Şimdi Ara

Arac hasar sonrasi Kasko mu kaportaciya mi yaptirsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam dun talihsiz bir olay yasadim. Aracimla sehir halindeyken yol kenarindaki birdemir parcasi sag tarafdan aracin altina takildi ve saçı 30 cm kadar falan yırttı. Aracın gitmesine falan engel degil ancak o kısımdan su çamur vs girebilir ve sorun çıkarabilir. Telefon bozuk oldugundan resim çekemedim.

    -Yırtılan kısım bu krikoyu falan yerleştirdigimiz yerin o taraflar dışardan görünmüyor yırtık.

    -Kaporta ustasına gittim 1-2 tane abi yırtık sıkıntı yama yapılacak boyanacak pütürlenecek zart zurt saydılar ve kaskodan yaptırmazsam peşin 500 den aşşagı çeken olmadı.

    -Ben bunu kaskodan yaptırmaya karar verdim gidicem servise vericem temiz garantili bi şekilde aracımı teslim alıyım diyorum. Aracım daha yeni.Bazıları abi git yaptır kasko boşunamı ödüyoruz bu zamanlar için derken kimileri abi manyakmısın 500 lira için kasko mu bozulur falan diyor. Böyle şeyleri elden vericeksem ben nie hıyar gibi kasko ödüyorum aklımda deli sorular.Bu işten anlayan arkaşlar bi aydınlatsınlar lütfen.

    -Not : Anadolu yakasında reno servisi kullanmış memnun kalan varsa bir tavsiyenizi alırım







  • Merhaba ,

    Öncelikle geçmiş olsun burada aslında önemli olan kaskonuzun indirim kademesi. Eğer daha ilk defa yaptırdıysanız hsarsızlık indiriminiz yoktur ve bu hasarı alırsanız gelecek sene çarpan sayınız artacak ve çok daha yüksek fiyatlara yaptıracaksınız. Ama 3. 4. veya 5. kademe ise kaskodan yaptırabilirsiniz. Veya ilk yıl dahi olsa poliçenizi yeniletin sonra dosya açtırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.