Şimdi Ara

Kabin bagajında çadır taşımak (ryanair, wizzair, norvegian)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen yaz istanbul ukrayna(pegasus) uçuşumda ve moldova sırbistan (tarom airlines) uçuşumda çadırımı kabine aldılar sırt çantamda ancak arnavutluktan istanbula(pegasus) dönerken sorun yaratıp almadılar çadırı. Yani havayoluyla da alakası yok memurların insiyatifinde.



    Şimdi istanbul-kiev(ukrayna havayolları) ve kiev-bratislava(wizz air) uçuşlarım olacak. Daha önce bu şirketlerle uçup çadırı kabinde götürebilen oldu mu?
  • Merhaba, temmuz ayında Norveç, İsveç ve Finlandiyayı gezmek istiyorum. Çadırımı sırt çantamda taşıyacağım, ağırlık sıkıntım yok.
    Bunun mümkün olup olmadığını araştırırken bunu gördüm.https://www.skyscanner.com.tr/haberler/ucaktaki-yasaklilar-el-bagajinizda-bulunmamasi-gereken-10-madde

    Daha önce el bagajında çadır taşıyıp sıkıntı yaşayan oldu mu?



  • Turkiyeden cikista sikinti yasayacagini dusunmuyorum. Ablam fransaya cadirini goturmustu . Ama donuste bazi avrupa ulkeleri bu kurallari abartiyor... Olmadi donuste birakirsin norvecte cadiri :D Bir de alimunyum folyoyla kapla o bayagi ise yariyor fark edilmesi guc oluyor o tur seylerin :))
  • Merhaba,
    Bahsetmiş olduğunuz olay, havayollarının kendi belirlemiş oldukları kurallara göre değişkenlik gösterir. Kabin bagajı olarak kabul edileceğini sanmıyorum fakat normal bagaj olarak kabul edildiğini varsayarsak, şu şekilde bir durum ile karşılaşırsınız:
    -Eğer ürün oversize (standardın dışında büyük) ise ayrı bir işleme tabi tutulur. Ama eğer bagajınız kabul edildiyse sıkıntı çıkmaz.
    -Kilo fazlası varsa kg başına havayolunun belirlemiş olduğu astronomik bir meblağ ödersiniz. Kg başına 10 Euro gibi.
    Aslında en net bilgiyi havayolunu arayarak öğrenebilirsiniz. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 26 Mayıs 2016; 22:20:49 >
  • Cevabınız için teşekkür ederim, büyük ihtimalle kabinde çadıra izin vermezler, ek bagaj hakkı olan uçuşlardan alayım. Çadır 3 kg, husky bizam, sırt çantama sorun olmadan sığıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 26 Mayıs 2016; 22:49:06 >
  • içerisindeki metal profiller den dolayı kabine alabileceğinizi sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.