Şimdi Ara

Next Piri Reis 2 Kullanan varmı arkadaşlar? Önerirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,

    Next Piri Reis 2
    Navigasyon cihazı + Tablet
    Dahili Trafik Bilgi Sistemi
    5" Ekran

    Okuduğum yorumlarda sadece navigasyonu kullandığınızda takılma yaşanmıyormuş. Ekran parlaklığı ve dokunmatiğin çok başarılı olduğu söyleniyor. Canlı trafik bilgisi için navigasyonu bluetooth ile telefonunuzun internetine bağlama derdi yok. Dahili Trafik Bilgi Sistemi mevcut. Fiyatı cazip 330TL - 360TL civarlarında.

    Kullanan dostlar, tecrübelerinizi paylaşırmısınız? Tavsiye edermisiniz?

    Şimdiden teşekkürler...



  • Ben 3 yıl önce almıştım halen duruyor. Size tavsiyem daha basit, sadece işini yapan daha uygun fiyatlı cihazlar almanız.
    Artık bu tür cihazların çok daha ucuza alınması lazım diye düşünüyorum.

    İçinde yok wifi yok fm transmitter, yok android vs. diye özenmenize hiç gerek yok. Bir defa bu işleri yapabilecek güçte değil işlemcisi, basit bir uygulamayı
    yükleyip çalıştırmak bile bir işkence, ikincisi pili zaten komik derecede düşük, dokunmatiği seri kullanıma o kadar uygun değil, sonuçta bu bir navigasyon cihazı.
    Yani bu janjanlı özelliklerini kullanabileceğinizi pek hayal etmeyin ki zaten cep telefonları artık bu işler için var. Şikayeti az olan 100-150 TL arası basit bir cihaz işinizi görecektir.
  • Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocam... cihazla ilgili kafamdaki tüm soru işaretlerini cevapladınız... Bu cihazı daha fazla araştırmaya gerek kalmadı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.