Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.056
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaris

    beyler klasik soru olacak ama pes mi fifa mı? geçen sene herkes fifa aldı 2017'de vsyi kim alır sizce?

    Pes oynayacağına mario oyna daha çok zevk alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FieSTaA


    quote:

    Orijinalden alıntı: Legoloman

    quote:

    Orijinalden alıntı: FieSTaA

    quote:

    Orijinalden alıntı: Legoloman

    Çalışır. Ancak fifa points vsleri gidip Türkiye hesabınızdan alamazsınız. Ayrıca Türkçe dil de olmaz.

    Hiçbir şey olmadan kullanırsın. Türkçe dil olmaz saçmalıklarıyla insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Fifa için herhangi bir bölge kısıtlaması olmamakla beraber her dil olacak şekilde geliyor oyun. Bir tek rus origin storedan alanlar rusça dil ile oynamak zorundaydı değişiklik yapmadıklarında ama konsolda yok öyle bir şey.

    Eğer US Store'dan alındığında Türkçe dil seçeneği de çıkarsa oyunun parasını ben ödeyeceğim, siz de tam tersi çıkarsa yapacak mısınız aynı şeyi?

    Kim saçmalıyormuşuz o zaman anlarız.

    Oyunu 4 yildir origin uzerinden meksika storedan aliyorum. Son xbox oyunumu da us storedan aldim hesabim us magazasinda ve oyun turkce dil secenegi ile aciliyor. Hesap numarami gondereyim eger bu sozunuzde ciddiyseniz.

    1-) Oyunu Origin üzerinden değil ABD PSN STORE ya da TÜRKİYE PSN STORE üzerinden almaktan bahsediyoruz.

    2-) Burası XBOX değil PLAYSTATION 4 başlığı

    3-) IBAN göndermemi ister misiniz?




  • lakers45 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın da dediği gibi bunlar hep satış stratejisi. Ama 2k bunu pek kafasına takmıyor anlaşılan ki, adamlar ayrıntı konusunda çığır açtılar. Ama ea bir Mehmet Topal'in saçını kisaltamadi! Sneijder'in Podolski'nin vs. hâlâ yüzleri saniyorum fifa 11 den kalma! Quaresma,Muslera, gibi adamlarin yuzleri hâlâ default. Melo'yu bu sene cok iyi benzetmisler mesela; ama melo halen gs'de olsaydı benzetecekler miydi, hayir!
    Ayri bir konu da stadlar. Fifa 07 zamaninda en azindan Olimpiyat stadi vardi, simdi o da yok. O kadar dunya standardı stadyumlarimiz var ama hicbiri oyunda yok! Bu sorunlar ancak kulüplerle fifa özel olarak anlasarak cozulecek gibi maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

    Dostum 2008'den bu yana konsoldayım. Fifa harici toplasan 10 tane ex. Oyun oynamışımdır. Yarın iş var malum, yarın alsak belki 30-40 ucuza alacağız ama zaman kısıtı var.

    Hadi kardeşlik dijital vs diyelim, konsol hayvan gibi elektrik çekiyor. Akk yüzünden 2 gün full konsol açık kalacak. Zaten 10 lira da elektriğe vereceğiz.

    Yılda 1 oyun alanlar benim gibi, ya da takas vs uğraşmayanlar gider alır 200-250. Evde misafirleri bıraktım eminönüne fezaya geldim, kapı duvar karşıya kahramana geçiyorum. Bu gece 3'e kadar falan oyunu oynarım.

    1 günden ne olur yarın 210 deniyor ama akşam 6'da mesaiden çıkıp da kim almaya gidebilecek 210'a?

    Maalesef öğrenci değiliz, öğrenci olsam 3 kuruş hesabı yapar rus falan değil hong hong psn den alırım...

    Bazılarının elektrik parasını babası ödediği için o kalemi umursamıyor tabi. :)

    Elektrik parasini hesapliyosan yol parasinida hesapla bence




  • Spottan 240 liraya alınan oyun keyif vermez. Oyuna konsantre olamazdım herhalde.
  • 1 yıllık plus + Fifa 17 digital = 230 TL

    Kutulu Fifa 17 250 TL

    Geri kalan herşey için mastercard
  • Ben biraz önce Kahraman Konsolu aradım. Oyun elimizde kalmadı yarın sabah tekrar gelecek dedi. Fiyat ne olur dedim? Bugün 250'ye sattık, yarın ne olur bilmem dedi.. Yanlış anlaşılmasın bende spotçudan alacağım oyunu. Ancak bir oyunun 1 fiyatı olur. O oyunu yarın 240'a bile satsa bugün oyunu 250'ye alan adamın suçu ne?
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Yani millete 25 tl için laf ettin ? Birde çok ucuza almış gibi söylüyor ya
  • Keşke journey modunda zorluk seçeneği olmasaydı standart bir zorluk olsaydı keşke.
  •  /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\

    Rezillik.
  • ben de dün ut oynarken ikinci yarıda bir oyuncum reklam panolarına gitti ve geri dönmedi maça 10 kişi devam ettim
  • Oyunculardaki su donuslerde asiri gereksiz hantallik giderilmedikce oynanmaz bu oyun hucumda gene az etki ediyoda savunmada yok yani tamamen sansinizbolmuyo bide topa iyice yaklastiginda kendi hamle yapmali onceki oyunlardaki gibi
  • PC den bu yıl ps4 e geçmiş biriyim. Öncelikle analogla oynamaya kendimi zorluyorum,henüz tam alıştım diyemem. 10-12 maç offline fut oynadıktan sonra onlineı denemek için sezona girdim. PC de div 1'den neredeyse hiç düşmeyen biriyim. Öncelikle defans yapmak zor filan değil. Sadece kitabına uygun hareket ediceksiniz. Defaultta tactical defans olduğu için, defansı bu kurallara göre yapmanız demek. Yani tectical defansta adamın üzerine gidip top almanız zor. Özellikle oyunu dar alanda oynayıp rakibi hapsetmek isteyen kişiler için tactical defans çok işe yaramaz. Diğerleri defansı şu şekilde çok rahat yapabilirler.

    Rakip hücum oyuncularıyla üzerinize doğru geldiğinde stoperlerinizle veya beklerinizle asla basmayın. Karşısında durup L2 veya R2 hangisini kullanıyosanız onunla adam çağırın. Defans oyuncuların alan kapatırken ön liberolarınız veya ortasahanız yardıma gelicektir. Top ayağında olan hücüm oyuncusunu, kendi defans adamınızla perdeleyip zaman kazanırsanız, top kapma şansınız çok fazla. Eğer ps4 te video çekme olayını çözersem, bu gece sizin için bunu videolamak istiyorum. Daha net anlaşılır.

    Stres yapmayın, geriden pas yaparak oyun kurun, tadını çıkarmaya çalışın oyunun.




  • Dün akşamdan beri bütün premier lig maçlarını izledim. Şunu söyleyebilirim, Fifa 17 90dk lık bir futbol müsabakasının, 10dk lık bir oyunda yapılabilecek en gerçekçi futbol oyunudur. 16 garabetinden sonra, futbol; gerçekten bir oyunda bu kadar iyi yansıtılır. Özellikle defans yapılışları izliyorum, oyundaki gibi yani gerçektede. Chelsea'nin attığı golleri oyunda yesek sinirleniriz, ama oluyor işte. Oynadığım ilk futbol oyunu fifa 99 dur. Unutulmaz. Benim için fenomen diyebileceğim oyun ise pek çok kişinin taptığı Pes 6 değil, fifa world cup 2010 dur. Ondan sonra Fifa 17 geliyor artık. Güncelleme ile oyunu bozmazlarsa bu oyunuda yıllar sonra anarım.
    Not: Divison 9 da çırpınan, eski bir fifacı olarak yazdım bu düşüncelerimi.
  • oyun parası dışında 1 kuruş para vermiyorum.ne tuzağı?

    hızlı oyuncular değil oynamayı bilen kazanır..
  • Yok arkadaş bana bu oyun olmuş demeyin. Olmamış bu oyun.
    Fifa 16 ile kıyaslamaya çalışıyorum. Grafik ve duran toplar vs haricinde daha iyi olduğu bir durum yok. Geriye gitmiş.
    Ben Mehmet Topal - Götze ikilisi hava topuna çıkarken acaba Topal alabilcek mi diye şüphe ediyorsam bu oyun olmamıştır.
    Bentekenin Gökhan Gönülün bir omuz darbesiyle kağıt gibi savrulmasını görüyorsam bu oyun olmamıştır.
    Kjaer-Skertel gibi dağdan bozma herifler boufal - rashorf - martial gibi vitaminsiz adamlara omuz omuzada yeniliyorsa bu oyun olmamıştır.
    Götze-Calhanoglu-halilovic 3lüsü (üçü de cmye donusturulerek) luis gustavo gibi mehmet topal gibi atiba gibi adamlardan daha iyi top kapabiliyorsa bu oyun olmamıştır.
    Strengthi 90ın üstünde oyuncular sırf yavaş diye omuz omuzada kağıt gibi savruluyorsa bu oyun olmamıştır.
    Her vurulan plase mesafe-yetenek-overall-long shot kabiliyeti fark etmeksizin gol oluyorsa bu oyun olmamıştır
    Her maç 1 adamın banko sakatlanıp 5 maç yoksa bu oyun ol-ma-mış-tır.

    daha çok sayarım ama bu saydıklarımın hiç biri fifa 16da yoktu.

    Olmamış beyler işte zorlamanın mantığı yok. Rakibi PESden daha iyi olduğu kesin. Ama ne yazık ki bu sene çoğu meselede geriye gitmiş oyun. Hızlı olanın coştuğu bir oyun yapmışlar.

    Acilen bir uptade lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoderman -- 3 Ekim 2016; 20:44:00 >




  • Arkadaşım öyle bir noktaya geldiniz ki artık oyunu keyif almak için değilde hatalarını yakalayıp şurada sırf oyunu kötülemek için varsınız sanki. Yahu her oyunda bin tane bug olur en sağlam kritikleri olan oyunlarda birşeyler yakalarsın sonrada dersin ya bu oyunmu bu puanı almış şu hataya bak berbat oyun der geçersin. Oyun daha yeni çıkmış elbette hataları olacaktır muhtemelen o dediklerinde güncellemeyle hallolur zaten. Ha ben herzaman söylerim futtur onlinedır bilmem ne pro club dır hiç sevmem hatta oyundan soğutur bu modlar beni. Offline manager kariyerciyimdir, offline turnuvacıyımdır ki benim gibilerde azımsanmayacak kadar fazladır. Yani sizin şurada bahsettikleriniz bizlere o kadar uzak ki diyorum aynı oyunu mu oynuyoruz acaba ? Tamam eleştirmek herkesin hakkıdırda bunu oyuna verilen emeğe haksızlık yaparak ifade etmek yanlış bence. Üstelik birçok fenomen oyun sitelerinden iyi puanlar almış bir oyun için. Birde momentum denilen olay zaten olmalı bu oyunda başka türlü oyunu öğrendiğimiz vakit her maç kazanılırdı ve hiçbir heyecanı olmazdı ki eski fifalar 15 öncesinde bu şekildeydi. Fifa 14 de hatırlarım 2. lig takımıyla en zor modda real madridi yenerdim Adamlar sizleri oyuna bağlamaya çalışıyor ha benim gördüğüm burada herkesin amacı her maçı istisnasız kazanmaksa zaten geçmiş olsun momentum var...




  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Evet İngilizlerin bakış açısından ben bahsetmiştim. Hadi İngilizleri geçtim gamsız eğlenceli bi toplum derim anlarım. Yaw ne pro playerlar var adam YouTubeda kanalına üye olmuş üyelerine canlı yayın yaparken momentumu yiyiyor ve sıradan bi oyuncuya yeniliyor "guys this is fifa" diyip geçiyorda bizimkilerdeki bu hırs ne anlamadım. Sanki herkesi yenicen diye bir kaide var. Oynadığımız oyun futbol oyunu ve futbol ilginç senaryolara gebe bir oyun olmakla beraber hata veya hatalar sonucunda meydana gelen gollerden oluşan bir oyundur. Hayır bizim milletin bakış açışına bak yok neymiş efendim adam benden az şut çekmiş maçı almış yok efendim adamı hapsettim 2 kere geldi gol attı. Ozaman bu arkadaşlar ya futbol izlemiyorlar yada dünya futbolundaki atletico Madrid'den gerçeğinden bi haberler yada İtalyan futbolu diye tabir edilen oyundan bi haberler. Zira küçük takımlar büyük takımları yendiğinde defans yaparlar kontra atakla yenerler yani futboldan anlayan insanlar bunları sayısız bir şekilde örneklendirir ama bunu sadece kazanma odaklı insanlara nasıl açıklayacağız açıkçası bilmiyorum. Ben senin önceki yorumlarınıda okudum gayet güzel açıklamışsın momentumu ama momentumu yedikten sonra anında buraya maç sonucu istatikleri fotosunu atan adama bunu anlatmak zor işte hatta geçenlerde bi tanesi inşallah oyuna verdiğim param bu momentumu çıkaranın ve övenin çoçuğunun mezar masrafı olur diye beddua ediyordu. Sanırım bizim toplumun online'da Araplarla eşleştirilmesi tesadüf değil hatta isabet olmuş :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuat kural -- 9 Ekim 2016; 14:41:38 >




  • 20 mac 13 galibiyet oldu weekend league'de. Son 11 saat gozumu 22 win'e diktim ama cok buyuk katliam donuyor ya buralarda. Stresten konsantrasyondan eridim bittim. 2 mactan sonra ara vermek sart oluyor bende.

    Canhiras sekilde saldiriyorlar nasil pres nasil gol atma hirsi kan trajedi aksiyon gerilim ay ben gulerim.
  • Burak-09k kullanıcısına yanıt
    Her gün burada bile ağlıyorsan oynarken kim bilir ne yapıyorsundur Bırak kardeşim zorla oynatmıyor kimse oyunu sana.



    Geriye düşünce çek takımı kontra atak seç. Ilk kez bu oyunda öne geçince tamam bu iş bitti diyebiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.