Şimdi Ara

Merida Crossway 20-v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, Yazlıkta kullanma amaçlı (deniz-gezinti) bir bisiklet bakıyorum. Öncelikle MTB baktım, ancak bulunduğum yer her ne kadar tozlu asfalt , çukur barındırsa da amortisörlü bir şehir bisikleti bakıyorum. Önce baktığım bisiklet Carraro sportive 224 dü, fakat bu bisikletin small bedeni bile bana büyük geliyor. boyum 1.67 ; dedim daha iyi bişy alabilir miyim? Merida nın crossway 20-V si çok hoşuma gitti,
    http://www.meridaturkiye.com/bisikletler/sehir/crossway-20-v

    Fiyatı 1500 TL civarında ( bu bisiklet öncesi Specialized Crosstrail bisikleti beğenmiştim onun da fiyatı 1700 TL, ben fazla fark olduğunu düşünmüyorum 2 bisiklet arasında)

    Fakat crosstrail in lastikleri çok iyi, bu lastikleri eğer merida alırsam takabilir miyim? ( cross lastikler)
    https://www.aktifpedal.com/index.php?sayfa=product&code=4960

    Merida 20-V Kullananlar bu bisikletten memnunlar mı? Tavsiye eder misiniz?

    Not: Bisikleti yazlıkta kullanıcam ama hoşuma giderse, şehirde de kış için kullanabilirim. O yusden hibrit düşünüyorum.







  • Hocam Crosstrail 2015 donanım bakımından Merida'dan daha iyi konumda. Merida'da Acera var, Crosstrail'de Altus. Acera bana kalırsa düşük kaçıyor. Ama her ikisi de güzel bisikletlerdir. Marka olarak Crosstrail'i bilmiyorum ama ben de Merida kullanıyorum gayet memnunum.

    Söylediğiniz lastiklerden ben de düşünüyorum, boyutları (özellikle genişliği) janta uygunsa takılabiliyor diye biliyorum ama biraz daha masraf çıkar tabii. Marka ne olursa olsun Hibrit bisiklet güzeldir o yandan şüpheniz olmasın.
  • teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

    Hocam Crosstrail 2015 donanım bakımından Merida'dan daha iyi konumda. Merida'da Acera var, Crosstrail'de Altus. Acera bana kalırsa düşük kaçıyor. Ama her ikisi de güzel bisikletlerdir. Marka olarak Crosstrail'i bilmiyorum ama ben de Merida kullanıyorum gayet memnunum.

    Söylediğiniz lastiklerden ben de düşünüyorum, boyutları (özellikle genişliği) janta uygunsa takılabiliyor diye biliyorum ama biraz daha masraf çıkar tabii. Marka ne olursa olsun Hibrit bisiklet güzeldir o yandan şüpheniz olmasın.

    neden böyle yazdınız anlamadım. acera altus'tan çok daha iyi bir aktarıcı. merida'nın componentleri çok daha iyi.?
  • Bu arada cevap gelince yazayım dedim; Mosso Legarde 1624 V aldım 1.089 Tl ye, çok memnunum, genel kullanımım asfalt ve tozlu engebeli arazi. Lastiklerin ince olması hız ve hafiflik anlamında avantaj sağlıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.