Şimdi Ara

Karşınızda Yeni PANAMERA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4. panamera konumuz hayırlı olsun
  •  Karşınızda Yeni PANAMERA

    Yeni Panamera, ikinci jenerasyonu ile karşımızda. İşte bir salon otomobili ile spor otomobilin en iyi karışımına dair tüm detaylar…

    Porsche Panamera, 2010 yılında hayatımıza girdiğinde sedan bir Porsche fikrini hepimiz yadırgamıştık. Ancak, 2004 yılında Cayenne ile tanıştığımızda onu daha çok yadırgamıştık ki, Cayenne sonraları kendini sevdirmeyi başarmıştı. Haliyle Panamera’ya ısınmamız da çok zaman almadı. Spor otomobil gibi davranabilen, hatta görünebilen ama bir salon otomobili olan Panamera, kısa sürede başarılı satış rakamlarına ulaştı. Türkiye’de özellikle Florya-Yeşilköy bölgesinde peynir-ekmek gibi sattı. Panamera, şimdi geçmişinden aldığı cesaret ve güçle yenilendi, ikinci jenerasyonu ile karşımıza çıktı.

    911’İN TASARIM DİLİ

    Yeni Panamera, özellikle dış tasarımında modelin ana hatlarına sadık kalmış. Ancak. ön ve arkada ise hayli sihirli dokunuşlar mevcut. Arkadan bakıldığında Porsche 911 ile aynı tasarım dilinin kullanıldığı anlaşılıyor. Ön tasarımda da -arkası kadar olmasa da- 911’in izlerine rastlamak mümkün. İç mekanda ise daha radikal değişimlere gidilmiş. Porsche’de modaya uyup, orta konsola devasa bir ekran yerleştirmiş. Vites topuzu tasarımı ve pedestal da değişime uğramış.

    Kaynak







  • Kaç tane konu var yavvv



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 30 Haziran 2016; 17:03:52 >
  • Porche bisiklet yapsa yine 911 'e benzetecek
  • Panameralar birbirine karıştı. Gerçi 1. nesli yeni çıktı diye anlatsalar, dinlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.