Şimdi Ara

iOS 10 [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.578
Cevap
93
Favori
697.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pileki

    Evet aynı bu şekilde yaptım

    Bi daha yapsanız son

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

    bende de cx400 var kulakiçi olduğu için idar eediyor gene sondan bir düşük kademe yetiyor. eskiden 4 kırmızı yapıyordum fazla fazla yetiyordu :(

    ulan ab ülkesi değiliz ab ses limiti var cihazlarda ben de bunu anlamıyorum :)

    bulunur umarım valla hergün kurcalıyorum yabancı forumları.

    Bunun AB üyeliğiyle alakası yok. Nasıl ki bizde 6331 sayılı İsg kanununa göre 85dB sınırı varsa onlarda da var. bknz. ''İşitme sistemine zarar verebilen gürültü düzeyi uluslar arası standartlara göre 100-10000 Mz, 85 dB basınç düzeyindedir.'' Sen bu gürültü seviyesini aşmaya izin verirsen ileride oluşabilecek sağırlık vs. her turlu işitme kaybı gibi sağlık sorunlarında Apple'a açtığın davayı kazanabilirdin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 10 çok kötü olmuş beğenmedim o sesler değişmiş sanki başka bi sistem kullanıyorum gibime geldi garipsedim ve beğenmedim tekrar 9.3.5'e döndüm mutluyum.
  • Uygulama ön belleği silme nasıl oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı gün dfu ardından gelen için ota yaptım sıfır sorun ayrıca resetlerken tuhaf olan ekran düzelmiş bazı arkadaşlarda hala devam ediyormuş enteresan birtek bu sorun herkeste olduğu gibi vardı onun dışında gayet stabil ve kullanışlı.

    Başta tuhaf gelmişti şimdi alıştım para verseler dönmem o arayüzü laglarla dolu kağnı gibi ios 9'a ayrıca amele gibi 50 mb güncelleme için dfu yapıp durmaya gerek yok hem zaman hem kota kaybı 2,5 gb indir dur ota yaparsın bi sorun yaşarsan eskiye göre dfu denersin belki ondada sorunun geçmez yeni güncelleme beklersin ayrıca hava durumu da widgetlerde gayet güzel çalışıyor vişnezade çeşnicizade problemleri bulunmamakta .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 26 Eylül 2016; 14:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    whatsapp uygulamasının içinde "ön izlemeyi kapat" diye bir seçenek var hocam onu yapınca sadece iletiniz var şeklinde yazılanlar gözükmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pit0N

    Uygulama ön belleği silme nasıl oluyor.

    aynen bu olay için ek program kullanmadan yapıcak birşey var mıdır önceden itunes film kirala özellğinden yararlanıyorduk. Snapchatın ön belleğini silmem lazım 1GB oldu nerdeyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pargalı1905

    IOS 10 çok kötü olmuş beğenmedim o sesler değişmiş sanki başka bi sistem kullanıyorum gibime geldi garipsedim ve beğenmedim tekrar 9.3.5'e döndüm mutluyum.

    Yani sesten dolayı mı değiştirdin? Size inanamıyorum ya. Allah aşkına saçmalamayın artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler soft reset [home + power tuşu elma görünene kadar] atarken ekran bir kısımda tuhaflaşıyor telefon açılıyor elma geliyor bir sorun olmuyor ama 1 sn lik geçiş bile olsa ekranın öyle olması hoşuma gitmedi herkesde öyle mi yoksa düzeldi mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 26 Eylül 2016; 15:20:45 >
  • Arkadaşlar telefonu açmak için home tuşuna 2 defa basma olayını nasıl düzeltiyorsunuz? Var mı bi çaresi ?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam bunu bilmiyordum bak. eskiden güzel güzel kullanıyorduk şimdi aşamıyoruz o limiti. inşallah kısa sürede çözüm bulunur
  • ne saçmalaması ya sen kimsin de insanların tercihlerini eleştiriyorsun sanane ne istersem onu kullanırım sana fikrini soran oldumu. Beğenmedim sanane.
  • Sadece ses yüzünden 9.3.5 'e döndüysen kusura bakma ama sana diycek bişeyim yok. Forumda kalabalık yapıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses te olsa irite edebilir insanı kaldıki sesle alakası da yok sadece şarj anlamında da kayıp oldukça fazla yaşadım. Dolum süresi anlamında bile bi fark hissettim. Bu benim fikrim kabalık yaptığımıda düşünmüyorum iyi forumlar sana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rocky1907

    whatsapp uygulamasının içinde "ön izlemeyi kapat" diye bir seçenek var hocam onu yapınca sadece iletiniz var şeklinde yazılanlar gözükmüyor.

    Hocam oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim onu yaptim yalniz sikintim whatshptan mesaj geldiginde kisinin ismide cikiyor ben sadece whatshap ikonunun cikmasini istiyorum note 4 kullanirkende oyle bir sikintim vardi ama bir program yuklemistim ve ondan snra istedigim gibi olmustu belki o program app store dada vardir ama ismini hatirlayamadim

    Androidde kullandigim programi arastirdim buldum ama iosta yok belki benzer bprogram bilip onerecek arkadaslar vardir androidde programin adi heads off



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 26 Eylül 2016; 16:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.3.5'e nasıl dönebiliriz. 10.0.02 kullanıyorum çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Mesela notlarımda bulunan bir yazıyı sms'e kopyala yapıştır yapmak istiyorum sürekli ekran kapanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce yeni bir güncelleme ne zaman gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 10'da beğendiğim şeylerde oldu beğenmediğim şeylerde oldu ama bana göre aynı tas aynı hamam...

    - Mesela forcetouch kullanımı gelişmiş biraz, tamam iyi bi şey bir iki gün kullanırım yine unutulur. Yinede Apple farklı bir şey yaptı olsun forcetouchta olmasa elde bir şey kalmıyor.

    - Notification vs eskisi daha kullanışlıydı sanki.

    - Cihaz en ufak harekette uyanıyor buda şarj süresini azaltıyor bunu özellik gibi sunuyorlar ki bence hiç abartılacak bir şey değil. Always on ekran olmayınca bu harekete duyarlı açılma bana göre boş iş. Tamam always on yok eyw bari biraz mantıklı uyansın üflesen uyanıyor.

    - Yazı stilleri daha kötü olmuş

    - Şu kamera arayüzüne bi geliştirme beklerdim yine saçma sapan odun arayüz ( bari bi ayar sekmesi koyun oraya zaten 2-3 tane ayar ya var ya yok onun içinde settings'e girmeyelim 1 saat)

    - Bu internet paylaşım olayı saçma sapan çalışıyordu yine aynı... (Hotspot)

    - Şu dandik menü sistemini artık değiştirin Allah aşkına yine aynı...

    Açıkcası bence Apple ın gidişatı iyi değil. Çığır açmışlar gibi sundular IOS 10'u ben öyle ahım şahım bir şey göremedim. ARC S den 6S'e geçtim ARC S'i bilen bilir inanılmaz yavaş bir android telefondu donanım olarak zaten çok eski telefon ama 6S'den daha çok şey yapabiliyodum (kasıyodu ediyodu ama tel çok eski zaten) Bi ton para verdik yinede 6S e Ne şarjı iyi gidiyor, ne kamerasında bir ayar yapabiliyosun (kamerayı açında kendimi dede telefonu gibi hissediyorum) , dosya transferi olayı resmen yok gibi. Hiç bir fark yaratan gözle görülür fiziksel özellik yok. Açıkcası bir sonraki telefonum Apple olmaz. Seri çalışıyor eyw başkada bir esprisi yok zaten. Parasının hakkı değil ki bunu yurt dışından 2000 tl ye almama rağmen söylüyorum...

    Iphone 7 hakkındada 2 çift yazmak isterim, benim bi beklentim yoktu fazla sağolsun şaşırtmadılar....

    -4000 tl den başlıyor nerdeyse always on screen yok. Bence çok büyük eksiklik ve cihazın günlük kullanımına katkısını çok fazla yükselten bir özellik. Ben şarj düşüyo korkum olmadan cihaza bakıp saati notları görmek istiyorum.

    - Kulaklık olayı zaten tam bir rezalet o aparatı kim yanında gezdirecek kim onla uğraşacak.

    - Hepsini geçtim telefonda hala hızlı şarj yok....

    bunlar olmadıktan sonra diğer şeyler biraz havada kalıyor açıkcası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 26 Eylül 2016; 16:56:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilakdere

    9.3.5'e nasıl dönebiliriz. 10.0.02 kullanıyorum çok ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Mesela notlarımda bulunan bir yazıyı sms'e kopyala yapıştır yapmak istiyorum sürekli ekran kapanıyor.

    7 tane beta ver, üstüne final, üstüne + bir güncelleme ver ama stabiliteden uzak ve hatalardan geçilmez bir hal almış.Her gün yeni bir sürpriz bizleri beklesin.
    İos'un geldiği nokta çok manidardır.
  • ios 9.3.5 'e veri kaybetmeden dönmek mümkün mû?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.