çok hoşuma gidiyor.
    bu arabadan memnun olmayan da çok görmedim,
    aracı tavsiye edermisiniz?
    en az 5 sene kullanırım, yüzden 10 yaşında 200bine yaklaşmış araçlar önermeyin nolur :)

    bu arada boyum 1.90, her araçta sıkıntı yaşıyorum zaten de, bunda çok fazla sıkıntı yaşarmıyım,
    daha koltuğuna oturmuşluğum yok almak istediğim aracın :)
  • Temiz Fabia bulabilirsen al güle güle kullan.2004 yılında sıfır special 1.4 101 HP almıştım 3.5 yıl kullanıp satmıştım.Onun yerine 2008 model yine sıfır 207 aldım hala kullanıyorum fakat fabiadaki kaliteyi bulamadım açık söylemek gerekirse.Bu arada konu 2007 yılının konusu.İsterseniz geçen 4 sene boyunca Skoda' da neler değişmiş bi konuşalım ( özellikle Skoda' yı kötüleyen arkadaşlar ).Türkiye' deki imajıda baya bi düzeldi.Artık Skoda diyince kimse burun kıvırmıyor.VW kalitesinde bir araç olduğunu biliyor herkes.Benim şahsi düşüncem, Skoda son 10 yılda Türkiye' de hiçbir markanın başaramadığı şeyi başardı.Şuan D segmentinde Superb satışlarda ilk 10' a girmiş durumda.Sanırım 9. sırada bulunuyor.Gerçekten büyük başarı.Skoda' yı tebrik etmek gerekiyor.
  • Özellikler en son çıkan kasaları cezbedici, tabii biraz pahalı. Temizini bulursanız kaçırmayın. Saygılar
  • 10 numara araba marka takıntısı olanlar gitsin golf alsın aynı arabaya fazla para versin
  • peki iç hacmi çok mu küçük
    1.90 boyum var
    honda jazz gibi
    toyota yaris gibi küçük göründüğü halde içi geniş olabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkanduzgun

    peki iç hacmi çok mu küçük
    1.90 boyum var
    honda jazz gibi
    toyota yaris gibi küçük göründüğü halde içi geniş olabilir mi?

    Yeni kasaya binmişliğim var fakat 2003 ile fazla bi fark yoksa sığarsın bir problem olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.