Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.056
Cevap
91
Favori
462.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda hic bi oyunu bu kadar beklemedim, gel artık ulan demo da olsan gel, balkona yeni zelanda bayrağı astık bekliyoruz.
  • Bekliyoruz hocam.

    @odisel01

     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\
  • Peside boyle bekleyem varmiydi acaba
  • Herkes downloadı durdursun 10 dakika bir şey deneyeceğim
  • Fifa 17 olmuş arkadaşlar. Frostbite ile göze görünen grafiksel değişim bariz ortada. Oynanış olarak da birçok değişim var olumlu yönde. Yiğidi öldür hakkını yeme misali Ea nin hakkını vermek lazım. Tamam eksikleri var ama kul yapısı sonuçta yamalar ile düzeltirler zaman içinde. Oyunu eleştirenlere bakıyorum ya pc mastercı işsiz tayfa yada pesin tapınak şövalyeleri. Demoyu oynamadan yorum yapanları demiyorum bile çünkü kelimeler kifayetini kaybediyor.
  • Bu Oyun oynanır aga Fifa öyle yada böyle cidden bu işi iyi yapıyor saatlerce ps4 basında sezon fut pro club oynayacağız gene pesin allah cezasını versın
  • Selamlar,

    Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Devamı durumunda ilgili üyeler için cezai işlem uygulanacak arkadaşlar, bilginize.
  • Benim nacizane eleştirim var. Arkadaş sen nerden baksan 3 yıldır futbol türünde oyunları domine ediyorsun. Pesten sana geçen oyuncuların haddi hesabı yok. Yıl olmuş 2016, teknik direktör ve tribün detaylarını daha yeni yeni FIFA 17 de yapmaya başlıyorsun. Oyunu iyice ultimate team yaptınız. Anladık paranın gözüne vuruyorsunuz paket paket diye. Ama arkadaş 2K serisi yıllar önce getirdi bu detayları. Altı üstü her takımın teknik direktörünü modelleyeceksin. Hepsine özel çekim yapmaya gerek yok benzet yeter. Sonra hakemleri de yap oyunda. Az gerçekçi olsun yani. Yapabilecek teknoloji var ama nedense her sene aynı oyunu bak bunu koyduk diye kitliyorlar bize. Yok defans şöyle gelişti yok ara pas. Ya arkadaş gelişti ise biz yıllar önce ne oynuyorduk? Bunları şimdi mi yapmak aklınıza geldi.
  • Spottan alan arkadaşlar. Gözü dönmüş dubaiden 150 tl ye maliyetli sonradan jelatinli kitapçık bile olmayan oyunları 240 TL ye satan kadıköy esnafını kınıyorum.

    230 TL ye şuan yasal olarak araldan alıp satan yerler var. İstanbul da olan arkadaşlar araştırırsa bulamamalarının imkanı yok. Bir dükkanda yoksa mutlaka başka bir esnafta var.

    İlk girdiğiniz yerden almak için çabalamayın. İstanbulda bu tür esnaflar ticaret değil gözü dönmüş çakallık peşinde. Prim vermeyin bu esnaf bozuntularına.

    Alıyorsanız o parayı verip bari bandrollü türkiye versiyonu alın. Ben öyle yaptım. İlk fotolar bavulla toplu gelip türkiye de jelatinlenmiş hatta içinde kitapçık bile olmayan oyunlar. ikinci fotoda zor olsada istanbul da arayıp bulduğum bandrollü türkiye satış paketi ve orjinal ps4 şeritlidir.


     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\
     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\


     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\
     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\




  • Selam,

    Son iki sayfa içindir uyarım;

    Konu içerisinde huzuru ve düzeni bozmaya yönelik davranışlar forum kurallarımız gereğince yasaktır, gereği de yapılıyor.

    Yapılan yada yapılacak olan tüm tartışmalarda anlatma biçiniz, deyiş ya da yapış biçimimize özen göstermek karşınızda ki forumdaşınıza saygı göstermek ile birebir olduğunu unutmayın. Son iki sayfa gereksiz mesaj ve tartışmalardan temizlenerek tekrar düzenlenmiştir.

    Temiz ve saygılı bir forum dileğiyle iyi forumlar..
  • Yav arkadaş insanlar bu konuya oyun hakkındaki on izlemeleri merak ettikleri için giriyor.Yok biri oyunu şurdan aldım diyor yok spotçularda varmış yok biraz bekleyip şuradan alırım vsvs Rica ediyorum oyun içeriği dışında başka bir şey yazmayın yahu.
  •  /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\
     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\


     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WrathofGlatzeman -- 6 Haziran 2016; 21:22:54 >




  • Ignite'in aslında Frostbite olduğunu öğrenmiş olduk.
  • Beta key karşılığında 2 kilo yağsız tarafından kıyma , 1 koli köy yumurtası veriyorum.

    Şansımızı birde böyle deneyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suÇ

    Bu cocuk oyununun demosu ne zaman çıkıyor yaa?6 yaşındaki yeğenim kafamın etini yedi bitirdi 17 amca 17 diye :))

    Başka futbol oyunu var mı ki piyasada?
  • Fifa'da eleştirilecek bir çok şey olsada sunmuş olduğu hareket özgürlüğü başlı başına tercih etmemde ki sebep oluyor. Pes demosunu oynadım bende, kendi içinde değerlendirince iyi yol kat etmiş, eski oyunlara göre ciddi ilerleme kaydetmişler ama oyunda hareket özgürlüğü yok. Taa 15 sene önce ki 8 yönlü kitli animasyonların üzerine kurulmuş sınırlı bir hareket özgürlüğü var hala. Ben en azından Fifa'da her attığım adımı anında değiştirip 2 animasyon arasında 2 farklı vücut hareketi daha yapabiliyorum. Kafamda dizayn ettiğim her milimetrik vücut hamlesini oyunda yansıtabiliyorum.Hareket özgürlüğü, ikili mücadele ve animasyon çeşitliliğinde 6-7 senelik fark var aralarında. Aynı özgürlüğü sunan bir alternatif var olmadıkça diğer konuların çokta bir önemi kalmıyor. Tabi birde pro club var hayatımda gördüğüm en keyifli oyun modu tüm sene bunu oynuyorum zaten. İyi kötü yine gün saymaya başladık çıksada yeni pro club serüvenleri başlasa




  • FIFA konusunda PES'i savunup, FIFA'nın açıklarını yakalama amacında bulunanlar neden böyle bir psikoloji içinde anlamak mümkün değil. Madem oynadığın oyunun daha iyi olduğuna bu kadar eminsiniz, neden sizin zevkle oynadığınız o çöp oyuna tereddütleri olan ve oynamayanlar sizi bu kadar rahatsız ediyor? Yahu madem pes daha iyi git onu oyna. Bize ne ?
  • Bence Pes'cilerin yaşları fifacılardan daha büyük. Çünkü zamanında winning eleven varken fifa yoktu ve o pes ciler ozamanlar 15 ile 20 yaş grubuydu. Şuan o pes ciler 30 40 yaşlarında. Şimdilerde fifacımı oldular tabiki hayır pes in kötü gidişatından ötürü mecburiyetten fifa alıyorlar yoksa Pes herzaman içlerinde yatan bir sevgi. Çünkü futbolu sevdiren Pes di.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Eylül 2016; 19:51:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

    />


     /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\




  • Birazdan Arala ait fake hesaplardan, Aralı savunan mesajlar yazan şahıslar damlar. *ok gibi parası olamayan araldan oyun almaz. 300Tlye standart sürüm fifa 17 satiyorlar. Oyunun Resmi çıkış tarihinde spotcudan minimum 50tl daha ucuza alırsınız. Yada kardeşlikle tr psnden 150,160 tl gibi bir rakama primary yada rus psnden 210,220tl(tam emin değilim) gibi bir rakama çift hak alabilirisiniz. Ha türkçe önemli değil derseniz us psnden 180 tlye çift hak fifa 17 alabilirsiniz. Araldan almayın aldırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.