Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YasinJR10

    Yorum gelmemesinin nedeni oyun çok kötü çıkmış olabilir

    Kötü haber tez gelir yeğen
  • Arkadaşlar oyunu bir gün erken oynayacağız diye 220-250 tabanında şu leş spotculara para kazandırıyorsunuz ben sizi anlayamıyorum.

    Arkadaşımla Us Psn'den Fifa 17 + 1 aylık psn 200 liraya aldık 100'er liraya geldi oyun. He diyeceksiniz ki kota var oyun inmiyor bende 3 gün önce açtım makineyi 2 günde indirdi nedir bu aceleniz çözmek güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBurak1 -- 26 Eylül 2016; 18:53:28 >
  • Allah aşkına biz bu oyunda senelerdir demo maçları dahil, 1000den fazla maç yapıyoruz kafa başı. ( 4-5 kişilik bi arkadaş grubumuz var ) Hiç öyle hızlandı, yavaşladı muhabbetleri olmuyor, bizde mi bi problem var acaba ? Bazı insanların bu futbol oyunlarına karşı psikolojik bazı zaafları var. Demo çıkıyor bu oyun hızlı diyor biri, öbürü çıkıyor yok kardeşim bu oyun yavaş diyor.. Oyun tam sürüm çıkıyor, biri bu oyun oynanmaz çook hızlı yazıyor, bir iki kişi böyle yazınca zaten psikolojik olarak kendini teslim edecek kişi 'evet kardeşim bu oyun hızlı, yavaş.. neyse artık kafasına onu yerleştiriyor ve o kafadan kurtulamıyor. Belki ( ve genellikle çoğu zaman ) güncellemelerle falan sene içinde oyun hızına öyle fark edilecek şekilde ayar çekilmez. İnsanlar kafasında kurar ve buna kendini inandırır sadece. Momentum için de aynı şey geçerli. Çoğu zaman insanlar kendi hatalarını momentum'a yedirmeye çalışıyorlar. Kadercilik gibi bi şey bu. Kolaya kaçıp, nerede hata yaptığını araştırmaktansa momentum var abiie zaten diye bütün sene yazıp çiziyorlar sonra. Bu dediğim herkes için geçerli değil. Beceremeyip, oyuna yıkmaya çalışanlara.

    Bu izlediğiniz videolardan ya da fut'ta oynadığınız rakiplerden etkilenip oyun hızlanmış kararı vermeyin. Langırt gibi oynayan karşılıklı iki kişi varsa hangi oyun olursa olsun sana hızlı gözükür. Fut'u zaten söylemiyorum, futbolun f'sinden anlamayan milyon tane insan en hızlı şekilde kaleye koşma yarışması yapıyor, bunun adı da futbol oluyor. Sonra istediklerini beceremeyince oyuna sırasıyla boklar atılmaya başlanıyor. Her sene bu böyle olmuştur, bu sene de olması kaçınılmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leganesli -- 27 Eylül 2016; 0:42:12 >




  • Sacmaliga gel bu sponsoru sansurleme olayi cidden rezillik. Gecen trt de şampiyonlar ligi ozetlerini izliyordum kale arkasindaki panoda carlsberg yaziyor diye hepsini sansurlemisler kalenin yarisi ancak gozukuyordu bazi golleri bu sacma sansur yuzunden goremedim bile. Okuz gibi sansurlemisler merak etmeyen adam o kalenin yarisini neden sansurlediler diye daha cok arasyirmaya tesvik ediyorlar haberleri yok. Türkiye Liginin ismi Spor Toto Superlig bu ne perhiz bu ne lahana tursusu !
  • bahsedildi mi bilmiyorum da bu sene yapılan en büyük yenilik oyuncuların iyi ve kötü yanlarının tamamen yansıtılması olmuş. geçen sene hep bu adam da mı böyle koşabiliyor dediğim zamanlar oluyordu bu sene mesela ibrahimovic ile koşmaya çalışanlar o farkı anlayacak.
  • Yine bir EA klasiği..

    Demo ile alakasız bir oyun.Birebir Fifa 16'nın kopyası.Tamamen pace'e bağlı ataklar.Oyunda pas yapmaya orta açmaya gerek yok, hızlı koş basit basit bir sürü çalım at direk gol pozisyonu.Fifa 16da bari sırtı dönük top tutma saçmalığı yoktu bunda çok daha kolay gol pozisyonuna giriyorsun.Ceza sahasında sırtı dönük topu tut her türlü gol atılıyor.En kötü penaltı falan alıyorsun zaten..

    Ya bu EA futbol izlemiyor kesinlikle.Dünyanın hangi liginde sırtı dönük bu kadar kolay top tutulur?Şaka gibi olay.

    Yine her futbolcu aynı kalitede.Hiç bir farklılık yok oyuncularda.70 overalli oyuncu ile 85 overalle kadar olan oyuncular birebir kopya.Fark bundan sonra var.Çalım atmak çok basit.Defans oyuncuları salak salak koşuyor gel bana çalım at diyor adeta.

    Oyundaki kameraların hepsi berbat hepsi aşırı zoomlu.Hiç birinde futbol oynanmaz ki zaten EA'in amacı futbol oyunu yapmak değil artık o belli oldu.Kart oyunu haline gelmiş artık seri.

    Özetle berbat bir oyun olmuş.Fifa 14'e devam...




  • Fifa 17'de onune geleni yenmenin formulunu veriyorum, bu kiyagimi unutmayin.
    Bu tarz golleri siralayinca rakip kaciyor hemen, son 6-7 macim tamamlanmadi.


    1:Oyuncu ile sprint yolu yardimi ile yanlaya yanlaya yardir.
    2:Rakip 3 oyuncu ile onunu mu kesti, shielding tusuna bas, oyuncun topu kaptirmayacak
    3:Sagindan, solundan ileri kosu yapan takim arkadaslarina pas at.
    4:Kaleci ile karsi karsiya kalana kadar bu uc maddeyi tekrarla.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 14 Ocak 2018; 16:46:49 >
  • Ya bıraksanıza her sene aynı laflar.Artık bu şikayetlerden midem bulandı.Oyun böyle arkadaşlar bu şekilde kabul edeceğiz haa baktınız olmuyor bi zahmet oyunu değiştiriverin demek ki bu oyun size göre değil.
  • FUT hicbir zaman oynamadim para tuzagi. Ne zevk aliyorsunuz? Herkesin kadrosu hizli oyunculardan olusuyor
  • Wasayi kabilesinden istermisin ?
  • Bu FIFAyı çok seven, yıllardan beri oynayan, FIFA fanboyu ea games sponsoru arkadaşlar:Sizin bu tavrınıza kimsenin birşey deme hakkı yok, severek oynayın, reklamını yapın anlarım ama;FIFA çok iyi oyun yapacak, Pes bu sefer bitti deyince ne oluyor ki? Pes bitince size ne kârı olacak, bırakın ortalarda alternatif olsun, hatta 2kda oyun çıkarsın, kimse de batmasın. Zaten iyi olan kendini gösterir ve diğeri biter. FIFAyı seven onu oynasın, PESi seven de onu oynasın. Batma temennilerine gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdogan79 -- 13 Haziran 2016; 9:21:43 >
  • futbol oyunlarındaki oynanış farkı izleyerek anlaşılmıyor. her sene videolara bakınca ben de geçen senenin aynısı diye düşünüyorum ama asıl fark oyunu oynayınca kendini hissettiriyor
  • Fifa Lisans peşinde koşacağına şu oyunu bi adam etsin. Lisans lisans diye diye yıllardır kandırıp aldırtıyorlar oyunlarını.

    Forma amblemlerinimi yiyeceğiz oyunda ha tamam önemlimi evet önemli ama azıcıkta şu oyunu adam et ya. Bakalım full oyun çıkınca net belli olur.

    Demoyada kanmayın Fifa 16 demosu tarih yazmıştı full oyunla tarihe gömüldü. Herşey 10 MB'lık bir Update'ye bakıyor.
  • Adamlar menüyü bile değiştirmiyor artık. Konami'nin basiretsizliği yüzünden EA iyice ağırdan almaya başladı Fifa'yı. İki üç senedir çıkan oyunlar bir öncekinin kopyası ve oynanış sürekli daha da hızlanıyor. Eskiden Fifa simülasyon derdik. Artık bununla alakası bile kalmadı oyunun. Ultimate Team ile tabiri caizse keriz silkeliyor adamlar. Bu lanet mod yüzünden diğer çevrimiçi ve çevrimdışı modlarda da gelişme göremiyoruz. Fifa 17'den de bir şey olmayacak ne yazık ki. Taze bir kana ihtiyacı var futbol oyunlarının.
  • bahsettiğin lige ilk kez mi gireceksin bilmiyorum ama TPO ligi, yöneticilerin ego tatmini yapmasından ibaret, katılımcı takımlara ve üyelere zerre saygı göstermeyen beş para etmez bir lig. 2 kere turnuvaya girdik bir daha tövbe, ilkinde belirli kurallar vardı 5 defans yasak,zaman geçirme yasak vs... gibi daha ilk maçta rakip 5 defanslı taktik ile maça çıktı ekran görüntüsü çektik ve maç sonunda "yapmadık" diye yalan söylediler, ekran görüntüsü attık sonra turnuvanın kurallarını değiştirdiler, turnuva devam ederken 3 kere kural değişti kendilerini ve tanıdıkları takımların elenmemesi için bir sürü şeyi değiştirmişlerdi. 2. başka bir turnuvada ki olay işini gücünü bırakıp gece 11'den 01'e kadar zaman ayırarak turnuva maçını bekleyen 30 yaşında adamları teknik bir problemden kaynaklı 5 dk geç kaldılar diye çeyrek finalde diskalifiye edip üzerinede azarlayıcı bir tavır takınarak saygısızlık ve anlayışsızlıkta sınırları aşmışlardı, işin daha vahim yanıda 5 dakikalık gecikme gerekçe gösterildikten sonra başka bir maçın tekrar oynanmış olması diğer tüm takımların yarım saat boş beklemesi. Gülünç sebeplerle takımları diskalifiye edip, insanların önce ki maçlara harcadığı zamanı öldüren, eşit olmayan, takımların haklarını savunmayan, eğlenceden uzak hırslı istekler sonucu seviyesizleşmiş bir lig.




  • Online macda rakip aramadan once, ''pozisyon veya gol tekrarlarini kapat'' diye bir secenek olsa ve bizler sadece bu secenegi isaretlemisler ile oynasak, super olmaz mi?
    Son iki yildir Fifa oyuncu yas profili cok dustu cok.. Adam faul pozisyonlarini izletiyor, penaltidan gol atiyor cesitli acilarla golu sana izletiyor.
    Sonra bende sinirleniyorum, attigim her golu farkli acilardan izlettiriyorum, gol sevinclerini olabildigince uzatiyorum. Adam ucuncu golumden sonra cikiyor, mac yarida kaliyor.
    Cok mu zor tekrarsiz online oyun bu sinir harbi yerine????
  • Abi her sene her sene sıktı artık şu konularda tartışma olmasın lütfen fifa konusunda pes konuşulmasın pes konusunda fifa çok mu zor?
  • Fifa nin.en.buyuk.iki.problemi
    1-momentum 2-araplar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K U N

    quote:

    Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

    hobaaaaa konu canlanmış

    Sende de ne mide varmış be.Dolandırıcılıktan sanırım bir 10a yakın hesabın banlanmıştır,tipine banka hesaplarına kadar ifşa edildin hala gelip yazıyorsun.İnsanda utanma duygusu olur biraz.

    Dolandırıcılık yapmadım 2011 de bi yanlış anlaşılma vardı mahkeme kararıyla aklandım "açtığım davayı" kazandım

    sırf trophers adlı şahıs bana bf ek paketini başkasına verdim diye dolandırıcı dediği için


    Forumda bana suçsuz yere ithamlar hakaretler konular açılmıştı
    (ŞEHİT BABAMA HAKARETLER EDİLMİŞTİ)

    Hepsini mahkemeye sundum delil yetersizliğinden beraat ettim..

    + bana dolandırıcı diyenler ile alışveriş yapıp "PARA VERİP" aldım hesaplarını

    buna dolandırıcılık denmez

    (Milyarlarca zarara uğradım 50tllik oyuna 100tl verip aldım sırf intikam için)


    Eğer çok merak ediyorsan haklı olup olmadığımı burda alenen değil PM den yazarsın telefondan anlatırım senelerdir olanları..

    Benim alnım ak 1 kuruş haram geçmedi boğazımdan.


    + Bu benim tek dh hesabım senelerdir kullanıyorum alışverişlerimde var hiçbir sıkıntı yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 10 Ağustos 2016; 8:51:08 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.