Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 GT VE 3008 GT LİNE EKİMDE SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Peugeot 3008 satış başlangıcıyla birlikte farklı müşteri beklentilerini karşılayan ve markanın sınıf atlama stratejisini de destekleyen son derece zengin bir ürün gamıyla sunulacak. Access, Active ve Allure olmak üzere üç temel donanım seviyesinin üzerinde GT Line konumlandırılırken ürün gamının tepe noktasını ise GT oluşturacak.
     YENİ PEUGEOT 3008 GT VE 3008 GT LİNE EKİMDE SATIŞTA

    Seçkin ve dinamik tasarımıyla ürün gamının tepe noktasını oluşturan yeni Peugeot 3008 GT aynı zamanda günlük kullanıma uyumlu bir yapıyla dikkat çekiyor. Otomobil kullanıcılarının beklenti ve görüşleri doğrultusunda tasarlanan ve yeni iç mekan konsepti Peugeot i-Cockpit® de dahil markanın yeni karakteristik SUV öğelerinin yanı sıra yüksek teknolojik ekipmanlarını da bünyesinde barındıran yeni Peugeot 3008 GT aynı zamanda sportif ve seçkin detaylarıyla öne çıkıyor.
     YENİ PEUGEOT 3008 GT VE 3008 GT LİNE EKİMDE SATIŞTA

    GT! Peugeot’nun tarihinde çok özel bir yeri olan bu isim sürücü için sadece seçkin bir otomobil kullanmak anlamına gelmiyor, aynı zamanda trafikteki diğer sürücülerin otomobillerinden farklı olmak anlamına da geliyor. Yeni Peugeot 3008’in GT versiyonu birçok özellikle diğerlerinden ayrılıyor:
    - Ürün gamının en güçlü motor alternatifi olan 2.0L BlueHDi 180 S&S ve altı vitesli otomatik şanzıman EAT6 benzersiz bir sürüş keyfini beraberinde getiriyor.
    - Geniş çamurluk ağızları ve standart olarak sunulan 235 50 R19 ebatlarında lastiklere sahip GT versiyonuna özel 19 inçlik çift renkli BOSTON jantlar beraberinde daha sportif ve dinamik bir görünümü getiriyor.
    - Standart olarak sunulan ve modern teknolojinin gerekliliklerine uygun olarak geliştirilen bağımsız mercekli Full LED farlar da sportif ve dinamik görünümü destekliyor.
    - Çok özel gövde rengi. Standart olarak sunulan çift renkli parlak "Black Diamond" tavanın yanı sıra GT versiyonunda isteğe bağlı olarak sunulan "Coupe Franche" çift renk tasarımı son derece seçkin ve çekici bir dış görünümü beraberinde getiriyor. "Coupe Franche" renk paletinde yer alan Platinum Grey, Amazonite Grey ve Metallic Copper renklerini bir arada kullanıyor. Perla Nera siyah arka kısmıyla "Coupe Franche" renk tasarımı sadece çarpıcı bir görünüm sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Peugeot’nun bilgi birikimi ve deneyimiyle hayat buluyor.
    - Seçkin iç mekan tasarım detayları ve çekici olduğu kadar sportif bir ambiyans sunuyor....


    http://www.motobilim.com/2016/06/yeni-peugeot-3008-gt-ve-3008-gt-line.html







  • Arka kapıdaki çift renk boya için bir kaza esnasında sıkıntı olacağını yazan ilk kişiye ne hediye veriyor DH

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 308 GTİ'daki motor olaydı vergi avantajı olurdu. 2.0 motorla çok satmaz.
  • Hepsi 2.0 motor mu olacak bunun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.