Şimdi Ara

Cila izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam:) bir sorum olacak ..yagmur yaginca arabanin ustunde su boncuklama tabir ettiğimiz şekilde duruyor.Bunda bir sıkıntı yok:). Yalnız araçta leopar deseni gibi oluyor.Benek benek oluyor.Acaba kullandığım cilanın tarihimi gecmiş? Yoksa etraf tozu toprağından mı benek benek oluyor? Cilalı her arabada bu olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Ciadan sonra su boncuklanıyor.Ortamda toz varsada üzerine yapışıyor.Cila kullanılan çoğu araçta olur bu.Temizlemeye kalktıgınızda ise kolayca temizlenir.Hatta su tutun yeterli.
  • Hocam sagolasin normal yani..su tutma pek mumkun degil bulundugum yerlerde kirecli sular tutmamaya ozen gosteriyorum silsek tozlar cizer en guzeli ellememek:)

    Peki onerebilecegin kolay uygulamali, etkili fisfis cilalardan varmi yikadiktan sonra silerken kullanilanlardan 2 ayda bir 50lira veriyorum pahali gelmeye basladi:).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 5 Haziran 2016; 3:22:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Kullandıgın ürün nedir?2 ayda bir 50 TL hangi ürünü kullanıyosun. Hızlı cilalar genelde yıkamadan yıkamaya kullanılır ömürleri katı olanlara göre daha kısadır.Kolay uygulama arıyorsan internet üzerinden bölünmüşolarak 100 ml c2v3 alabilirsin nano boya koruma ürünü 4 ay rahat gider.Yada katı wax alabilirsin.Marketlerden alacaksan Turtle wax PTFE etkili cilası 3/4 ay giderek işini görür.2 ayda bir cila atmana gerek yok.Bu ürünlerden istedigini kullan yada daha farklı ürünlerde var.

    Ben her yıkamadan sonra hızlı cila kullanırım dersen.Bu dedigim ürünlerden birinikullan üzeinede her yıkamada hızlı cila ile destekle o zaman.Uygun fiyatlı istiyorsan internet üzerinden bölünmüş konsantre olarak satılan ataş markalı idrolak diye bir ürün var onu al.1/10 oranında sulandırıyorsun uzun süre kullanırsın.Uygulamasınıda ıslak araca fısfıs şeklinde uyguluyorsun ondan sonra bir su tutuyorsun arabaya iyice yüzeye yayılıyor sonra siliyorsun.




  • Benim cila meguiarsin bende yok gidip attiriyorum iki ayda bir.50tl hizli cila ucreti. turtle wax fisfislari yada sonax nasildir?benzinliklerde goruyorum millet kendi atiyor zor degildir herhalde .. sulandirma tarzi urunleri yapamam ben hocam hazir sise lazim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upliftingsky -- 5 Haziran 2016; 18:27:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Kendinizde yaparsınız.50 Tl ücret iyiymiş.Sıvı olarak sık sil şeklinde ürünlerde mevcut internette.Çabuk yapayım derseniz bunları kullanın.Yada katı cila kullanabilirsiniz.Önce sünger ile yayın kuruduktan sonra mikrofiber bez ile silin.

    Ben turtle wax PTFe etkili teflon cila kullanıyorum.Memnunum 3/4 ay gidiyor.Ama bundan sonra c2v3 nano boya korumayı deneyecegim.

    Çabuk olsun uzun süre idare etsin derseniz 100 ml bölünmüş olarak 25/30 Tl civarına temin edilir.Yada Turtle wax alırsınız uzun süre idare eder ama biraz daha ugraştırır.Onun dışında farklı ürünlerde var.

    PM yoluyla iletişime geçin tam olarak üründen ne bekliyorsunuz ona göre bildigim kadarıyla tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: upliftingsky

    Benim cila meguiarsin bende yok gidip attiriyorum iki ayda bir.50tl hizli cila ucreti. turtle wax fisfislari yada sonax nasildir?benzinliklerde goruyorum millet kendi atiyor zor degildir herhalde .. sulandirma tarzi urunleri yapamam ben hocam hazir sise lazim:)


    Hocam bu üründen memnun kalacağınıza inanıyorum.
     Cila izleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MU5T4F4 -- 6 Haziran 2016; 0:38:51 >




  • Bir özelliği varmı extrem yoksa klasik ama kaliteli bir wax mı?:-) deneyecegim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: upliftingsky

    Bir özelliği varmı extrem yoksa klasik ama kaliteli bir wax mı?:-) deneyecegim..

    Ben alırken adam çok övdü Türkiyedeki driftçilerin isteği üzerine yurtdışından gelen bir ürün dedi. Bende aldım denedim ve gayet başarılı bir ürün hatta parfüm kokulu arac belli bir süre parfüme batmış gibi kokuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.