Şimdi Ara

Samsung level u Bluetooth Kulaklık Kısa inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
27.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulaklığım bugün geldi genel olarak kaliteli gözüküyor, bildiğimiz kulaklık üzerine silikon başlık yaparak kanal içi gibi yapmışlar kulağa iyi oturuyor ama sesi kanal içine göre daha çok dışa veriyor, yüksek sesle dinliyorsanız çevrenize konser vermeniz olası bir durum.

    Ses kalitesi olarak deli gibi bas yok ses genişliği orta karar, iphone, samsung, htc kutularından çıkan kulaklıklardan iyi olduğu kesin.
    Fiio e10 DAC ve Audio Technica ATH-CKS90 kullanan biri olarak beni kesmedi ama bu kaliteyi duymayan biri çok beğenir orası kesin.

    Yalnız şöyle bir durum söz konusu kulaklık üzerinden %70 kadar ses açmaya izin veriyor, daha fazla açmaya çalışınca bip geri bildirim sesi veriyor telefon ekranında bundan sonrası kulağınıza zarar verebilir diyor. GEAR S2 saat üzerinden veya telefondan daha fazla ses açılabiliyor. Büyük ihtimal telefon üzerinde yazılımsal bir işitsel koruma ama nereden iptal ederim diye baktım bulamadım (NOTE 5)

    Telefon görüşmeleri çok net karşıdaki de çok net duyabildiğini belirtti, kulaktan düştü düşecek hissiyatı olmuyor çünkü bir taraflarınıza dolanan aşağı çeken kablo yok tam spor yapanlara biçilmiş kaftan. ayrıca kulaklıkta dip ses tarzı boştayken veya çalışırken ses yok. Sony Ericsson MBR-100 Bluetooth adaptörde az da olsa bir dip ses vardı.

    Pil konusu iyiye benziyor kutudan çıkardım şarja takmadan kullanmaya başladım 4 saati geçti halen pil zayıf falan demedi. kitapçıkta pil ömrü açısından bir bilgi yok.

    Samsung Level ugulamasını kurdum daha %10 civarı pil eksilmiş gözükmekte sadece pil simgesi var o yüzden seviyeyi tahmini diyebiliyorum.

    Sonuç olarak 28.05.2016 satış fiyatı 150tl değer mi derseniz beklenti kablosuz rahatlık ise ve üst düzey ürünler kullanmadıysanız sizi memnun eder


    Samsung level u Bluetooth Kulaklık Kısa incelemeSamsung level u Bluetooth Kulaklık Kısa inceleme

    İnceleme videosu
    Miyamoto Musashi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 14 Mart 2018; 22:34:33 >



  • Süper bir kulaklık gerçekten.

    Bazen boynumda olduğunu unutup işyerinde öylece dolaşıyorum. Gömleğin içine bile rahatça gizleyebiliyorsunuz.

    Ne zaman şarja taktığımı bile hatırlamıyorum.

    S6 edge gold

    Level u gold

    Samsung gear s2 ile mükemmel kombinasyon
  • eşim kullanıyor telefon ayarlarından.. dil ve giriş sanırım.. oradan samsungu seçin. büyük ihtimalle o seçilidir zaten . tıklayınca tr seçin. dosya yükle derse yükleyin. tamamdır.

    gelen çağrıları.. kimden geldiğini söylüyor. sms leri isim söylemeden haber veriyor.. daha nolsun..?

    WhatsApp bildirimlerini bile haber veriyor.. Ama tr seçili olduğu için WhatsApp diyemiyor.. telaffuz problemi.. dinleyince görürsünüz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 7 Eylül 2016; 11:40:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moonlife01

    Merhabalar ;
    Galaxy S6 imin icinden cikan kulaklik beni cok tatmin etti ama ben sürekli spor yapan biriyim muhetemelen terden dolayi kulakligin sağ tarafi bozuldu ses zatif geliyor buda beni rahatsiz ediyor spor düzenimi bozuyor ben cok güçlü sesli dinlemeyi seviyorum, bu level U yu gördüm sizce almalimiyim diğeri gibi hemen bozulur mu ? Sesi tatminkar mi ??

    Tabi ki her insanın müzik ve ses kalitesi algısı farklı ama Samsung standart kulaklığından geri olmadığı gibi kanımca bir tık da önde. Müzik dinlerken gayet keyif alıyorum.

    Sporda kullanmadım hiç kulaklığı tempolu bir koşuda falan kulaktan çıkar mı o anlamda verimli olur mu tecrübem yok ama hatta bugün salona götürüp deneyeyim ben de bunu
  • msarpdag M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar
    Dil ve giriş
    Konuşma
    Google metin konuşma ayarlar
    Ses verisi yükle türkçe
  • Arkadaşlar merhaba bu cihazı iPhone ile kullanan var mı? Ben iPhone'da bunun şarjının ne kadar kaldığını nasıl nereden görebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 18 Ocak 2017; 19:29:23 >
  • Almayı düşünüyordum, incelemeniz beklentimi karşıladı. Emeğinize sağlık.
  • çok teşekkürler
  • Bu kulaklık telefonu kendi kendine sessize alıyor. Note 4 kullanıyorum telefondan kaynaklı olabileceğini düşündüm ama arkadaşımdaki samsung A serisi telefonda da aynısı oldu. Eğer bu bir özellik ise nasıl kapatılabileceğini bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SAITAMA

    Bu kulaklık telefonu kendi kendine sessize alıyor. Note 4 kullanıyorum telefondan kaynaklı olabileceğini düşündüm ama arkadaşımdaki samsung A serisi telefonda da aynısı oldu. Eğer bu bir özellik ise nasıl kapatılabileceğini bilen var mı?

    Bende Böyle bir sıkıntı yok telefon melodisi hem kulaklıktan hemde telefon hoparlöründen geliyor. (Note 5)
  • boyna tutturulan aparat yüzünden taşınabilirliğinin kötü olduğunu düşünüyorum.dışarı çıktığınızda hep boynunuzdamı duruyor nasıl idare ediyorsunuz ek parçayı
  • Bende almayı düşünüyorum umarım memnun kalırım
  • İndirim kuponlarla 115 e bulunca dayanamadım.. Aldık bakalım.. Muhtemelen hanım el koyar..
  • Merhaba; bu kulaklıkla konuşurken karşı tarafa giden ses nasıl gidiyor deneyen var mıdır? Bazı kulaklıklar handsfree üzerinden konuşur gibi yankılı bir ses veriyor. Ben şu an Samsung HS3000 kullanıyorum. Görüşmeler son derece kaliteli. Hatta çok zaman karşı taraf kulaklık üzerinden konuştuğumu anlamıyor. Sadece kablo sorunu var ve ergonomik değil. Level u görüşme esnasında kaşrı tarafa düzgün ses veriyorsa alacağım. Bilgi verir misiniz? Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msarpdag

    Merhaba; bu kulaklıkla konuşurken karşı tarafa giden ses nasıl gidiyor deneyen var mıdır? Bazı kulaklıklar handsfree üzerinden konuşur gibi yankılı bir ses veriyor. Ben şu an Samsung HS3000 kullanıyorum. Görüşmeler son derece kaliteli. Hatta çok zaman karşı taraf kulaklık üzerinden konuştuğumu anlamıyor. Sadece kablo sorunu var ve ergonomik değil. Level u görüşme esnasında kaşrı tarafa düzgün ses veriyorsa alacağım. Bilgi verir misiniz? Teşekkürler

    Ses kalitesi iyi şimdiye kadar ses farklı geliyor diyen olmadı, şu sıralar pek kullanmıyorum boşta duruyor. HM1100 araçta falan daha pratik geliyor bana. level u spora yönelik müzik dinlerken kulakta sağlam duruyor telefon görüşmeleri daha net o da bir gerçek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msarpdag

    Merhaba; bu kulaklıkla konuşurken karşı tarafa giden ses nasıl gidiyor deneyen var mıdır? Bazı kulaklıklar handsfree üzerinden konuşur gibi yankılı bir ses veriyor. Ben şu an Samsung HS3000 kullanıyorum. Görüşmeler son derece kaliteli. Hatta çok zaman karşı taraf kulaklık üzerinden konuştuğumu anlamıyor. Sadece kablo sorunu var ve ergonomik değil. Level u görüşme esnasında kaşrı tarafa düzgün ses veriyorsa alacağım. Bilgi verir misiniz? Teşekkürler

    Ben işyerinde bütün görüşmelerimi bu kulaklıkla yapıyorum aldığım ses de gayet iyi konuştuğum kimse de olumsuz birşey söylemedi demek ki onlara da iyi :)
  • Arkadaşlar.. çağrı geldiğinde titreme ve arayan kişiyi söyleme özelliği var galiba ama aktive edemedim .. Özellikle titreşim önemli.

    Level u yazılımınıda indirdim. yardımcı olursanız sevinirim.. you tube videolarında ilk açılışta pil seviyesini v. s sesli söylüyor...
  • titreşimi çözdük.. hafif olduğu için duymamışım.. =)

    birtek ses... daha doğrusu konuşma problemi kaldı.. Eğer arayanın ismini söyleme gibi bir özelliği v. s yoksa boşuna aramayalım...Bu kadarıda yeterli.. yanlız bir dosya eksik diyor.. sesli okuma için..

    cihaz gayet güzel arkadaşlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganeja

    titreşimi çözdük.. hafif olduğu için duymamışım.. =)

    birtek ses... daha doğrusu konuşma problemi kaldı.. Eğer arayanın ismini söyleme gibi bir özelliği v. s yoksa boşuna aramayalım...Bu kadarıda yeterli.. yanlız bir dosya eksik diyor.. sesli okuma için..

    cihaz gayet güzel arkadaşlar..

    Şuan yerini tam hatırlamıyorum ama Türkçe asistan dosyasını indirmeniz gerekiyor o zaman whatsapp'tan kim yazdı, gelen sms içeriğini okuma gibi özellikleri var
  • Dostum varya.. Bir hatırlasan.. çok Makbule geçecek.. 3. parti bir dosyamı.. Yoksa google play store de varmı..?



    teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.