Şimdi Ara

CASPER VIA E1 KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyatı çok güzel. Parmak izi okuyucusu var. İslemcisi enerji tasarrufu konusunda meşhur, 2 gb de ram var. Kullanan varsa görüşlerini alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kullanmıyorum ancak özellikleri çok da iyi değil. ekran full hd değil. 4 cekırdek ve hız dusuk. telefonu ne ıcın alacagını internetten mi yoksa magazadan mı alacagını ve butcen ne kadar onu yaz yardımcı olalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 17 Haziran 2016; 14:57:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    kullanmıyorum ancak özellikleri çok da iyi değil. ekran full hd değil. 4 cekırdek ve hız dusuk. telefonu ne ıcın alacagını internetten mi yoksa magazadan mı alacagını ve butcen ne kadar onu yaz yardımcı olalım

    Bütçe yok hocam kafama ne yatarsa onu alacağım. Fakat çok para vermek istemiyorum çünkü incelemelerde editörlerin telefonlara kurduğu oyunlardan hic birini oynamam hatta hiç oyun oynamam. İnternet (chrome), whatsapp, ms office, .rar, pic arts vb kullandığım programlar. Küçük cihaz almak istiyorum 5 inch ten büyük olmamalı. Birde parmak izi okuyucusu olması olmazsa olmaz değil ama olsa iyi olur mesela araç kullanırken çok büyük rahatlık olur tuş kilidi yerine. İslemciden bahsetmişsiniz yavaşlığı hissedilir derecede midir yani kasma mı yapar?

    Edit: magaza yada internetten fark etmez her yerden alırım. Ekranın full hd olmaması bebim acımdan daha iyi şarjı daha uzun gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRAT_G_ -- 17 Haziran 2016; 17:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sımdı ıstedıgınız ozellıkler olan parmak ızı okuyucu, ekran boyutu, son olarak bataryasına gore sıralama yaptım. baya uyglama yukleyeceksınız sanırım. depolama olarak sd kart ıle sorunu cozersınız ama ram onemlı sızın ıcın. sıze bu durumda onerebılecegım guzel bı telefon var huawei g8. ama fıyatı 1100 lıra. ya da ram 2 gb olan modellerden lenovo k5, lenovo a7010 modelleri de öneririm. sizin sordugunuz casper vıa e1 modeli istedıgınız krıterlere uygun bir model. ınternetı cok kullanacaksanız lte.cat 6 ağ bağlantısı olan samsung galaxy alpha da onerebılırım. dıger konustugumuz modeller cat4. bu durumda fıyat olarak casper dusunursenız kullanıcıların yorumlarına bakın diyecektım ama sımdı baktım yorum yok ınternette. surası var. artık bundan sonrası senin kararın. yıne sorun olursa yardımcı olmaya calısırım

    http://shiftdelete.net/casper-via-e1-inceleme-71950




  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Önerilerinizin hepsi 5 incten buyuk hocam. Max 5 inch öneri verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oruç başıma vurmuş :D ben buyuk ıstıyorum dıye okudum. sımdı baktım parmak ızı okuyuculu 0-1100 tl fıyat aralıgında casper vıa e1 var, samsung galaxy alpha var ama 1860 mah batarya yetersız. samsung s5 mini var ram yetersız. fıyat sınırlaması olmadan arattıgımda bıle cok telefon cıkmıyor. parmak ızı okuyuculu telefonların ıyı modellerı de 5 ınc ve uzerı. bu durumda sanırım casper vıa e1 sana uygun bı model
  • Bütçe sorun değil madem sony z5 compact a bir bakın daha uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musanpa

    Bütçe sorun değil madem sony z5 compact a bir bakın daha uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız.

    Çok para vermek istemiyorum. Kullanmayacağım yüksek donanıma para vermek istemiyorum yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Z5C kalın bir cihaz. Eğer 5 inç son sinir değilse A5 2017 oneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Via e1 aldim bir kac saattir kurcaliyorum. Suan icin bir sikinti gorunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar memnun musunuz casper via e1 telefonundan görüşlerinizi aktarırmısınız?
  • O fiyata ozellik olarak alinacak daha bir cihaz yoktu ve alip kullandim sattim. Genel olarak fiyatina gore memnuniyet duyacaginiz bir cihazdir fakat parmak izi okuyucu zamanla aşınmaya mı başladi nedir adam akilli ev disinda okumaz oldu bir sure sonra parmak biraz tozlu yada terliyken. Her okuyacagimda parmagimi izerime siliyordum. İlk basta hic sikinti yoktu sonra dokunmatikte sikinti bas gostermeye basladi aldigim yere tekrar ikinci el olaral satim. Satmadan son 2-3 gun hizlica mesaj yazarken takilmalar hissettim dokunmatik kalitesi cok dusuk şu an iphone SE kullaniyorum cok ucurum fark var a konu bu degil. Oncesinde de muzmin dokunmatik sikintili zenfone 6 kullandim asla boyle sikinti yasamamistim sadece tus kilidini acarken sacmalardi. Tavsiyem ucuz bir cihaz alacaksaniz kesinlikle zenfone max almanizdir. 64 bit sd 410 islemci, 2 ram ve 5000 mah batarya var. İstesenizde aksama kadar sarjini bitiremeyeceginiz bir cihaz. Kullanmadim kullanici yorumlarini okuyun oyle karar verin. Sadece kagit uzerinde ve fiyat olarak caspere 200 tl tl ekleyerek cok daha iyi bir cihaza sahip olmus olursunuz diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşlemcisi sd410 dan biraz daha performanslı 2gb ram olması o fiyata iyi ekranı fhd olmasada yinede yeterli kamerası nasıl onu bilmiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

    İşlemcisi sd410 dan biraz daha performanslı 2gb ram olması o fiyata iyi ekranı fhd olmasada yinede yeterli kamerası nasıl onu bilmiyorum

    Oncesinde gm one kullandim. Kullanimda zerre fark goremezsiniz islemciden yana. Kamera o fiyatlarda standart 8 mp alayi ayni performansta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone se ile kıyaslayan arkadaş saçmalamış biraz.

    Yakın ark kullanıyor benim gayet memnun. Ben de iphone alacaktım nasip olmadı pc aldım lazımdı. Şimdi de ucuz yollu bir telefon arıyorum bunu alıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Kimsenin saçmaladığı yok senden başka. E1 den sonra se kullandığımı söyledim. Kıyas yapmadım. Kıyası da müzmin dokunmatik hatalı zenfone 6 ile yaptım.

    Forum ahalisine: Bu vatandaşın dediğini yapıp e1 falan almayın paranızı çöpe atmayın.
    Hatta demo cihazın ekran parlaklığı mağazalarda çok yüksekken siz ekran parlaklığını kısın ve ekranı bir inceleyin üst üste mesaj yazmaya çalışın ne dediğimi anlayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    O fiyata daha fazla özellik barındıran daha iyi kamerası olan yok sen ne dersen de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel kardeşim sen al kullan hayırlı olsun sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut lenovo p1 telefonumun bi arızası nedeniyle dünden beri bu telefonu kullanmaktayım. İlk izleninim; arayüzü güzel smart 6 ya çok benziyor. Hızı gayet güzel, ekranı hoş. Şimdilik dezavantaj olarak lenovoda 5000 mah batarya ya alıştığım için şarjı iyi değil gibi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.