Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.056
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Frostbite motorundan çok daha farklı bir oyun görmeyi bekliyordum görsel olarak,büyük hayalkırıklığı oldu. Oynanış olarak biraz daha ağır,oturaklı olmuş ama özünde Fifa 15-16-17 aynı oyun. Değişen birşey yok. Benim için 12-13 güzel futbol oyunlarıydı. 14'ten beridir arcade ve multi olarak güzel ama futbol simülasyonu olarak kötü oyunlar yapıyorlar. PES bu nesile kötü başladı ama 15 ile kıvamı tutturdu,16 ise çok iyi bir futbol oyunuydu. 17 demoda ise açıkçası 16'dan 17'ye geçecek birşey görmedim.

    Sanırm bu sene ikisine de başından başlamayacağım. Belki PS4 pro ile PES17 alırım o da belki. EA Access var xbox one'da. Onda vaulta ne zaman gelirse o zaman oynarız artık.
    İlgilenen olursa burada ay sonu Fifa 17 key satacağım gibi gözüküyor Xbox One.
  • Demoyu yeni oynama fırsatı buldum, düşündüklerimi kısaca bir özet geçeyim.

    Öncelikle 16'ya göre bir şey değişmemiş diyen arkadaşlar daha önce Fifa serisinde herhangi bi oyun oynamış mı merak ediyorum. 16'da 1100 küsür maç yapmış biriyim, demoyu oynarken ilk başta oldukça garip geldi, zorlandım. Oynanışta kesinlikle ama kesinlikle farklılıklar var. Benim gözlemlerim şöyle :

    - Sonda söylemem gereken şeyi başta söyleyeceğim. Oyun toklaşmış ve daha akıcı hale gelmiş. Akıcılıktan kastım topun oyunda kaldığı süreyle ilgili değil. Topçuların hareketleri, saha içi animasyonlar, menü geçişleri, vs.. daha bi akıcı, gerçeğe daha yakın. Bunda büyük pay frostbite'ın muhtemelen. Bazıları, Frostbite'ı fark edemedim demişti burada. Şöyle söyleyeyim, en az 2-3 seridir Fifa'yı düzenli oynuyorsanız farkı görmemek imkansız gibi bir şey.
    İlk olarak forma seçimi menüsünde oyuncuları görünce bi 'harbiden yapmışlar' dedim. Bundan önceki serilerdeki oyuncu modellemeleri, formalar, saha içi animasyonlar daha zayıftı. Özellikle replayler'de, hakemle diyaloglarda oyuncuların o eski, kütük, mimiksiz hallerinden kurtulduğunu görüyorsunuz. Kaleciler kurtarış yapınca insan gibi seviniyor artık, o robotumsuluk kalkmış :)

    - Şutlar toklaşmış, yerden şutlar keyif veriyor, plaseler yine güzel. L1 üçgen pek deneyemedim. o yüzden yorum yapmıyorum.

    - Paslar gerçeğe daha da bir yaklaşmış, top daha makul bi şekilde gidiyor. Yalnız pas vermek biraz kolaylaşmış gibi geldi, umarım biraz ayar çekerler. Arkası dönük pas verildiğinde top yerini bulmasa daha iyi olur 16'daki gibi. En güzel gelişme yerden ara paslar. 16'da yerden ara pası tamamen tedavülden kaldırmışlar gibi bi durum vardı. Oyuncumuz defansla yan yana iken ara pas attığımızda o topu yüzde 80-90 defans alıyordu. 17'de buna güzel bi ayar çekmişler ve olması gereken şeyi yapmışlar. Az önce Hazard'la, Sagna yan yanayken Oscar'la 5-10 metre arkalarında aradan ara pas denedim, çok isabetli bi şekilde Hazard'ın önüne bıraktı, Hazard hızıyla ve omuz omuza mücadelesiyle aldı, geçti Sagna'yı. Artık yerden üçgenlere de güvenebilicez anlayacağınız.

    - Driblingi tamamiyle değiştirmişler gibi hissettim. 16'da bu kadar maç yaptığım için aradaki farkı anlayabileceğimi düşünüyorum. Topla hızlanma, topu sürme falan değişmiş, tam alışamadım diyebilirim.

    - Fark ettiğim en büyük 'eksi' l2'yle top saklama. Normalde hem savunmada hem hücumda o tuşu çok fazla kullanan biriyim. Hatta l2'yi oyundan çıkarsalar attığım, yediğim gol sayısı değişir o kadar söyleyebilirim. Fakat gelgelelim l2'yi çok abartmışlar gibi geldi bana. Hem topu saklama biçimini değiştirmişler hem de topu almak çok zorlaşıyor rakipten. Bi kere bile bassanız saçma bi şekilde bütün sırtı dayıyor ve o pozisyondan itibaren topçuyu döndürmek zaman alıyor. Umarım törpülerler bu durumu, hiç ısınamadım diyebilirim.

    - Kale filelerini beğenmedim maalesef. Gol olduğu zaman çok hoş bi görüntü oluşuyor fakat topun oyunda olduğu zamanda garip bir görüntüsü var. Çok kalın ve yapay duruyor, ona da ısınamadım.

    Oyunu genel olarak beğendim. Gerçekçilik konusunda bir adım daha atmış EA. L2 ve pas sistemini biraz daha törpülerlerse iyice cillop olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leganesli -- 15 Eylül 2016; 0:26:05 >




  • pes in oynanışı daha iyi diyen arkadaşlar oynanış derken neyi kastediyor? samimi soruyorum. az önce online açılmış bir deneyeyim dedim, ilk ve son maçımı yaptım maalesef. devamlı bir kargaşa var oyunda oyun kuramıyorsun ki oynanıştan bahsedebilesin. hızlı hızlı paslaşmak zorunda bırakıyor oyun seni yoksa R2 + X e basılı tut illaki alıyorsun topu 1. olmazsa 2. olmazsa 3. müdahalede kesin bozuyorsun rakibi. öğleden sonra gideyim de takas falan yapayım fazla fiyatı düşmeden :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirliva34

    Ya konsolum.com kim onlar mi cikartiyor oyunu. Adamlar plan program yapiyorlar o kadar son anda 10gun gerimi alcaklar oyun cikisini.
    Bu mesaja eklenen görseller:



    Aaa hocam yok yavvv konsolum daha bi resmi ea sports hesabından :(




  • Daha fazla dayanamadım sildim demoyu
    Firostbaytı batsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali1903kemal

    "burası fifa konuşu peşi kötülemeliyijjjj"
    Fiifacıların ruh halini anlatan cümle

    Moruk bunun fifacısı pescisi mi var? Banane FIFA'dan PES'ten. Babamın oğlu değil ki. Ben onların müşterisiyim. Hangi oyun daha iyiyse onu alırım. Az buz para vermiyorum iyi olanı almak zorundayım. FIFA bu sistemle devam ettikçe PES diye bir oyun kalmayacak ileride. PES Türkiye'de oynanıyorsa sebebi kafelerde oynanan PES 13'tür ki bana göre PES'in en kötü oyunlarından birisidir 13. Sırf basit diye Türkiye'de hala oynanıyor. Onun dışında PES'i kötülemeye gerek yok çünkü zaten yeterince kötü bir oyun.









  • şu sunumun gelmesi lazım oyuna yoksa la liga tüm yayın ve lig lisansını aldık demesinler bak bundesliga ne kadar göze hoş geliyo tv kalitesinde skorboard intro olsun la ligi da öyle olmalı premier ligde olmassa çok büyük eksiklik çünkü maç analiz ve istatistiklerini ea yapıyo bundesliga la liga ve premier lig logosunu da görürüsünüz zaten skorboardda ara ara çıkıyo



    mesela sunuma bakınca nasıl son model ve çağ dışı çekici gelen sanki bir film gibi başlangıç yapmakta göze hoş geliyo premier ligde böyle bundesligada bizim ligin ne kadar ultra çöp olduğu buradan belli oluyor.


    KARİYER MOD İÇİN DE ŞART BU SUNUMLAR LA LİGA VE PREMİER LİG İÇİN UMARIM EKLENİR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 15 Eylül 2016; 16:25:16 >




  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    16 nın neresi efsane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByAliTR

    yok yok, sut hissi pas hissi cok kotu. top fizigi cok kotu bu oyunun. oynadikca daha da cok rahatsiz oldum. ayrica, oyuncularin hizlanmalari kosulari hic gercekci degil, resmen sahada kayar gibi gidiyorlar. ayrica oyun yine cok hizli, pinpona devam. nicin biraz daha agirlastirmazlar su oyunu hakikaten anlamiyorum.

    Bu kadar ayarsız bi yorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearlestorm

    nesini beğenmediniz ? :D

    Fifa 16 çok buglu bir oyun olarak tarihe geçer anca

    fifa 15teki ara pası bugunu 4 -5 farklı bug açarak nöflediler böyle olmaz bug -bugla kapanmaz.

    FİFA 16 eksileri:
    EN ÖNEMLİSİ:HAKEM ceza sahasındakşi penaltılar ve kolay fualler bi kaç patchle halledildi ama çok user kaybetti

    2-Skiller tarihin en kolay skil basılan oyunu oldu.Özellikle bolasie flick eskiden sadece bolasieye has bişey di şimdi herkes yapar oldu
    orta sahadan 5skil move olan 3kuruşluk adamlarla mevlana gibi döne döne gol atan ergenlerden oynanmadı fifa16 diğer skillerde öyle

    3-Uzaktan şutlar.ceza sahasına girip vurmak yerine ceza sahasına dışına çık vuran bir kitle doğdu fifa tarihinde uzaktan gol attık mı savelerdik ben son dönemlerde ceza sahasından gol yediğimi hatırlamıyorum.

    4-kornerler inanılmaz buglu normal orta kesen yoktu ya ceza sahası dısana atıolar yada yanına pas veriolar gerçek hayatta kaç kişi pas atıyor yanına?

    daha saymakla bitmez özellikle dediğim gibi saçma sapan adamlar doumbilar willianlar konplankalar bunlar nöflenmeliydi çok fazla abarttılar bunları

    herkes aynı kadro herkes aynı adamlarla oynuoyr ben geçen sene oyun hariç fifa coinse 150 lira ödeme yaptım en sonunda sinirden hesabı sildim

    bilenler bilir gerçi




  • Maşallah akıyor oyun be

  • Mac oncesi antrenman olayi cok zevkli olmaya basladi kardesimle minyatur kalede birbirimize gol atmaya calisiyoruz maca bile girmiyoruz dusunun :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.emr_e

    Bu zaman kadar hep pes oynamış biri olarak söylüyorum bu yılı fifa oynayarak geçirmek istiyorum. Fifa oynamayışımın nedeni de o kötü bu güzel değil de, fifada top kapamıyorum tek sıkıntı bu, ancak mutlaka oynaya oynaya alışacağım.geçen yıl pes aldığıma lanet ettim online altyapısı yüzünden. Fifa Server ları nasıl arkadaşlar, tuş gecikmesi yaşanıyor mu,onlinede akıcı mı maçlar, zira benim için en önemli konu bu

    Fifa nın serverları on numaradır, rahat rakıp bulur ve rahat oynarsın. Fıfanın en sevdıgım yanı budur. Pes ın kı rezalet, oyundan soğutur.
  • Ulan fifa konusu altında güldüğüm en komik yorum

    Titanik gemisinde fifa oynamak
  • Forever Pes6 deyip ortamdan uzaklaşıyorum. winning teki spikerde efsanedir, "aatamadı snaydeee" , "ooooffzayttt", biz ne yıllar gördük
  • Fifa 16 yı ısıtıp önümüze koymuşlar yanılgısına düşmeyin beyler fifa 17 gerçekten güzel olmuş oyun hızı artmış hızlı düşünüp hızla oynıcaksın atmosfor,grafik ve oynanış gayet oturaklı olmuş gelicek bir kaç güncelleme sonrası oyun tam kıvamına giricektir benim ilk gözüme çarpan şey momentum olayının neredeyse yok olmuş olması belkı demo diye böledir ama full sürüm de bu sekılde olursa işte şimdi kim iyi ise onun kazanacagı bir oyun olmuş olucak umarım bu sekılde cıkar full sürüm de
  • Dünyanın en kötü soundtrack'lerine sahip oyun.Hele özellikle durmadan "Aıııııııııııı aıııııııı" diye düşük sesle bağıran kadın var arka odada örgü ören babannem bu ses ne diye bağırdı.
  • macar prensi kullanıcısına yanıt
    Zarar vermez.
    Ama yaptığın yorum değil SATIŞ.
  • Arkadaşlar spotculara oyun pazartesiye kadar gelmez. Yukarıdaki bir arkadaşın da dediği gibi hype'a gelmeyin. Her sene aynı şey bir türlü öğrenemedik.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.